- Poruka
- 10.283

Могли би мало бољи дуван да шаљете у Србију, Војводину, а не само најгору крџу!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si procitao vest? Da li si razumeo vest? A da ti si makedonac, izvini sto previse trazim od tebe.
Pa zar vi niste bili iza karpata?
Подлежеш шиптарској школи, није ни чудо, братска крв је превагнула.
Подлежеш шиптарској школи, није ни чудо, братска крв је превагнула.
Vi srbi se klanjate siptarima i ucite ono sto oni uce..
Da ste dosljaci iz 7 veka i da ste im uzeli Kosovo..
A i dan danas se klanjate u Brisel za Pregovore i klanjate se Taciju...
Rukujete, Jedete sa njime, dajete mu vase ministarke da smeka..
Cuti tugo, mi smo mali i nemocni i priznajemo to...
Vi ste gori zato sto se kurcite a 2 puta se vise klanjate od drugih..
Da ne pricamo o Srebrenici, poklonili ste im 5 miliona evra...
Priznal iste Kosovske granice, tablice, broj telefona..SVE STE PRIZNALI...
Serendate nesto nekoj Makedoniji a nemate muda da kazete bilo sta Hrvatima
Vi srbi se klanjate siptarima i ucite ono sto oni uce..
Da ste dosljaci iz 7 veka i da ste im uzeli Kosovo..
A i dan danas se klanjate u Brisel za Pregovore i klanjate se Taciju...
Rukujete, Jedete sa njime, dajete mu vase ministarke da smeka..
Cuti tugo, mi smo mali i nemocni i priznajemo to...
Vi ste gori zato sto se kurcite a 2 puta se vise klanjate od drugih..
Da ne pricamo o Srebrenici, poklonili ste im 5 miliona evra...
Priznal iste Kosovske granice, tablice, broj telefona..SVE STE PRIZNALI...
Serendate nesto nekoj Makedoniji a nemate muda da kazete bilo sta Hrvatima
Sta hoce bre ti BJRMovci![]()
Bitka kod Heroneje iz 338. pne.
![]()
Pa šta ako je bitka , koje to veze ima sa današnjom BJRM .
Pa šta ako je bitka , koje to veze ima sa današnjom BJRM .
da ti nisi malo priglup?suština:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/424576/U-Nisu-svecano-otkriven-spomenik-caru-Konstantinu-poklon-Katolicke-crkve
ali je ok kad to vi radite![]()
slazem se sa tobom da svi mi treba da se ujedinimo protiv Siptara.
Ali kako kad Makedonija, Crna Gora aktivno rade protiv nas a za racun Siptara i Amerike?
Pa zar nisu pre mesec dana i Crna Gora i Makedonija glasale da Kosovo udje u UNESCO/
Kako da napravis savez u opstem interesu sa nekim ko je americka kolonija i protektorat ?
batalite vise bilo kakvo ujedinjenje,Srbi se zanose nekakvim ujedinjenjima kao sise u krivini,kao da su retardirani pa ne prihvataju bolna iskustva iz proslosti.Sva ta ujedinjenja su bila na stetu Srba,u sva ta ujedinjenja sa Srbima drugi su ulazili radi sopstvenih interesa, koji se srednjorocno nisu poklapali sa srpskim.Use i u svoje kljuse,
Tačno. Svi otpaci od srpstva su hteli da postanu otpaci, neka se sad igraju svojom sudbinom, a nas ne treba uopšte da bude briga...
Јаче су државе створили, не зна се која је веће гoвно.
nema ovo nikakve veze sa "nadmenoscu".Prirodno je da sa salis na racun onih koji na utakmice dolaze maskirani u anticke Makedonce.Zamisli da Srbi danas podignu u sred Nisa spomenik,Konstantinu i da pocnu da se pozivaju na neko latinsko poreklo ? Mada je sve to nebitno u, odnosu na cinjenicu kako se makedonska drzava i njena elita odnosi prema Srbima i sprskom pitanju.Dva naroda u regionu sam nam bila vise nego bratska,Makedonci i Crnogorci.Oba su nam zavukla,a najvise boli kada te najblizi proda.Mogu da shvatim da Makedonci nemaju izbora i ,da moraju da nas prodaju da bi sacuvali bar pola drzave.Samo u tom slucaju ne bi smeli da pozivaju ambasadora Srbije u Skoplju i traze objasnjenje u vezi pitanje putokaza na teritoriji Srbije.To je sustina,a zezanje da racun antickih Makeodnaa je i dalje zdrav humor
suština:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/424576/U-Nisu-svecano-otkriven-spomenik-caru-Konstantinu-poklon-Katolicke-crkve
ali je ok kad to vi radite![]()
da ti nisi malo priglup?
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić i generalni vikar fra Lepolod Rohmes otkrili su danas u Nišu spomenik posvećen obeležavanju 17 vekova od donošenja Milanskog edikta koji gradu poklanja Katolička crkva.
- - - - - - - - - -
batalite vise bilo kakvo ujedinjenje,Srbi se zanose nekakvim ujedinjenjima kao sise u krivini.Kao da su retardirani pa ne prihvataju bolna iskustva iz proslosti.Sva ta ujedinjenja su bila na stetu Srba u ,sve te saveze sa Srbima drugi su ulazili radi sopstvenih interesa, koji se srednjorocno nisu poklapali sa srpskim.Use i u svoje kljuse
Јаче су државе створили, не зна се која је веће гoвно.
Šta nije jasno sumnjivi? Sam sebi skačeš u stomak i onda je neko drugi glup.... Daklem - nema potrebe da zamišljamo kako srbi požu spomenik Konstantinu u sred Niša jerbo su ga već podigli!!! Da li je vikar išao u štetu sa pahomijem ili došao da se divi spomeniku manje je bitno.... Siguran sam da mu je pahomije bio dobar domaćin pošto su opšte-poznate preferencije pahomija i gosta mu vikarskog....![]()
Misliš toliko su jake da su morale da daDNu matične i zemljišne knjige svoga srCeta separatistima i onda postave granične prelaze na sred srede svoje teritorije tj. između svog srCeta i ostatka organizma?!?!?!?
Takvu snagu pokazuje samo najjača država u regionu a i šire....![]()
Šta nije jasno sumnjivi? Sam sebi skačeš u stomak i onda je neko drugi glup.... Daklem - nema potrebe da zamišljamo kako srbi požu spomenik Konstantinu u sred Niša jerbo su ga već podigli!!! Da li je vikar išao u štetu sa pahomijem ili došao da se divi spomeniku manje je bitno.... Siguran sam da mu je pahomije bio dobar domaćin pošto su opšte-poznate preferencije pahomija i gosta mu vikarskog....![]()
Вама ће да узму све.![]()
uzeti i dati je velika razlikapogotovo ako između staviš "će"
![]()
U Nišu je spomenik podignut čoveku koji je tamo rođen i jedan je od utemeljitelja hrišćanstva na tlu Evrope, pa je svakako zaslužio da u svom rodnom gradu ima obeležje. Za razliku od vas koji podižete spomenike Grcima Filipu i Aleksandru, a ovamo kao mrzite Grke...
Pa, onda ste vi Šiptarima dali skoro pola države i još mesta u parlamentu i vladajućoj koaliciji...