Skoplje ljuto zbog table na koridoru 10

Novcanica-1-dolar-500x333.jpg

http://www.vestinet.rs/pogledi/novcanica-od-1-dolara-otkriva-u-kog-boga-veruje-amerika

Nisu makedonci priznali "kosovo", već vlast koja je tada bila na čelu države. Isto kao što većina u Srbiji ne želi u EU i NATO, već političari koji su na vlasti.
Ne slažem se da je "Kosovo" priznato potpisivanjem jednog sporazuma, to nije tačno sa pravne strane. Činjenica je da je KiM trenutno pod okupacijom, ali preživeli smo i teže i duže okupacije.
I dalje stoji da niko na prostoru bivše SFRJ nije bliži od Srbije i Makedonije, koliko god se mi između nas zezali za FYRM i "Kosovo".

Slazem se.Ali ne mogu se sloziti sa sporazum u Kumanovu.Tada je Srbija pala na kolena sto se tice Kosova.Ostalo se sve moze predvideti.Zato sam naglasio da Srbija ide istim putem kao Makedonija.Evo pocinju pregovori za vas ulazak u EU.Tek cete videti sta jos morate napraviti.Jos cete se grliti sa Siptare.....Ali tek kada udjete u EU tada ce Srbija pokazati pravo lice u odnosu na Makedoniju.Isto kao Bugarska,Albanija o Grckoj i da ne govorim.

Eto vidiš, čak i sad tražiš opravdanja za vaše postupke u tome što radi Srbija. Šta se tvoje države tiče Kumanovski sporazum? Što bi to trebalo da predstavlja bilo kakvo merilo za delovanje tvoje države? Imate druge probleme, potpuno nevezane za Srbiju, pre svega sa Šiptarima, a vi se i dalje dogovarate sa njima. Neka Srbija to isto radi po sto puta, opet vas ne bi trebalo da se tiče, već da se ponašate kao nezavisna država. Da ne pričam o tome kako smo se mi veoma dobro i dugo borili, sa svima redom, osim Rusije i još nekih država, nema ko nas nije napadao pre nego što smo došli tu gde smo sad. A koliko ste se vi borili, da nećeš možda i to da upoređuješ sa nama?

Danas niko nje nezavisan.Osim toga ja ne mogu razumeti tvoj post.Pises gluposti kako se mi zanimavamo sa stvari koje nam se ne ticu.Pa jbg forum je.Mora se o necemu pricati.Druga stvar je to dali se tebi dopada.Ako se mi ponasamo neozbiljno i guramo nos tamo gde mu nije mesto kako onda vi kao ozbiljna drzava koja je priznala ustavno ime Makedonije sada menjate stvari?.To ozbiljne drzave ne rade.Imaju jednu politiku i to sto je jedno uradjeno ostaje onako kako je.Kada ste vi nezavisni zasto se grebete kod Grke?Slucajno da vam se ne naljute?Istorisko prijateljstvo?

- - - - - - - - - -

kosovo je predao albancima velikohrvatski tiranin Tito, kumanovski sporazum predvidja vracanje nase vojske tamo

makedoncima ne zameram za NOZ U LEDJA povodom Kosova, jer ste okupirani od strane nato fashista, koji vas tim istim albancima drze na povocu kao svoje kuchence

Tako je.Aaaa kada cete svatiti da smo u istom loncu?mislim na okupaciju.....

- - - - - - - - - -

Деда Трпче је по доласку, како легенда каже, сишао са коња и жени Делфини рекао:

Делфино, стави ми го Индијец кари во газ.

Poslednja izmena od moderatora:
Slazem se.Ali ne mogu se sloziti sa sporazum u Kumanovu.Tada je Srbija pala na kolena sto se tice Kosova.Ostalo se sve moze predvideti.Zato sam naglasio da Srbija ide istim putem kao Makedonija.Evo pocinju pregovori za vas ulazak u EU.Tek cete videti sta jos morate napraviti.Jos cete se grliti sa Siptare.....Ali tek kada udjete u EU tada ce Srbija pokazati pravo lice u odnosu na Makedoniju.Isto kao Bugarska,Albanija o Grckoj i da ne govorim.

Naravnoda su oni idioti potpisali sporazum kad ium je jasno dato do znanja šta će se dalje desiti, ako ne potpišu. Za rje neko očekivao da bilo ko, osim supersile poput današnja Rusije, može da se odbreani od NATO-a?
Nikad se nećemo grliti sa šiptarima, kao što se niko iz Evrope i ne grli. Sve je to interes političara i ništa više. Kako kod nas, tako i kod vas. Malči smo suviše da bi bili značajniji.
A koje je to pravo lice Srbije prema makedoncima? Osim prijateljstva, ja ne znam za drugo. Uostalom, nekad ne tako davno naša vojksa vas je oslobađala, zar ne? Zajedno su naši tukli neprijatelje, a ako bude sreće, opet ćemo.

Naravnoda su oni idioti potpisali sporazum kad ium je jasno dato do znanja šta će se dalje desiti, ako ne potpišu. Za rje neko očekivao da bilo ko, osim supersile poput današnja Rusije, može da se odbreani od NATO-a?
Nikad se nećemo grliti sa šiptarima, kao što se niko iz Evrope i ne grli. Sve je to interes političara i ništa više. Kako kod nas, tako i kod vas. Malči smo suviše da bi bili značajniji.
A koje je to pravo lice Srbije prema makedoncima? Osim prijateljstva, ja ne znam za drugo. Uostalom, nekad ne tako davno naša vojksa vas je oslobađala, zar ne? Zajedno su naši tukli neprijatelje, a ako bude sreće, opet ćemo.

Icice malo duze to.Ali na kraju svatices o cemu govorim.To prijateljstvo nestace i pucice kao mehur sapunice.Tada cete vracati za Kosovo,resavacete crkvene probleme,govoricete o ugrozenost srpske manjine u Makedoniju,postavljacete blokade i na kraju videces da tz istorisko prijateljstvo osim sa Grke nikad nije prestalo ni sa Bugare.
Ne razumem kada nas je vasa vojska ne tako davno oslobadjala?Od koga?

- - - - - - - - - -

Деда Трпче је по доласку, како легенда каже, сишао са коња и жени Делфини рекао:

Делфино, стави ми го Индијец кари во газ.

А она је прозборила: "Леле колку сум возбудена, не сум при себе."

Ovome definitivno specijalna skola nije pomogla.Leci se covece.........

Back