Skoplje ljuto zbog table na koridoru 10

filip i aleksandar su bili toliki grci da ih se ovi današnji do pre 25 godina nisu ni setili.... uostalom kao i konstantin što je bio vatikanac :) naravno dok ste vi bili negde iza karpata... pa mu ovi sad plaćaju spomenik....

- - - - - - - - - -

i ispred tetova stoji granični prelaz?!?!? samo se ti teši.... ako će ti tako biti lakše.... ali činjenice govore drugačije....

Filip i Aleksandar jesu bili Grci, a bitno je da shvatiš kako su vaša lupetanja o vezi sa njima i antičkim Grcima samo lupetanja. Nema ispred Tetova graničnog prelaza, ali se javi kad tamo budeš smeo da raširiš makedonsku zastavu. Da te podsetim, mi smo u sličnu situaciju došli posle divljačkog bombardovanja, a vi ste to dobrovoljno uradili...

nije jasna kolicina tvoje gluposti. Napsah da Srbi ne grade spomenike rimskim carevima i, da proglasavaju sebe naslednicima Latina,Vi podizete spomenike Filipu II i,sebe proglasavete potomcima antickih Makedonaca.
Ovaj primer iz Nisa,pa sta da ti napisem kada si ocigledno ogranicen ?Spomenik je podignut u cast obelezavanja milanskog edikta,a ne u cast Konstantina Srbina
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić i generalni vikar fra Lepolod Rohmes otkrili su danas u Nišu spomenik posvećen obeležavanju 17 vekova od donošenja Milanskog edikta koji gradu poklanja Katolička crkva.

ti nisi jasan sam sebi!!! to je cela misteija ovde... u jednom postu kažeš jedno u drugom nešto drugo a u trećem prvo i drugo budu isto.....

ajmo ispočetka:

1. "Zamisli da Srbi danas podignu u sred Nisa spomenik,Konstantinu" - zamislio
2. "U Nišu svečano otkriven spomenik caru Konstantinu " - spomenik konstantinu već postoji u nišu
3. nema potrebe da zamišljam da srbi podižu spomenik konstantinu u nišu jer su ga već podigli

sad što ti nisi imao pojma da u nišu postoji spomenik konstantinu to je već samo tvoj problem....

Da, ali kako sam već pokušavao da objasnim tvom drugaru, vaše tumačenje istorije je samo lupetanje :bye:

200_s.gif

Filip i Aleksandar jesu bili Grci, a bitno je da shvatiš kako su vaša lupetanja o vezi sa njima i antičkim Grcima samo lupetanja. Nema ispred Tetova graničnog prelaza, ali se javi kad tamo budeš smeo da raširiš makedonsku zastavu. Da te podsetim, mi smo u sličnu situaciju došli posle divljačkog bombardovanja, a vi ste to dobrovoljno uradili...

to što ti kažeš da su aleksandar i filip bili grci nije dovoljno da oni to i budu :) sami grci kažu u više nego dovoljno navrata da su bili varvari.... druga je stvar što to tebi ne odgovara kao ni ovim današnjim juninistancima.....

"Nema ispred Tetova graničnog prelaza". i slovima tačka!!! kad odeš u tetovo (tamo smeš da odeš - nije kao srce srbije) videćeš raširene makedonske zastave :)

kad ste u briselu dali knjige i dogovorili otvaranje graničnih prelaza pre 3-4 godine nije bilo bombardovanja... to je bilo 15ak godina ranije... brkaš datume sinko....

- - - - - - - - - -

Kakve to veze ima, pa mi najbolje znamo sta smo i odakle smo. Pa ne mislis valjda da u srpskom slucaju Amerikanci znaju bolje cije je Kosovo i zasto rade sve ovo sto rade na Balkanu?

pa naravno da ameri (i/ili švabe) znaju najbolje..... vidiš kako su ubeđeni da su došli iza karpata :) :) :)

to što ti kažeš da su aleksandar i filip bili grci nije dovoljno da oni to i budu

pa naravno da ameri (i/ili švabe) znaju najbolje..... vidiš kako su ubeđeni da su došli iza karpata :) :) :)

Pa kako nije dovoljno? Ovde je svaka zakon! :)
A to sto su anticki grci kao i ceo srednji vek tvrdili da su makedonci samo makedonci je totalno nebitno!

Bitno je sta se danas kaze,pa stoga i Milos Obilic je Siptar!
Bez obzira sto eto on sam kaze da nije,ali mora biti! Tako se danas kaze! :D

I naravno Srbi su iza Karpata, dosli na Kosovu i pobili mirne Ilire (siptare) i zamisli danas isti ti Srbi traze
da je kosovo njihovo?!
PARADOKS..

- - - - - - - - - -

Da, ali kako sam već pokušavao da objasnim tvom drugaru, vaše tumačenje istorije je samo lupetanje :bye:

Nase tumacenje istorije je isto kao i vase...
Dosli Sloveni i pomesali se sa SVIM starosedeocima i formirali se razni narodi...

Nekima su Sloveni nametnuli obicaje a nekima samo jezik...nekima ime...

Ako mogu grci da budu "potomci" Herkulesa iako je cela Grcka sve do 12 veka preplavljena Slovenima i grka nigde nije bilo
Onda mozemo i mi da smo potomci Kratera prvog

ti nisi jasan sam sebi!!! to je cela misteija ovde... u jednom postu kažeš jedno u drugom nešto drugo a u trećem prvo i drugo budu isto.....

ajmo ispočetka:

1. "Zamisli da Srbi danas podignu u sred Nisa spomenik,Konstantinu" - zamislio
2. "U Nišu svečano otkriven spomenik caru Konstantinu " - spomenik konstantinu već postoji u nišu
3. nema potrebe da zamišljam da srbi podižu spomenik konstantinu u nišu jer su ga već podigli

sad što ti nisi imao pojma da u nišu postoji spomenik konstantinu to je već samo tvoj problem....

stvarno si glup,ali bez zajebancije.Naravno da sam znao za spomenik Konstantinu,ali smo u Srbiji svi znalirazlog zbog kog se podize obelezje.Obelezavanje milanskog edikate je bila tema u kojoj se u Srbiji nasiroko pisalo citavete godine,a to nema veze sa "njim" i Srbima kao narodom.

stvarno si glup,ali bez zajebancije.Naravno da sam znao za spomenik Konstantinu,ali smo u Srbiji svi znalirazlog zbog kog se podize obelezje.Obelezavanje milanskog edikate je bila tema u kojoj se u Srbiji nasiroko pisalo citavete godine,a to nema veze sa "njim" i Srbima kao narodom.

samo bez nervoze.... u dve rečenice si napravio 5 grešaka u kucanju.... i naravno da nisi imao pojma o spomeniku već si to pročitao iz mog posta odnosno linka... stvar je više nego jasna ma kako pokušao da se izvadiš....

postoji li spomenik konstantinu u nišu? - postoji!

svaka dalja diskusija je izlišna...

Nikakve, ali oni tripuju da su potomci Filipa i Aleksandra. Nekako ne mogu da odlučim šta je veći idiotizam, oni sa tim ili muslimani sa piramidama...

ХЕХЕ па и моја деца верују у деда мраза z:dd:па их нико не узима озбиљно.

- - - - - - - - - -

Sa "BJRM" nema nikakve. Sa Makedonijom i tek kako ima. Jesi li ti isao u skolu?

Поготову са вама има везе итекако .......:hahaha:

samo bez nervoze.... u dve rečenice si napravio 5 grešaka u kucanju.... i naravno da nisi imao pojma o spomeniku već si to pročitao iz mog posta odnosno linka... stvar je više nego jasna ma kako pokušao da se izvadiš....

postoji li spomenik konstantinu u nišu? - postoji!

svaka dalja diskusija je izlišna...

ti si zaista glup i verujes da su svi glupi kao ti,to je problem
.Zamisli da Srbi danas podignu u sred Nisa spomenik,Konstantinu i da pocnu da se pozivaju na neko latinsko poreklo ?
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić i generalni vikar fra Lepolod Rohmes otkrili su danas u Nišu spomenik posvećen obeležavanju 17 vekova od donošenja Milanskog edikta koji gradu poklanja Katolička crkva.

Poslednja izmena:
to što ti kažeš da su aleksandar i filip bili grci nije dovoljno da oni to i budu :) sami grci kažu u više nego dovoljno navrata da su bili varvari.... druga je stvar što to tebi ne odgovara kao ni ovim današnjim juninistancima.....

"Nema ispred Tetova graničnog prelaza". i slovima tačka!!! kad odeš u tetovo (tamo smeš da odeš - nije kao srce srbije) videćeš raširene makedonske zastave :)

kad ste u briselu dali knjige i dogovorili otvaranje graničnih prelaza pre 3-4 godine nije bilo bombardovanja... to je bilo 15ak godina ranije... brkaš datume sinko....

- - - - - - - - - -

Care, takođe nije dovoljno i da vi kažete kako su Filip i Aleksandar vaši. Mislim, imate vi slobodu da pričate šta god hoćete, poenta je da se ozbiljni stručnjaci svuda u svetu slažu da njih dvojica pripadaju helenskom svetu, a ne slovenskom. E sad, što vi još dodatno tripujete kako niste slovenskog porekla već nešto drugo, jeste mnogo veći problem, ali opet, i taj problem ostaje samo u vašim granicama i ne preliva se drugde.

Što se Tetova ili sličnih gradova tiče, recimo kao i dobrog dela Skoplja, ja nisam pričao o tome koje se zastave viju na institucijama, već da ti kao pojedinac u takve gradove ne smeš praktično da uđeš, a još manje da se ponašaš onako kako Šiptarima ne odgovara. A opet, razlika između nas i vas je takva da smo mi Kosovo napustili pod prisilom, a vi ste svoju teritoriju praktično dali Šiptarima. Čak i ne samo to, već vam vladajuće koalicije čine ti isti Šiptari koji su dizali oružane pobune...

Care, takođe nije dovoljno i da vi kažete kako su Filip i Aleksandar vaši. Mislim, imate vi slobodu da pričate šta god hoćete, poenta je da se ozbiljni stručnjaci svuda u svetu slažu da njih dvojica pripadaju helenskom svetu, a ne slovenskom. E sad, što vi još dodatno tripujete kako niste slovenskog porekla već nešto drugo, jeste mnogo veći problem, ali opet, i taj problem ostaje samo u vašim granicama i ne preliva se drugde.

Što se Tetova ili sličnih gradova tiče, recimo kao i dobrog dela Skoplja, ja nisam pričao o tome koje se zastave viju na institucijama, već da ti kao pojedinac u takve gradove ne smeš praktično da uđeš, a još manje da se ponašaš onako kako Šiptarima ne odgovara. A opet, razlika između nas i vas je takva da smo mi Kosovo napustili pod prisilom, a vi ste svoju teritoriju praktično dali Šiptarima. Čak i ne samo to, već vam vladajuće koalicije čine ti isti Šiptari koji su dizali oružane pobune...

Kralju, imamo slobodu da iznosimo istinu i to i radimo, a da te sad zamolim da nabrojiš 5 tih "ozbiljnih" stručnjaka stao bi kod prvog ili drugog. ujedno bi svaki od tih stručnjaka potvrdio da ste vi srbi izvršili genocid u bosni i to komada više i da ste genocidno/kasapski narod - a jel jeste?!?!?!? razmisli malo o tome.... isti oni koji će proglasiti jedno šiptarsko pleme za autohtoni evropski narod tvrde da si ti ovde došljak i da nemaš šta da tražiš.... ti isti mogu da tvrde i za filipa i aleksandra šta hoće, ali ih grci stari 2300 godina demantuju..... pa ti misli šta hoćeš....

činjenica je da ste srce srbije napustili pod prisilom a onda ste dobrovoljno prihvatili de facto nezavisnost za šaku dolara.... suva istina a ti misli šta hoćeš.... isto kao što jeste činjenica da (kako - tako) makedonija ima kontrolu nad celom svojom teritorijom... ma koliko to tebi bilo krivo....

Kralju, imamo slobodu da iznosimo istinu i to i radimo, a da te sad zamolim da nabrojiš 5 tih "ozbiljnih" stručnjaka stao bi kod prvog ili drugog. ujedno bi svaki od tih stručnjaka potvrdio da ste vi srbi izvršili genocid u bosni i to komada više i da ste genocidno/kasapski narod - a jel jeste?!?!?!? razmisli malo o tome.... isti oni koji će proglasiti jedno šiptarsko pleme za autohtoni evropski narod tvrde da si ti ovde došljak i da nemaš šta da tražiš.... ti isti mogu da tvrde i za filipa i aleksandra šta hoće, ali ih grci stari 2300 godina demantuju..... pa ti misli šta hoćeš....

činjenica je da ste srce srbije napustili pod prisilom a onda ste dobrovoljno prihvatili de facto nezavisnost za šaku dolara.... suva istina a ti misli šta hoćeš.... isto kao što jeste činjenica da (kako - tako) makedonija ima kontrolu nad celom svojom teritorijom... ma koliko to tebi bilo krivo....

To je vaša istina, kapiraš? Za mene i ogroman deo sveta istina je drugačija. I siguran sam da, kada bi me zanimalo da kopam po dokumentima, pronašao razne stručnjake koji ni pomenutoj dvojici ne bi pripisali slovensko poreklo, niti Srbima genocid. Neki drugi bi priznavali jedno, drugo ne, a treći bi tvrdili nešto treće. Tako da ćemo se u ovom slučaju osloniti na zdrav razum, koji govori kako Filip i Aleksandar nisu bili Sloveni, već Heleni. Taj isti zdrav razum kaže kako ste vi Sloveni, a ne Heleni, pa prema tome, Filip i Aleksandar veze nemaju sa vama, osim imena teritorije na kojoj vi živite sada, a oni nekada.

Što se preostalih činjenica tiče, jedino je tačno da je naša vlast prodala KiM za siću, ali po tom pitanju vi nemate prava da kažete bilo šta, jer ste uradili isto sa teritorijom koju nazivate svojom, samo sa mnogo većim procentom teritorije...

А пази која фора македонец а живи у Београду. 4 200 постова.....таленат , ајде сад лепо па у Гостивар , Стругу или у неко село у западној македонији па се тамо прави да си ултра македонац не ту у Србији у Београду за тастатуром.

On je bezobrazan, pokvaren, a i glup. Najgora kombinacija.

Polazi od sebe. Tako mu je lakse.

Care, takođe nije dovoljno i da vi kažete kako su Filip i Aleksandar vaši. Mislim, imate vi slobodu da pričate šta god hoćete, poenta je da se ozbiljni stručnjaci svuda u svetu slažu da njih dvojica pripadaju helenskom svetu,

Navedi ih...

Ja mogu da navedem 20 Antickih Istoricara koji tako ne tvrde
kao i 20 DANASNJIH EKSPERTA za antiku isto takodje tvrde da nisu heleni..

Ako se mlatis nekakvim "sigurnim dokazima" izvoli sine prezentuj.

Nikada necete izbrisati rukom napisano od strane samih GRKA da Aleksandar nije grk i da prica ne helenskim jezikom.

Sve ostalo je politicka bajka u kojoj ste upleteni vi srbi zajedno sa tatarobugarima i grcima...

----
Ja ne verujem da ste vi toliko zatucani kao grci da se hvatate za nekog Aleksandra sto je tamanio grke.

Sta cemo za srednjim vekom i jedno 1000000 istoriskih spisa gde ima Makedonaca kao poseban etnos zadnjih 1200 godina

Od 7 veka i Makedonske Sklavinije KOJA JE BILA DE FAKTNO NEZAVISNA Drzava
kao i Berzitija koja je placala danak vizantiji za nezavisnost pa posle i bugarskoj.

Sta cemo sa time da jedan narod je nazivan samo Makedoncima preko 1000 godina unazad?
Sada cemo 2015 da kazemo "e ne moze"...:hahaha:

- - - - - - - - - -

1847 године
N_scepan_mali.gif

Спомен'те се, храбри Црногорци,
какву преци ваши задобише
нечувену славу и јунаштво
с Александром, царом македонским.

------------
Лажни цар Шћепан Мали је историјска поема у облику народне драме Петра II Петровића Његоша,
настала 1847

Mnogo ružan bio taj Konstntin, ko vrana

374899_nis1-beta_f.jpg

- - - - - - - - - -

Navedi ih...

Ja mogu da navedem 20 Antickih Istoricara koji tako ne tvrde
kao i 20 DANASNJIH EKSPERTA za antiku isto takodje tvrde da nisu heleni..

Ako se mlatis nekakvim "sigurnim dokazima" izvoli sine prezentuj.

Nikada necete izbrisati rukom napisano od strane samih GRKA da Aleksandar nije grk i da prica ne helenskim jezikom.

Sve ostalo je politicka bajka u kojoj ste upleteni vi srbi zajedno sa tatarobugarima i grcima...

----
Ja ne verujem da ste vi toliko zatucani kao grci da se hvatate za nekog Aleksandra sto je tamanio grke.

Sta cemo za srednjim vekom i jedno 1000000 istoriskih spisa gde ima Makedonaca kao poseban etnos zadnjih 1200 godina

Od 7 veka i Makedonske Sklavinije KOJA JE BILA DE FAKTNO NEZAVISNA Drzava
kao i Berzitija koja je placala danak vizantiji za nezavisnost pa posle i bugarskoj.

Sta cemo sa time da jedan narod je nazivan samo Makedoncima preko 1000 godina unazad?
Sada cemo 2015 da kazemo "e ne moze"...:hahaha:

- - - - - - - - - -

1847 године
N_scepan_mali.gif

Спомен'те се, храбри Црногорци,
какву преци ваши задобише
нечувену славу и јунаштво
с Александром, царом македонским.

------------

Podseti nas šta je pisao Gundulić, pre Njegoša?

- - - - - - - - - -

Long live Fan republic

images

Back