Skoplje ljuto zbog table na koridoru 10

Тупковци су сви који придају важност Дачићу и Вучићу.
Гицко Коферчић дао изјаву и сада ми треба да се свађамо.
Па веће смо будале онда сви заједно од њих двојице.
И треба да нас јашу и Шиптари и Амери и сви.
Умјесто да пароноике и среброљубе пошаљемо у прдекану...
Ми се зезамо, а Шиптари раде посао...

Мени не треба наука да докаже да моји сународници Срби имају шифру.
А она се зове претјеривање у хумору и заебанцији.
За то вријеме, они који то немају баве се политиком.
И закопавају нас остале.
Како се понашамо једни према другима, боље не заслужујемо.
Куроње надмене.

Pa ja i noksir ne znam sta je.

Нокшир?

3541595023.jpg

Posuda za noćne fiziološke potrebe sa sertifikatom !
Pretežno stoji ispod kreveta.

Tebi su izgleda drazi siptari koji popalise i unistise one manastire i crkve od Makedonaca. Protiv istog zla se borimo(mislim na narod, ne na politicare oni su sve i upropastili).
Ako se ne udruzimo i opametimo umarsirace nam kao sto sada setaju kosovom.

Meni su drazi siptari. Izmedju ustasa i tzv "makedonaca" ne vidim neku vecu razliku, neprijatelji uvijek bili, i uvijek ce biti.

Мени не треба наука да докаже да моји сународници Срби имају шифру.
А она се зове претјеривање у хумору и заебанцији.
За то вријеме, они који то немају баве се политиком.
И закопавају нас остале.
Како се понашамо једни према другима, боље не заслужујемо.
Куроње надмене.
nema ovo nikakve veze sa "nadmenoscu".Prirodno je da sa salis na racun onih koji na utakmice dolaze maskirani u anticke Makedonce.Zamisli da Srbi danas podignu u sred Nisa spomenik,Konstantinu i da pocnu da se pozivaju na neko latinsko poreklo ? Mada je sve to nebitno u, odnosu na cinjenicu kako se makedonska drzava i njena elita odnosi prema Srbima i sprskom pitanju.Dva naroda u regionu sam nam bila vise nego bratska,Makedonci i Crnogorci.Oba su nam zavukla,a najvise boli kada te najblizi proda.Mogu da shvatim da Makedonci nemaju izbora i ,da moraju da nas prodaju da bi sacuvali bar pola drzave.Samo u tom slucaju ne bi smeli da pozivaju ambasadora Srbije u Skoplju i traze objasnjenje u vezi pitanje putokaza na teritoriji Srbije.To je sustina,a zezanje da racun antickih Makeodnaa je i dalje zdrav humor

nema ovo nikakve veze sa "nadmenoscu".Prirodno je da sa salis na racun onih koji na utakmice dolaze maskirani u anticke Makedonce.Zamisli da Srbi danas podignu u sred Nisa spomenik,Konstantinu i da pocnu da se pozivaju na neko latinsko poreklo ? Mada je sve to nebitno u, odnosu na cinjenicu kako se makedonska drzava i njena elita odnosi prema Srbima i sprskom pitanju.Dva naroda u regionu sam nam bila vise nego bratska,Makedonci i Crnogorci.Oba su nam zavukla,a najvise boli kada te najblizi proda.Mogu da shvatim da Makedonci nemaju izbora i ,da moraju da nas prodaju da bi sacuvali bar pola drzave.Samo u tom slucaju ne bi smeli da pozivaju ambasadora Srbije u Skoplju i traze objasnjenje u vezi pitanje putokaza na teritoriji Srbije.To je sustina,a zezanje da racun antickih Makeodnaa je i dalje zdrav humor

Ali nije prirodno da je na EP za rukometase u Areni bilo 10 puta vise Makedonaca od Srba.

maxresdefault.jpg

- - - - - - - - - -

Normalno je da ce se oblaciti kao anticki Makedonci, kad je nasa formacija "falanga" osvojila pola sveta. :worth:

0119280483.jpg

Nije kasno za povratak korenima veruj mi.

Ne.

Dosta je bilo sitnjenja. Daj da vidimo siru sliku, vratimo se unazad ka nasim antickim korenima, govorim o svima na Balkanu ovde, pa da spremni postanemo pogon spasa Evrope,a ne kao sto smo sad obicni granicari.

ma sta antickim? dok smo mi udarali temelje urbanizmu u Lepenskom viru, zapadni evropljani su jos ziveli po pecinama i crtali grafite prstima po stenju

Ne.

Dosta je bilo sitnjenja. Daj da vidimo siru sliku, vratimo se unazad ka nasim antickim korenima, govorim o svima na Balkanu ovde, pa da spremni postanemo pogon spasa Evrope,a ne kao sto smo sad obicni granicari.

Od antike ne možemo da se povratimo, lakše se funkcionisalo dok smo bili lovci-skupljači. Ko ga nađe njegov je. Tad su Maćedonci imali stounhendžove i bili su napredniji od nas brđana.

suština:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/424576/U-Nisu-svecano-otkriven-spomenik-caru-Konstantinu-poklon-Katolicke-crkve

ali je ok kad to vi radite ;)

Тупковци су сви који придају важност Дачићу и Вучићу.
Гицко Коферчић дао изјаву и сада ми треба да се свађамо.
Па веће смо будале онда сви заједно од њих двојице.
И треба да нас јашу и Шиптари и Амери и сви.
Умјесто да пароноике и среброљубе пошаљемо у прдекану...
Ми се зезамо, а Шиптари раде посао...

slazem se sa tobom da svi mi treba da se ujedinimo protiv Siptara.

Ali kako kad Makedonija, Crna Gora aktivno rade protiv nas a za racun Siptara i Amerike?

Pa zar nisu pre mesec dana i Crna Gora i Makedonija glasale da Kosovo udje u UNESCO/

Kako da napravis savez u opstem interesu sa nekim ko je americka kolonija i protektorat ?

Back