Støffän Lingua
Aktivan član
- Poruka
- 1.284
Hehe, naravno.e pa Stef, čestitam,
videćemo se onda u Tršiću.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, naravno.e pa Stef, čestitam,
videćemo se onda u Tršiću.![]()
Ja imam 9 diploma iz osnovne, od toga dva gradska(sesti i osmi razred trece i drugo mesto)
E to jeste glupo sto je samo osmi i samo republicko, ali nema veze.
Ja sam mogla da imam trinaest, nego sam napisala onaj nastavak ji i napisem ji ali nekako cudno i onda sam podebljala i to mi nisu priznali i posledicne recenice su isto podebljane.. Mogu da potpisem da je takmicenje iz srpskog za osnovne teze od hemije.
P.S. Teaaaa, jesii to ti? Ti si sedela iz mene i bila si sa drugaricom koja je bila iza mene?? Cini mi se po opisu da si tiii? :O
Jesteee, taa sam, sedela sam iz tebee. HahahNzm da li mislis na mene.Ja sam sedela u prvoj klupi u redu do vrata ucionica 14.Beogradski sam okrug.Ma ako se prepisivalo puno kod nas,da jesam.I ako me je zena opomenula 100 puta,da jesam.
p.s.-da,iza mene je sedela anica iz moje sk,a iza nje jos neka likusa od koje smo prepisivali.
(sta da prepisem kad pola njih nista nije znalo!!??)
nešto se govori da 16,
ali ne tvrdim.![]()
Zna li neko gde mogu da nadem koliko bodova nose diplome na opstinskim takmicenjima za osnovnu skolu?
Moze li neko da mi preporuci takmicenja za osmi razred?
Opštinsko takmičenje manje-više služi da se potvrdi da nisi slučajno zalutao u svet takmičenja jer je u tvojoj školi bio mali odziv na školsko.nose čitavih, blisatvih nula poena![]()
Cestitam aleksandra,i ja isto.Znas li mozda gde je rpb?