Školska takmičenja

Ja imam 9 diploma iz osnovne, od toga dva gradska(sesti i osmi razred trece i drugo mesto)

E to jeste glupo sto je samo osmi i samo republicko, ali nema veze.
Ja sam mogla da imam trinaest, nego sam napisala onaj nastavak ji i napisem ji ali nekako cudno i onda sam podebljala i to mi nisu priznali i posledicne recenice su isto podebljane.. Mogu da potpisem da je takmicenje iz srpskog za osnovne teze od hemije.

P.S. Teaaaa, jesii to ti? Ti si sedela iz mene i bila si sa drugaricom koja je bila iza mene?? Cini mi se po opisu da si tiii? :O

Nzm da li mislis na mene.Ja sam sedela u prvoj klupi u redu do vrata ucionica 14.Beogradski sam okrug.Ma ako se prepisivalo puno kod nas,da jesam.I ako me je zena opomenula 100 puta,da jesam.
p.s.-da,iza mene je sedela anica iz moje sk,a iza nje jos neka likusa od koje smo prepisivali.
(sta da prepisem kad pola njih nista nije znalo!!??)

Nzm da li mislis na mene.Ja sam sedela u prvoj klupi u redu do vrata ucionica 14.Beogradski sam okrug.Ma ako se prepisivalo puno kod nas,da jesam.I ako me je zena opomenula 100 puta,da jesam.
p.s.-da,iza mene je sedela anica iz moje sk,a iza nje jos neka likusa od koje smo prepisivali.
(sta da prepisem kad pola njih nista nije znalo!!??)
Jesteee, taa sam, sedela sam iz tebee. Hahah :D
A ja tebii kazeeem da je nacinskaa recenica i ti stavis posledicnaaa, i ja te pitam sta si stavila a ti kazes posledicna i ja stavim posledicna. Jos ja krenula hemijskom da pisme nacinska i onda sam podebljavala nesto da napisem posledicna. hahah :D A onaj 3. sam pogresila kada se podebljavalo ja nisam podebljala ono pod d da mogu biti bez akcenta, a obicnom jesam, uzaaas. -.-

nose čitavih, blisatvih nula poena :lol:
Opštinsko takmičenje manje-više služi da se potvrdi da nisi slučajno zalutao u svet takmičenja jer je u tvojoj školi bio mali odziv na školsko.
Ja bih ono gradsko takmičenje ukinuo i direktno ove sa 90 i više poena na opštinskom poslao na republičko. Sve se lepo završi pre prolećnog raspusta i posle imaš jednu brigu manje.

Sta mislite da li mi vredi da se pripremam za srpski,posto sam cuo da se jako tesko plasirati-pre svega zbog bodovanja.Isao sam u petom na srpski a u sesto i sedmom nisam bas mnogo paznje poklanjao gramatici,da li vredi da pokusavam da stignem gradivo i spremim se ili bolje da se sposvetim necem drugom?

Sta mislite da li mi vredi da se spremam za takmicenje iz srpskog,posto sam cuo da se jako tesko plasirati-pre svega zbog bodovanja.Isao sam u petom na srpski a u sestom i sedmom nisam mnogo paznje poklanjao gramatici.Da li vredi da se spremam ili je bolje da se fokusiram na nesto drugo?

Na svakom ti je tesko da se plasiras,mozes da izgubis eventualno 1,2, boda da bi osvojio nesto na rpb.
Zavisi sta ti dobro ide,srpski preporucujem samo ako imas iskustva,jer tu se pojavljuje 1001 caka...
Najlakse ti je regionalni centar za talente,pa da radis onaj rad....

Back