Školska takmičenja

100 poena.1. mesto u okrugu.7. razred.
P.S. Iz matematike.

Bravo! čestitam :ok:

Hemija, druga na rang listi, 89 poena.

Svaka čast! :) Čestitam

Fala :D
Ali tek u sledeću nedelju saznajem da li sam prošao..:(

ah, ta organizacija takmičenja :evil: potpuno su neažurni
matematičari su još i dobri, kakvi su fizičari :roll:

49/58 iz istorije.
Falilo mi 3 boda za 3. mesto.
Al' svejedno nem republicko za sesti.

Super :super: ako si iz Beograda, republička takmičenja iz istorije mogu da budu jako dobra!
organizacija je savršena. jeste da se istoričari iživljavaju sa podacima koje traže da se znaju, a koja su potpuno nebitna za celu priču,
al' ajde ... vredi se takmičiti zbog trodnevne ekskurzije :cool:

Super :super: ako si iz Beograda, republička takmičenja iz istorije mogu da budu jako dobra!
organizacija je savršena. jeste da se istoričari iživljavaju sa podacima koje traže da se znaju, a koja su potpuno nebitna za celu priču,
al' ajde ... vredi se takmičiti zbog trodnevne ekskurzije :cool:

Pa videcemo sledece godine.
Potrudicu se jos vise.
Svejedno nema za seste ,a u sedmom vec ima.
Tako da sl. godine motiv vise.

Srpski za osnovne je bio tezak. Meni je bio tezak, pricala sam sa njih 7, misle da je tesko, plus ja to je osam. Ne ocekujem da cu proci, ali nema ko da mi javi rezulatate, iako su vec izasli, jer je organizacija uzas!

Ti si osmi,jel tako?
Za osmi je bio bas tezak test,ja sam bas puno ucila,ali i nisam bas nesto najbolje prosla.(11 bodova) :eek:
To je zapravo katastrofa,ali ne zelim da se nerviram,kod nas u Bg niko nije bio sa 20 bodova,bila je samo jedna sa 19,a ovih ostalih sto su prosli nema bas mnogo.
A brt treba da uvedu i pola boda u bodovanju.Da su tako bodovali,prosla bih 100%.
Sve su mi greske bile po jedan primer u celom zadatku:dontunderstand:
Ali dobro ,sad punom parom za prijemni.
I glupo je to sto bodove dodaju samo za 1.2.3.mestu na republickom u 8.
Brt izubijala sam se da u sedmom budem 3. na republ. iz istorije i tek ove godine su mi rekli da ne dobijam ni bod!!!??? :evil: :thumbdown: :besan2:
Imam 11 diploma i necu dobiti ni bod?????
Jel ima neko test iz srpskog sa takmicenja?

Ti si osmi,jel tako?
Za osmi je bio bas tezak test,ja sam bas puno ucila,ali i nisam bas nesto najbolje prosla.(11 bodova) :eek:
To je zapravo katastrofa,ali ne zelim da se nerviram,kod nas u Bg niko nije bio sa 20 bodova,bila je samo jedna sa 19,a ovih ostalih sto su prosli nema bas mnogo.
A brt treba da uvedu i pola boda u bodovanju.Da su tako bodovali,prosla bih 100%.
Sve su mi greske bile po jedan primer u celom zadatku:dontunderstand:
Ali dobro ,sad punom parom za prijemni.
I glupo je to sto bodove dodaju samo za 1.2.3.mestu na republickom u 8.
Brt izubijala sam se da u sedmom budem 3. na republ. iz istorije i tek ove godine su mi rekli da ne dobijam ni bod!!!??? :evil: :thumbdown: :besan2:
Imam 11 diploma i necu dobiti ni bod?????
Jel ima neko test iz srpskog sa takmicenja?

Ja imam 9 diploma iz osnovne, od toga dva gradska(sesti i osmi razred trece i drugo mesto)

E to jeste glupo sto je samo osmi i samo republicko, ali nema veze.
Ja sam mogla da imam trinaest, nego sam napisala onaj nastavak ji i napisem ji ali nekako cudno i onda sam podebljala i to mi nisu priznali i posledicne recenice su isto podebljane.. Mogu da potpisem da je takmicenje iz srpskog za osnovne teze od hemije.

P.S. Teaaaa, jesii to ti? Ti si sedela iz mene i bila si sa drugaricom koja je bila iza mene?? Cini mi se po opisu da si tiii? :O

Poslednja izmena:

Back