serdja
Aktivan član
- Poruka
- 1.742
Sutra okruzno iz istorije.
Odo da strebam.
Odo da strebam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
80 bodova jeee! 2. sam u Okrugu... Još se ne zna da li idem dalje...
Čestitam!
![]()
100 poena.1. mesto u okrugu.7. razred.
P.S. Iz matematike.
Hemija, druga na rang listi, 89 poena.
Fala
Ali tek u sledeću nedelju saznajem da li sam prošao..![]()
49/58 iz istorije.
Falilo mi 3 boda za 3. mesto.
Al' svejedno nem republicko za sesti.
Superako si iz Beograda, republička takmičenja iz istorije mogu da budu jako dobra!
organizacija je savršena. jeste da se istoričari iživljavaju sa podacima koje traže da se znaju, a koja su potpuno nebitna za celu priču,
al' ajde ... vredi se takmičiti zbog trodnevne ekskurzije![]()
Jasta.srpski je u nedelju koliko ja znam ili je nesto promenjeno?
Srpski za osnovne je bio tezak. Meni je bio tezak, pricala sam sa njih 7, misle da je tesko, plus ja to je osam. Ne ocekujem da cu proci, ali nema ko da mi javi rezulatate, iako su vec izasli, jer je organizacija uzas!
Ti si osmi,jel tako?
Za osmi je bio bas tezak test,ja sam bas puno ucila,ali i nisam bas nesto najbolje prosla.(11 bodova)
To je zapravo katastrofa,ali ne zelim da se nerviram,kod nas u Bg niko nije bio sa 20 bodova,bila je samo jedna sa 19,a ovih ostalih sto su prosli nema bas mnogo.
A brt treba da uvedu i pola boda u bodovanju.Da su tako bodovali,prosla bih 100%.
Sve su mi greske bile po jedan primer u celom zadatku
Ali dobro ,sad punom parom za prijemni.
I glupo je to sto bodove dodaju samo za 1.2.3.mestu na republickom u 8.
Brt izubijala sam se da u sedmom budem 3. na republ. iz istorije i tek ove godine su mi rekli da ne dobijam ni bod!!!???![]()
![]()
![]()
Imam 11 diploma i necu dobiti ni bod?????
Jel ima neko test iz srpskog sa takmicenja?
Joj, test za trecu je bio katastrofa uvrnut, ali sam obezbedio Trsic - 17 poena, drugi u okrugu.Stef, kako si uradio?
Ja sam prošla, opet 19 poena, kao na opštinskom, hahhaha.![]()