Školska takmičenja

Naravnooo, pa necu valjda da idem u skolu :zcepanje:
Ustvari idem samo na neke casove :D Mislim ici cu ovde nedelje jednom na francuski i mozda na fiziku da vidim sta dobih na testu, posto ako ne dodjem nastavnica ne kaze ostalima sta sam dobila :confused:

A koje ti republicko takmicenje imas sad?? Ja idem sad samo u utorak(jer imam geos) i u cetvrtak(jer imam pismeni), ali ceo dan.... :confused:

Pitanje za osmake:
Da li odsustvujete iz skole nedelju dana pre republickog takmicenja? Ja se bas dvoumim...

Ja sam pred republichko iz istorije odsustvovala 2 dana.Bilo mi je dovoljno, lepo sam se odmorila.Ponovila sam gradivo koliko-toliko, nisam se posebno spremala.Nisam neshto ni ciljala na neko zapazeno mesto. Bila sam 23. valjda i zadovoljna sam. :) Znam da sam mogla mnoooogo bolje da sam imala vishe slobodnih dana, jer sve to pishe u knjizi, ali sam ja preletela preko pojedinih lekcija, a i smorilo me je vishe...tako da, Nikola, ako ti je bash stalo, odsustvuj tih nedelju dana.Ja nisam htela mnogo da izostajem, malo je ostalo do kraja godine, ne zelim da propustim te poslednje dane...u svakom sluchaju, srecno! ;)

Sada se i nedeljju dana odsustvuje?Pa bogami, zvuci primamljivo, ali opet mislim da nije neophodno.Mi smo dva, eventualno tri dana imali pre republickog iz istorije prosle godine.I bilo je sasvim dovoljno.Bila sedma, razocarala se malo, ali ne verujem da je zbog slobodnih dana.Nego do ne obracanja paznje na (ne)bitne stavke.A nedelju dana pre gradskog je ludost.

A koje ti republicko takmicenje imas sad?? Ja idem sad samo u utorak(jer imam geos) i u cetvrtak(jer imam pismeni), ali ceo dan.... :confused:

Ja idem na engleski :)

Ja sam pred republichko iz istorije odsustvovala 2 dana.Bilo mi je dovoljno, lepo sam se odmorila.Ponovila sam gradivo koliko-toliko, nisam se posebno spremala.Nisam neshto ni ciljala na neko zapazeno mesto. Bila sam 23. valjda i zadovoljna sam. :) Znam da sam mogla mnoooogo bolje da sam imala vishe slobodnih dana, jer sve to pishe u knjizi, ali sam ja preletela preko pojedinih lekcija, a i smorilo me je vishe...tako da, Nikola, ako ti je bash stalo, odsustvuj tih nedelju dana.Ja nisam htela mnogo da izostajem, malo je ostalo do kraja godine, ne zelim da propustim te poslednje dane...u svakom sluchaju, srecno! ;)

Ahaha pa ne ostajem ja kuci da bi ucila nego da ne bi isla u skolu ;) Mislim ne pada mi na pamet da ponavljam nesto, niti bilo sta da pipam, koliko znam - toliko znam :D

Jel' bio neko na English danas?
Ja malopre došla, nisam prošla na usmeni...

I ja isto ;)
Falio mi jedan poen da prodjem na usmeni... I to zato sto sam retardirana :confused: Uzela da radim gramatiku odma hemijskom i sad ima recenica:
Thirdly, there is not always agreement between linguists over whether the language (8) ______________ (speak) by a certain group of people is a language on its own...
E ja sam procitala sam ovaj prvi deo recenice do crtice i napisala is spoken i to bi bilo dobro da nema ovde posle is, i onda sam nastavila da citam i videla to jbno is :dash: Onda sam precrtala is kod mene i ostavila spoken, ali oni ne priznaju sta je precrtano :zcepanje:
A na listeningu mi prvo nije tacno jer nisam ni cula onu zenu kad je citala, iako je citala 3 puta, svaki put je na prvom delu teksta neko ulazio u ucionicu, a vrate skripe pa nisam nis' cula xD I eto tako :D

u subotu je republičko iz srpskog...a naša nastavnica malo looda pa mi je dala da ne idem u školu samo u petak...jedva sam je i to nabedila...mrzi me da ponavljam istoriju jezika i te gluposti...šta bude biće :)

Back