Arya^^
Zainteresovan član
- Poruka
- 491
Ja mislim da ovde ima nekih testova iz engleskog http://www.reaching-english.com/teen_general.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi moji školarci
Pošto vidim da se već počelo sa otvaranjem novih tema, a i sezona nailazi, počele su već pripreme, dodatne i sl, otvaram temu o takmičenjima u kojima možete da razmenjujete iskustva iz ranijih godina, diskutujete o bilo čemu vezanom za bilo koja takmičenja, pa čak i pitate ako vam nešto nije jasno
Enjoy![]()

Ima li neko testove za takmicenje iz biologije za 8. razred?Nisam mislila jos da ucim,al' bar da nabavim testove na vreme.....![]()
Doduše nisam čuo informaciju da će uopšte BITI takmičenja iz biologije (nešto u vezi sa neplaćanjem honorara prošlogodišnjim organizatorima) ali kad saznam, javim.

Doduše nisam čuo informaciju da će uopšte BITI takmičenja iz biologije (nešto u vezi sa neplaćanjem honorara prošlogodišnjim organizatorima) ali kad saznam, javim.

Da li neko zna kad je takmicenje iz hemije za srednju skolu ove godine?
Verujem da će se sutra-prekosutra sve znati

Heh, zamislite sad da se sva takmicenja otkazu zbog ovog novog gripa, da se ne bi jos vise prosirio talas....![]()

Nas profesorka hemije neće da vodi na takmičenje...mrzi je.![]()
Heh, zamislite sad da se sva takmicenja otkazu zbog ovog novog gripa, da se ne bi jos vise prosirio talas....![]()
Sad mi nešto pada na pamet da se možda čeka taj neki veliki izveštaj oko škola u vezi sa gripom, vakcinacijom, sažimanjem gradiva itd. Tj. verovatno su rasporedi za takmičenja napravljeni (možda i podeljeni školama?) ali možda ne smeju da ih ozvaniče jer se ne zna da li će i kada opet biti gripni raspust. Sad sam video Kona na TV i on reče da oni isto prave neki izveštaj, tako da mislim da će to još malo da se razvlači.
U svakom slučaju ko hoće na takmičenje neka počne da se sprema, pa u najgorem scenariju gubi samo nedelju dana.

Da li ste Vi nastavnik? Sta se prica u zbornici, nesto o takmicenjima, o sazimanju gradiva? ...svaka informacija je dobrodosla...![]()
pa na svako prazno mesto prebacuju ove koji imaju nepun fond časova).