Školska takmičenja

Imam 53 iz matematike sad na opstinskom :(

Mislim racunajte 63 zalicu se za 10 boda :hahaha:

Ne, nama jos nisu izasli...ja sam uradila mnogo bolje nego sto sam mislila da cu.
Mislim nijedan zadatak nisam provezbala, mislila sam imacu 0 poena. xD
Al' ovi moji su uradili manje...samo da ne prodjem, ne vezba mi se matematika za okruzno.:roll:

Ne kapiram? :confused: Zar je vec bilo takmicenje iz matematike? :think: xD

Kako je to bolesno...tako i ova naša, ako ti je za utehu.:roll:
Znaci danas od kako mi je to saopstila onako lepo i stalozeno, mada vidi se da nije htela da me uvredi ali eto uvreila me je htela ona to ili ne :lol:

Ali sad slusam vec 70-ti put pesmu Always loog on the bright side of life i tako lecim ovu depresiju ...
pih, ako volite hemiju, onda nzm sta da vam kazem... i kod nas ne vodi istoricarka, ali niko i nece da ide....;)
A ako ne volimo sta imas da nam kazes:lol:

Kad bih ono mogo sam da se prijavim ... Mada opet treba mi labos koji ne mogu bz njenog odobrenja :roll:
Ne kapiram? :confused: Zar je vec bilo takmicenje iz matematike? :think: xD
Za srednje da ...

A ako ne volimo sta imas da nam kazes:lol:

Kad bih ono mogo sam da se prijavim ... Mada opet treba mi labos koji ne mogu bz njenog odobrenja.

nemam nista....i meni bi 100 posto bilo uzasno kad ne bih isao iz onog predmeta sto volim, msm, to mi je jedino tako da kazem ushicenje koje imam tokom SKOLSKE godine ( u wezi skole) znachi, kad ne bih iso izgubio bih volju potpuno da ucim do kraja....bar ja.
Meni nije potreban labos, msm, mi ga u skoli i nemamo (seoska skola)....samo neke reakcije, koje jedinjenje se upotrebljava za sta, i da, sad smo poceli malo organsku hemiju...:confused:

nemam nista....i meni bi 100 posto bilo uzasno kad ne bih isao iz onog predmeta sto volim, msm, to mi je jedino tako da kazem ushicenje koje imam tokom SKOLSKE godine ( u wezi skole) znachi, kad ne bih iso izgubio bih volju potpuno da ucim do kraja....bar ja.
Meni nije potreban labos, msm, mi ga u skoli i nemamo (seoska skola)....samo neke reakcije, koje jedinjenje se upotrebljava za sta, i da, sad smo poceli malo organsku hemiju...:confused:

Meni treba, u srednjoj se radi pored testa provere teorijskog znanja i kvalitativna i kvantitativna analiza koje i nisu nesto mnogo teske ali treba vezbati

Meni treba, u srednjoj se radi pored testa provere teorijskog znanja i kvalitativna i kvantitativna analiza koje i nisu nesto mnogo teske ali treba vezbati

jedva cekam da i ja dodjem u laboratoriju u medicinskoj...;)

Jao, kad se setim takmicenja iz hemije u osnovnoj, kako nam je dobro bilo.:heart:
Nast. nam je davao kljuceve od prostorije sa hemikalijama...:D

Hm, pa vi bar imate takve prostorije...;)

Jao, kad se setim takmicenja iz hemije u osnovnoj, kako nam je dobro bilo.:heart:
Nast. nam je davao kljuceve od prostorije sa hemikalijama...:D
Bili su to dobri stari dani kad sam ostajao do po pola deset uvece da vezbam sa profesorkom zadatke i osvajao prva i druga mesta, a sad? :(
jedva cekam da i ja dodjem u laboratoriju u medicinskoj...;)

Dzabe ce ti bude tako nesto ako imas ,,divnog,, profesora :lol:

Hm, pa vi bar imate takve prostorije...;)

Ima se moze se:rotf:

Nisam se salio :evil:

Ne ne znas :lol:

Ovaj da salio sam se :hahaha:

hehe...;););) ovaj, kad si me vec zagovorio sa tim smajlijima (:p), da kazem da me je nastavnica geosa danas pitala da idem na takmicenje a da se ne spremam, jer me je vec prethodno pitala ali ja nisam hteo....kaze da joj je glupo da sad sprema nekog posle mene i jos jedne drugarice koja je sa mnom bila na republicko u 7. ....neznam sta da radim, msm 5 takmicenja je stvarno previse...ali poklopice se od tih 5 vec nesto...hehe....samo ne mogu da verujem da na sajtu ministarstva jos uvek nije otvorena sekcija takmicenja ucenika (msm, ima je na sajtu, ali kada kliknem, samo pise "Uskoro"...:confused:

Back