Školska takmičenja

Moze li neko da mi pomogne gde mogu da pronadjem neke testove iz engleskog (za uzrast 14-15 god.) koje bih odstampao i resavao? Pretrazio sam Google, ali nisam nasao nista adekvatno. Hvala unapred!

I jos jedno pitanje - kad ce otprilike biti objavljen raspored takmicenja?
Pogledaj ovde... Taj link sam negde nasla xD

http://www.reaching-english.com/teen_general.html

Ovo sam nasla na sajtu Drustva za strane jezike i knjizevnost Srbije http://www.dsjks.com/

Aktuelno

KALENDAR TAKMIČENJA UČENIKA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U POZNAVANJU STRANIH JEZIKA 2010

(engleski, ruski, nemački, francuski, italijanski, španski)

OSNOVNA ŠKOLA:

Školsko: do početka februara 2010
Opštinsko: 27.02.2010
Okružno/gradsko*: 20.03.2010
Republičko*: 15.05.2010

SREDNJA ŠKOLA:

Školsko: do kraja februara 2010
Okružno/gradsko*: 6.03.2010
Republičko*: 24.04-2010
(* Mesto održavanja gradskog i republičkog takmičenja biće objavljeno naknadno)

GRČKI I LATINSKI JEZIK:

Školsko: do 1.04. 2010
Republičko: 15.05.2010 u Petoj beogradskoj gimnaziji

Poslednja izmena:
e, a gde bi trebao da izadje kalendar takmicenja, ja sam gledao prosle godine na sajtu ministarstva, i nema ni za proslu godinu, znaci, ne izlazi tamo.
Nisam siguran da se zbirni kalendar za sve predmete uopšte igde kači na internet, sem možda na lokalni sajt neke škole koja baš odluči da ga okači. Ja sam svašta preko gugla nalazio po sajtovima škola, npr. pravilnik o ocenjivanju.

Mislim da se taj kalendar poštom šalje školi (pedagogu i psihologu ili direktoru?) u papirnom obliku, u svakom slučaju ga isfotokopiraju pa okače na oglasnu tablu u zbornici pored rasporeda časova.

Najbolje je direktno pitati predmetne nastavnike (ili psihologa ili pedagoga), u svakom slučaju nekoga ko će da napravi najmanju dramu i uzbunu oko toga što ne možeš da ideš na sve predmete.

Tako su mene u sedmom razredu poslali na takmičenje iz biologije (izgleda da je opštinsko bilo u našoj školi). "Takmičenje iz biologije je u utorak u međusmeni, dođi ispred kabineta".

Stevee ti se baš spremaš.:lol:;)

Nama danas rekli da je matematika u subotu, a profesor je rek'o da moramo da idemo.:eek:

Mene profesorka ladno prijavila da idem iz matis a ja pojma nemam :zstidljivko:

Ocu da znam kad je iz hemije xD

Ne, nama jos nisu izasli...ja sam uradila mnogo bolje nego sto sam mislila da cu.
Mislim nijedan zadatak nisam provezbala, mislila sam imacu 0 poena. xD
Al' ovi moji su uradili manje...samo da ne prodjem, ne vezba mi se matematika za okruzno.:roll:

Back