Evo ja bih toplo preporucila Britanica...odlicna je sto se tice engleskog....Lingua bila sam tamo cetiri godine sam pohadjala uporedno dva jezika-italijanski i engleski i ODLICNO je.Posebno bih pohvalila porofesoricu Tamaru,tako da ko zeli da uci italijanski neka se odluci za Lingua i za profesoricu Tamaru.Lingua postoji jos od 1999 godine.....ima jako dobru reputaciju u Ns-u.Svakako otidjite prvo na sajt njihov pa u centar pa cete videti o cemu vam govorim tj. pisem......Ovih dana sam bila da posetim neke skole posto hocu da nastavim da pohadjam italijanski jezik do poslednjeg nivoa -konverzacije...Bila sam u nekoj skoli...u poslovnom centru kod Dunavske ulice je....jako mala skola....ok verovatno je nova.....ali nisam nikako uspela tom konverzacijom da saznam kakva je to skola uopste,kako predaje profesorica itd.....Moram da se raspitam preko ucenika....Evo vec se raspitujem,ali svi mi nahvale Lingua-u...znam da je extra,ali ne radi leti jer nema formirane grupe niti zainteresovanih.Lingua jeste medju skupljima,ali znanje nema cenu plus visok kvalitet pruzanja usluga,lepa komunikacija sa svim profesorima,koji ti uvek maksimalno izadju u susret,mogucnost dopunskih casova ako ne razumes nesto...konsultacija........nije ni cudo sto je num. one!