Tiga
Zainteresovan član
- Poruka
- 179
Vec sam rekla na onoj temi o onom sto je popularan u krugu porodice.
???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec sam rekla na onoj temi o onom sto je popularan u krugu porodice.
Nisu me odbili i nisam surova. Ja sam zavrsila skolu glume u Njujorku, a ovde je luk i voda. Mama i tata obezbede sve.
Pevačice, što si takva? Ako dečko hoće da se bavi glumom, neka proba! To što tebi ili nekom drugom nije išlo, ne znači da treba nekog mladog obeshrabrivati da juri za svojim snom.
Meni nije islo?! U redu je.
Inace, ja samo ne zelim da mu slome srce i snove oni sa ove akademije gde se i za baba-seru trazi veza.
Ne, ja nemam razloga da se vredjam.
Pustam ja njega, ali ne zelim da mu se smuci gluma u zivotu, jer ce ga ocenjivati, neki smesan domaci glumac, koji je sve celog zivota radio preko veze.
Preporucujem Dadov. Najdivnije mesto na svetu![]()
Meni je taj Dadov, kao neki budzak. Zamisli da tamo pocnes karijeru? Uzasno!
Zavisi gde zelis da upises... Ako zelis na FDU-u onda ti treba dramski, komicni monolog i recitacija i imitacija/e koje oni mogu a i ne moraju da ti traze.Pozdrav svima..Ja sam hteo da vas pitam da li bi neko mogao malo da me uputi u glumu posto me to zanima vec duze vreme ali ne znam gde da se raspitam..Kakav je prijemni, sta treba da pripremim, koji su predmeti? Nikada nigde nisam glumio...Inace imam 17 godina, iz NS sam. Hvala
![]()
Hahaha, ako si derpe, onda je Brodvej dušu dao za tebe, u suprotnom, nek se deca drže DADOV-a. Opšte je poznato da u SAD svaka šuša ima neku školicu glume, neki 'acting course', čisto ako Džejmsu Kameronu prokuva hladnjak ispred 'diner-a' gde raznose kafu večito užurbanim japijima, pa da ne propadne prilika. Naravno, uz te kurseve uvek nekako ide i dijagnoza disleksije. REDizBLU, ako te zanimaju studije glume, poveži se sa nekim sa foruma ko se time ozbiljno bavi, ko studira ili se sprema da upiše, neka ti preporuči profesora koji je iskusan u spremanju za prijemni na FDU, pa neka ti takva osoba kaže jesi li ili nisi kadar za glumca, a ti posle vidi šta ćeš. Sve i da te ne prepoznaju kao talentovanog, nemoj se pokolebati, nijedan fakultet ne završavaju samo talentovani ili superinteligentni, na svetu ima hiljade dirigenata, ali jedan je Zubin Mehta, uvek možeš raditi na sebi i donekle nadomestiti taj nedostatak, bože moj, pa nećeš biti anesteziolog, nikoga nećeš time ubiti. Čuo sam negde, ali ne znam je li istina, da se FDU može upisati bez srednje škole. Ako je tako, a tebi se žuri da staneš na 'daske koje život znače', ja ti savetujem da to ne radiš i da redovno završiš školu, a posle će sve doći na svoje. Želim ti puno sreće!![]()