олга96
Iskusan
- Poruka
- 5.422
ок, хвала!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ок, хвала!
hey..imam 14 godina i nikad se nisam bavila glumom,ali to me zaista zanima..sta mislite koja je najbolja skola glume za mene?![]()
имамо исто питање![]()
Hteo bih da se upisem u skolu glume u Beogradu. Idem na audiciju u septembru, od 550 takmicara ulaze 20. Moze li mi neko reci neki dobar skec koj bi mogo da odglumim od nusica. Imam 12 godina i treba mi 10-ka da bi mozda proso.
Hteo bih da se upisem u skolu glume u Beogradu. Idem na audiciju u septembru, od 550 takmicara ulaze 20. Moze li mi neko reci neki dobar skec koj bi mogo da odglumim od nusica. Imam 12 godina i treba mi 10-ka da bi mozda proso.
Ja bih ti preporuchio da vidish Hajduke...zato shto si otprilike tih godina kao likovi u knjizi...i to vidi tuchu sa matamutom recimo.
I samo da pitam gde idesh na audiciju?Da nije sluchajno kod Mike?
E, on je zavrsio sa glumom, sada se bavi vajarstvom.
Jel prichamo o Aleksicu?Koliko ja znam on,Bilja i Zare josh uvek drze shkolu glume,ono standardno utorak,cetvrtak i subota.I audicija je negde oko septembra recimo.
hey..imam 14 godina i nikad se nisam bavila glumom,ali to me zaista zanima..sta mislite koja je najbolja skola glume za mene?![]()
UMS škola ima školu glume. vodi je Mihajlo Laptošević uz Marinu Vodeničar i Đorđe Markovića. Programski ih vodi Andrej Šepetkovski. Svakako kvalitetna ekipa.
Pa tih 5 glumaca radi u UMS. Sve ih vodi Andrej Šepetkovski, glumu predaje Mihajlo Laptošević, pokret Marina Vodeničar, dikciju Đorđe Marković, eto malo detaljnije, ostali potražite na www.umscompany.com
Pozdrav
Pozdravljam i ja tebe. Tu skolu je zavrsio onaj nepismeni Vlada sa Pinka. To dovoljno govori o toj skoli.
Hahahha. odakle ti ta informacija?!?!? Vlada nikada nije bio u UMS, a od te ekipe bili su Iva Smiljanić (city), Mirka Vasiljević i drugi...![]()
jel moze neko ako zna da odgovori na temu,gde mogu da se nadju ljudi koji ce te malo upititi u sve,a da nisu neke privatne skolice glume itd,jer imam problem sa tremom...hvala unapred...
Devojko, trebaju ti ili nenormalan talenat ili debela koverta.