mobilni
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
"ΠΟΝΙΡΟΥΛΑ".....Pa rekoh-vreme je da pocnem da "zaradjujem"jedan studio i za dogodine...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"ΠΟΝΙΡΟΥΛΑ".....Pa rekoh-vreme je da pocnem da "zaradjujem"jedan studio i za dogodine...![]()

na tinejdzera da pripazis,zenska le fatalna...a slobodna..
... a koja je varijanta za kartice... mislim, kako doći do njih? "hapsimo" tebe? NA ZALOST ...u ovom trenutku se trese centralna grcka.jedan od vecih potresa u novijoj istoriji grcke 6.5 stepeni .za sada jedno lice poginulo i desetine povredjenih....[/QUOTE epicentar je izmedju regiona Ahaia i ilias gde je najhvise gorelo prosle godine.potresi se osecaju u larisi,trikali,patri,uglavnom centralna grcka,izvestaji sa terena govore da su u toku sitni potresi ali jos ne zakljucuje da li je bio i prosao glavni potres.sve indicije govore da jeste.ostaje da se nadamo...

Super,ovde nedostaje jedan "hotelski"opis-mi smo svi u glavnom bili "apartmandzije"
I blago tebi-92 dana deluje solidno,ja imam jos 113 8)

Smatram da je logicno...ali ajde da upozorim... na osnovu nekih dogadjaja juce na skiathosu...
informativno,vec dva dana vreme nam je ocajno......

ccc...bolje da nisam citala ovih zadnjih nekoliko postova.Sta cu, crna ja, kad treba da krenem za 5 dana.
ma ne brini gogo-dosk ti stignes-sve ce biti "pod konac".Optimizam devojko !!!![]()
)jedino je sreća što sam sve mogla da obavim preko interneta, pa nisam morala da zaranim za red...al' sad mi već polako dosta peripetija i vožnje po raskopanom gradu na +30 i kusur...
A sto se vremena tice-trebalo bi da se popravlja.
Nadajmo se da je prognoza tacna http://www.accuweather.com/world-fo...eler=0&locCode=EUR|GR|GR000|SKIATHOS&metric=1