Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.538
http://www.oktopod.co.yu/skiatos.html VREDI POGLEDATI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos jednom da pojasnim onima koji ce me tek kontaktirati....nakon dobijanja ponude MAXIMALNO 48 sati je ista aktivna.do sada su bila 2 preticanja-preklapanja uplate za iste termine i isti smestaj.na zalost...odsad pa nadalje pravila igre su:" ko pre devojci-njegova devojka".zaista,ne mogu cak ni moje prijatelje,poznanike,rodjake cekati vise od dva dana da razmisljaju.....upravo sam pokusao za poznanike ovde da rezervisem: www.lapiscinepalace.gr od 01.05 do 01.10 nemaju 1 slobodan krevet...ps.u beogradu sam 5,6,7 aprila-agencija GREEN-TORUS Ustanicka 157a...ako neko zeli da mu ponesem nesto sa skiathosa....![]()
Tasos je pitomiji,vise odise nekim mirom...Skiathos urbaniji,zivlji,ali i tamo ima mnogo mesta gde mozes osetiti da si deo te lepe prirode..Na Skiathosu ti je sve blizu.Izleti sa Skiathosa bolji.Vecernja zivost takodje. Meni su se oba ostrva prosto zalepila za srce.Da ponovim Tasos planiram,ali u neka vremena kada ce mi mozda trebati mir...Da ponovim Skiathos planiram ranije.Sto se cene tice-na Skiathosu su bile nesto vise(ne mnogo),ali je i razlika 2 godine izmedju ta dva letovanja
Toliko mi se dopao La piscine palace, da sam tražeći naišla na domaću agenciju koja ga ima u ponudi (La piscine art).Verujem da ima mesta...
Tačno ono što tražim.....E Vesna, ako ni zbog čega drugog, ono ne mogu da odustanem od Skiatosa zbog tebeNa Tasosu sam bila, a kako sam shvatila, Skiatos je ušminkanija varijanta sa jednako lepim plažama...mmmmmmmm
![]()
A cena :shock::shock::shock:.
:shock:Jao koja je odgovornost sada na meni...ako sam te zeznula salji me u izgnanstvo-2 meseca na Skiathos pa nek'crknem!![]()
http://www.oktopod.co.yu/skiatos.html VREDI POGLEDATI
NE pouzdani su a nisu skupi [iskustva kolege od prosle godine !
junu-65e u julu-85e za boravak preko 10 dana.cetvorokrevetni+lezaj u dn.boravku u junu-50e u julu 65e.......
Ja se nebih s tobom licno prepucavao ovde na forumu. Kazem samo da si malo naduvao cene. Velika ti je provizija :x a jos nisam cuo kako je neko isao preko agencije a spavao u vojnickim zicanim krevetima. A i da jeste tako [sto je bukvalno nemoguce] postoji turisticka inspekcija koja ce da obesteti turistu a koga ces ti i kako da obestetis kada dodje na Skijatos pa mu cijucu i mjaucu kreveti ? Cilj ti je SAMO da uzmes pare.to ti je moj jerotije kao sa autom....ti vozis audi.... a ja citroen(koliko para toliko muzike).samo.....sto je moj citroen "ispod cekica"-nov a tvoj audi je stariji od mnogih forumasa
Tacno je da koliko para-toliko muzike ali je tvoj orkestar verovatno sa Evrovizije. Kolega mi je prosle godine bio na Skijatosu preko agencije http://www.oktopod.co.yu/skiatos.html i mnooooogo je zadovoljan kako Skijatosom tako i agencijom a cene su im dosta nize od tvojih [samo ako ima mesta]. Pozzneko rece "koliko para-toliko muzike"...hoces da ti "cijuce" ventilator u sobi 3x2,sa krevetima koji "mjaucu"...uzmi za 30-tak evro.hoces app od 40kvadrata,sve novo,moderno....plati 65.