SKIATHOS ali stvarno!

jos jednom da pojasnim onima koji ce me tek kontaktirati....nakon dobijanja ponude MAXIMALNO 48 sati je ista aktivna.do sada su bila 2 preticanja-preklapanja uplate za iste termine i isti smestaj.na zalost...odsad pa nadalje pravila igre su:" ko pre devojci-njegova devojka".zaista,ne mogu cak ni moje prijatelje,poznanike,rodjake cekati vise od dva dana da razmisljaju.....upravo sam pokusao za poznanike ovde da rezervisem: www.lapiscinepalace.gr od 01.05 do 01.10 nemaju 1 slobodan krevet...ps.u beogradu sam 5,6,7 aprila-agencija GREEN-TORUS Ustanicka 157a...ako neko zeli da mu ponesem nesto sa skiathosa....:mrgreen:

Toliko mi se dopao La piscine palace, da sam tražeći naišla na domaću agenciju koja ga ima u ponudi (La piscine art).Verujem da ima mesta...

Tasos je pitomiji,vise odise nekim mirom...Skiathos urbaniji,zivlji,ali i tamo ima mnogo mesta gde mozes osetiti da si deo te lepe prirode..Na Skiathosu ti je sve blizu.Izleti sa Skiathosa bolji.Vecernja zivost takodje. Meni su se oba ostrva prosto zalepila za srce.Da ponovim Tasos planiram,ali u neka vremena kada ce mi mozda trebati mir...Da ponovim Skiathos planiram ranije.Sto se cene tice-na Skiathosu su bile nesto vise(ne mnogo),ali je i razlika 2 godine izmedju ta dva letovanja

Tačno ono što tražim.....E Vesna, ako ni zbog čega drugog, ono ne mogu da odustanem od Skiatosa zbog tebe :D Na Tasosu sam bila, a kako sam shvatila, Skiatos je ušminkanija varijanta sa jednako lepim plažama...mmmmmmmm:ok:

:shock:Jao koja je odgovornost sada na meni...ako sam te zeznula salji me u izgnanstvo-2 meseca na Skiathos pa nek'crknem!:lol::lol::lol:

A pa neće moći, nije u redu da te tooooooooliko kažnjavam.....Ti moraš na Lefkadu ove godine...kako bih ja dogodine znala da li da idem ili ne :lol: Vidiš da pratim tvoj lik i delo na forumu.
Sad ozbiljno,sudeći po napisanom, to je ono što mi se dopada, a imam poverenja u ono što si pisala, pratila sam i pre odlaska na Tasos.

Pozar na Skopelosu.U telefonskom razgovoru sa jednom grkinjom,dobih info:"izgorelo je pola skopelosa".obzirom da je to informacija od strane grka.....treba je umanjiti 10-tak puta.nas na skiathosu su inace jutros probudili avioni za gasenje pozara.duvaju jaki juzni vetrovi......

NAJLEPSE ZAMOLJAVAM SVE ONE KOJI DOBIJU PONUDU OD MENE......DA ISTU POSLE 48 SATI ZABORAVE ILI U ROKU OD 48 SATI POTVRDE I REZERVISU(UPLATE REZERVACIJU).SA PORUKAMA TIPA "POTVRDJUJEMO REZERVACIJU....." NE MOGU DA REZERVISEM SMESTAJ.OVO SE UGLAVNOM ODNOSI NA "KOLIOS BEACH",KOLIOS APP" I "MAKARATZIS".ZAMOLJAVAM SVE PORODICE KOJI SU REZERVISALI I DOBILI RACUN I GAR PISMA DA ME KONTAKTIRAJU OD 08.04 NA MOB 063 196 90 89.RAZLOG:IMAM INFORMACIJU DA CE GRCKA AMBASADA (MOZDA) TRAZITI OVE GODINE ORIGINAL RACUNE I GAR.PISMA PA CU IH PONETI ZA SVAKI SLUCAJ.A TO CU ZNATI SIGURNO 10.04.IZVINJAVAM SE STO SE NA OVAJ NACIN OBRACAM,ALI TREBAO BIH DA POSALJEM 50-TAK(:shock:) E- MAILOVA...
ps.Petre,imas rok do 22.00....ili prodajem.ostaje ti makaratzis ili kypros......

najnovija ponuda... www.skiathos.gr/html/advert/kypros/index.html prelepo je,moderni el.sporeti,frizideri,kupatila,nov namestaj,tv,a/c,sp.sobe...trokrevetni,cetvorokrevetni,sa 2 sp.sobe,sa 3sp. sobe,duple terase,parking....cene logicne.primer:3 zasebne sp.sobe + lezaj u dn.boravku,kompl. kuhinja,sa terasama u junu-65e u julu-85e za boravak preko 10 dana.cetvorokrevetni+lezaj u dn.boravku u junu-50e u julu 65e.......

www.skiathos.gr/html/advert/kypros/index.html sinoc sam stavio na forum....danas 5 upita(3 rezervacije) :whistling: i cena jeste 65 evra za 4 ODRASLE osobe ali ne u "vojnickoj spavaonici" nego u odvojenim sobama:mrgreen: i NEMA pomocnih kreveta(zicanih) kao sto "negde" ima.usput, ja stavim na uvid ako treba i video kao i kontakt adresu vlasnika, za razliku od "nekih" koji kriju od gostiju gde je smestaj,koliko je udaljen,da li je okolina izgorela i sl,pa turisti mene pitaju za tudje ponude:dontunderstand:i jos nesto:NIKADA moji gosti nisu i nece produziti letovanje na skiathosu kod neke agencije ali zato od agencija dolaze kod mene(prosle godine,cini mi se 12 slucajeva) kako neko rece "koliko para-toliko muzike"...hoces da ti "cijuce" ventilator u sobi 3x2,sa krevetima koji "mjaucu":mrgreen:...uzmi za 30-tak evro.:lol::lol:hoces app od 40kvadrata,sve novo,moderno....plati 65.:mrgreen: to ti je moj jerotije kao sa autom....ti vozis audi.... a ja citroen(koliko para toliko muzike).samo.....sto je moj citroen "ispod cekica"-nov a tvoj audi je stariji od mnogih forumasa:heart::heart::heart:

to ti je moj jerotije kao sa autom....ti vozis audi.... a ja citroen(koliko para toliko muzike).samo.....sto je moj citroen "ispod cekica"-nov a tvoj audi je stariji od mnogih forumasa
Ja se nebih s tobom licno prepucavao ovde na forumu. Kazem samo da si malo naduvao cene. Velika ti je provizija :x a jos nisam cuo kako je neko isao preko agencije a spavao u vojnickim zicanim krevetima. A i da jeste tako [sto je bukvalno nemoguce] postoji turisticka inspekcija koja ce da obesteti turistu a koga ces ti i kako da obestetis kada dodje na Skijatos pa mu cijucu i mjaucu kreveti ? Cilj ti je SAMO da uzmes pare.
neko rece "koliko para-toliko muzike"...hoces da ti "cijuce" ventilator u sobi 3x2,sa krevetima koji "mjaucu"...uzmi za 30-tak evro.hoces app od 40kvadrata,sve novo,moderno....plati 65.
Tacno je da koliko para-toliko muzike ali je tvoj orkestar verovatno sa Evrovizije. Kolega mi je prosle godine bio na Skijatosu preko agencije http://www.oktopod.co.yu/skiatos.html i mnooooogo je zadovoljan kako Skijatosom tako i agencijom a cene su im dosta nize od tvojih [samo ako ima mesta]. Pozz

Back