SKIATHOS ali stvarno!

Hvala svima na odgovorima!

Imam jos jedno pitanjce. Unapred se izvinjavam ako je slucajno neko objasnio, ja nesto nisam videla, ali s obzirom da ovo cituckam na poslu, mozda sam i nesto propustila.

Da li neko moze da mi uporedi Skijatos i Tasos?
(prirodu, plaze, cene...)

kao sto sam i obecao...."youtube", 23 video zapisa za koje se unapred izvinjavam sto su u prekidima a neki se delom i ponavljaju.za "belutak":na snimku gde je acropolis i gde se cuje "stanica number 4"...prvi objekat sa desne strane je "Aria"-dogradjuje se(na magistrali)....u vezi "palasa":gospodja (odgovorna) se opet ogradjuje za sobe..ali ce pitati Petrosa u sredu za raspored.jos jednom sorry,za kvalitet snimka jer ipak telefon i volan zajedno.....odavde sam poceo:

Hvala na pomoći!Nažalost mislim da ćemo odustati od Skiatosa...Niko ne radi 15 dana...a da je smeštaj u gradu.Hvala još jednom na trudu.

nista ja ne organizujem.na osnovu proslih godina i ovogodisnjih rezervacija otisao sam lepo i "pritegnuo" kapetana koji mi je i ranije pravio popuste.posto vodi evidenciju a pokazao sam mu i dosadasnje rezervacije.... i onda je posao sa 13 evra....i zavrsio na 10 .uslov je bio da tu ne bude putnika iz drugih agencija.kao da ce on znati...ko letuje gde...mislim da ce karta za lalariju poceti sa 15-tak evra a za skopelos nameravam da razgovaram sa gradonacelnikom.ako budem imao popust to ce biti samo kod njega...imam i obavezu prema njemu-kao coveku.....

jos jednom da pojasnim onima koji ce me tek kontaktirati....nakon dobijanja ponude MAXIMALNO 48 sati je ista aktivna.do sada su bila 2 preticanja-preklapanja uplate za iste termine i isti smestaj.na zalost...odsad pa nadalje pravila igre su:" ko pre devojci-njegova devojka".zaista,ne mogu cak ni moje prijatelje,poznanike,rodjake cekati vise od dva dana da razmisljaju.....upravo sam pokusao za poznanike ovde da rezervisem: www.lapiscinepalace.gr od 01.05 do 01.10 nemaju 1 slobodan krevet...ps.u beogradu sam 5,6,7 aprila-agencija GREEN-TORUS Ustanicka 157a...ako neko zeli da mu ponesem nesto sa skiathosa....:mrgreen:

Tasos je pitomiji,vise odise nekim mirom...Skiathos urbaniji,zivlji,ali i tamo ima mnogo mesta gde mozes osetiti da si deo te lepe prirode..Na Skiathosu ti je sve blizu.Izleti sa Skiathosa bolji.Vecernja zivost takodje. Meni su se oba ostrva prosto zalepila za srce.Da ponovim Tasos planiram,ali u neka vremena kada ce mi mozda trebati mir...Da ponovim Skiathos planiram ranije.Sto se cene tice-na Skiathosu su bile nesto vise(ne mnogo),ali je i razlika 2 godine izmedju ta dva letovanja

Back