Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Prosle godine bese neki veci strajk u prolece.?! Grci to redovno praktikuju izgleda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kako se obicno to zavrsi?Strajkaci dobiju to sto traze ili se nadje neki kompromis?
Kako bre u EU skupoca i nezaposlenost... nama su rekli da ulicama teku med i mleko... da platu ne mozes da potrosis... auuuu
Slobo vrati se
A kako sam upravo dobila konkretan poziv za L.A.mozda otpadnu sva mora ove godine....:shock:
Ne nije tacno,mozda je lose prevedeno.A da kesha nema u opticaju to stoji.Otprilike kao firme u Srbiji.Ali ovde su kartice zaraza.Jednu imas za ono mesecno sto dolazi,drugu za benzin,trecu za market....itd.U jednoj emisiji na tv je bila reportaza o zalagaonicama.....ljudi kupuju na karticu rucni sat od 7-8000 evra i onda nose u zalagaonicu da uzmu 2 000.Do sada sam na benzinskim pumpama( volos-larisa) za tocenje punog rezervoara dobio fud.loptu,set solja i dzak krompira.Eto koliko se ceni i postuje kad placas kesom.Definitivno EU je za siromasne zemlje.....jeste da poskupljuje svaki dan po nesto,ali donacije su....samo tako.Ne znam tacno koliko,ali bas dosta Albanaca koji zive na Skiathosu (gradjani grcke ) su dobili 2005-te god po 1500 evra zato sto su isli na tromesecni kurs grckog jezika-da bi se bolje uklopili u grcko drustvo.Sad to pomnozite sa brojem Amera u grckoj...i to je doslo iz Brisela.Ima dosta dobrih stvari EU.....ali dosta uslovljavaju.Ma EU je prava kombinacija. U Sloveniji je u zadnjih godinu dana sve poskupelo za 30 % a plate iste. U Grckoj tuga na sve strane samo kod nas nepisu nista o tome. I ovo sad su objavili onako "usput". A mi idemo u Evropu he he he i to ubrzanom procedurom. Mobilni, reci nam dali je istina ili dezinformacija da sve preko 1.000 eura mora da se pazari na bankovnu karticu i da nemoze za kesh pare ? Juce sam nesto nacuo pa nemogu da verujem.....
Meni je rodjeni brat dobio papire za Canadu. Tako da se ne ljutim na njega ako posalje garancije, pare, karte....itd,itd. Ali ce mi biti zao moje dugogodisnje ljubavi Grcke!
Al kad sam videla ove fotografije...MORAM bar malo u Grcku!!!Doduse,tu mi je ona opcija- Atina krajem septembra(sa nekom ekskurzijom)...