SKIATHOS ali stvarno!

Rezervacije-uplate mozete vrsiti kao i u svakoj agenciji i zna se proces.Ali mozete i direktno meni i nakon 24 sata dobijate racun i gar. pismo.Uplate na taj nacin su i malo skuplje jer imate proviziju banke.Ovo je odgovor na pitanje sa drugog foruma,koji sam morao da napustim(zbog nedostatka vremena)

ako ti aranzman proda fizicko lice, licno, ne mozes mu nista, sem da ga juris....a opet, ako ti proda agencija, postoji velika sansa da vratis deo novca ili da se zalis inspekciji itd itd, tj. postoji nacin i proces zalbi
e da jos nesto..to sto je receno, niko ti ne priznaje...znaci samo napismeno.
Sve sto je pisano, mozes da dokazes i da trazis.

---------
www.viptravel.co.yu

Jedino sto mi moze pokvariti letovanje je neka teska muka(ne daj Boze-teza bolest,udes...)Ostalo-nama sanse !Moze smestaj biti drugaciji,losiji-ali ja cu se provesti !Sa tom agencijom necu vise ici,napljuvacu je gde stignem i eto...Ali da od sad razmisljam sta da im radim ako me zeznu...:roll:

Jedino sto mi moze pokvariti letovanje je neka teska muka(ne daj Boze-teza bolest,udes...)Ostalo-nama sanse !Moze smestaj biti drugaciji,losiji-ali ja cu se provesti !Sa tom agencijom necu vise ici,napljuvacu je gde stignem i eto...Ali da od sad razmisljam sta da im radim ako me zeznu...:roll:

Oni su verovatno subagenti,tako da si ti mogla da uplatis bilo ciji aranzman, pa cak i neke dobre agencije.

ako ti aranzman proda fizicko lice, licno, ne mozes mu nista, sem da ga juris....a opet, ako ti proda agencija, postoji velika sansa da vratis deo novca ili da se zalis inspekciji itd itd, tj. postoji nacin i proces zalbi
e da jos nesto..to sto je receno, niko ti ne priznaje...znaci samo napismeno.
Sve sto je pisano, mozes da dokazes i da trazis.

---------
www.viptravel.co.yu

Apsolutno se slazem. Cele godine radimo da bi otisli 15-ak dana na letovanje ili zimovanje pa jos ako ti neko upropasti i to malo normalno da poludis. Zato, oprezno i sa agencijama i individualno. Sve na papir i molim lepo. Svedoci smo kakve su sve afere bile zadnjih godina i zato, pamet u glavu i samo kod proverenih agencija uplacivati pa cak i ako su za nijansu skuplje. Da ne ispadne ono jeftino skuplje.......

Apsolutno se slazem. Cele godine radimo da bi otisli 15-ak dana na letovanje ili zimovanje pa jos ako ti neko upropasti i to malo normalno da poludis. Zato, oprezno i sa agencijama i individualno. Sve na papir i molim lepo. Svedoci smo kakve su sve afere bile zadnjih godina i zato, pamet u glavu i samo kod proverenih agencija uplacivati pa cak i ako su za nijansu skuplje. Da ne ispadne ono jeftino skuplje.......
..Mnogi imaju sve na papir (staru deviznu stednju) i stvarno "mole lepo".....Salu na stranu.....ljubitelji mirnog i tihog odmora na tipicnom grckom ostrvu (bez engleza) za dan-dva imace na www.greentours.biz ponudu za Skopelos....www.afroditehotel.gr

Zeleznica,avio-saobracaj,zdravstvo,obrazovanje,sred.jav.informisanja i mnogi drugi strajkuju zbog socijalno-penzijskog osiguranja.Pomera se starosna granica za penziju i slicne stvari.Na primer jedan novi zakon:ako se zena posle 20 god. braka razvede a muz ima 700 e penziju,onda ona dobija 170evra.Ako je 15 god. u braku pa se razvede onda dobija 130 e penzije.Takvi i slicni zakoni su "ostetili" odredjeni broj gradjana,pa posto je dosta trih novih zakoncica onda je i veliki broj ljudi pogodjen,pa su izasli-generalni strajk.Samo,poznavajuci grke nije mi jasno zasto u sred sedmice?Obicno strajk pocinje u cetvrtak-petak,da bi spojili sa vikendom.To je i poenta za 50% strajkova u grckoj-ne ici na posao.... i jos spojiti sa vikendom.Privatni sektor radi normalno.Inace nije ovo pravi strajk,kakav zna da bude u grckoj-da sve stane.Mozda se sutra pridruze i ostali...Svakako,oni koji planiraju put u Grcku treba da se informisu.

Back