Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.737
Ima li tih ponuda u agenciji u Ustanickoj 127a ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E...jako mi je letovanje koje pocinje sa"E,ako me zeznu..." Takvi se retko gde dobro provedu!
Jedino sto mi moze pokvariti letovanje je neka teska muka(ne daj Boze-teza bolest,udes...)Ostalo-nama sanse !Moze smestaj biti drugaciji,losiji-ali ja cu se provesti !Sa tom agencijom necu vise ici,napljuvacu je gde stignem i eto...Ali da od sad razmisljam sta da im radim ako me zeznu...![]()
A gde ti planiras ovog leta?

Veco, koja je to agencija? Nisam videla da si je pominjala,verovatno sam preskocila.
Jel ? E,jesi skromno stvorenje...![]()
Lefkada,Krf,Lefkada,Krf.....Trenutno sam kod Krfa...al ko zna?8)
ako ti aranzman proda fizicko lice, licno, ne mozes mu nista, sem da ga juris....a opet, ako ti proda agencija, postoji velika sansa da vratis deo novca ili da se zalis inspekciji itd itd, tj. postoji nacin i proces zalbi
e da jos nesto..to sto je receno, niko ti ne priznaje...znaci samo napismeno.
Sve sto je pisano, mozes da dokazes i da trazis.
---------
www.viptravel.co.yu
..Mnogi imaju sve na papir (staru deviznu stednju) i stvarno "mole lepo".....Salu na stranu.....ljubitelji mirnog i tihog odmora na tipicnom grckom ostrvu (bez engleza) za dan-dva imace na www.greentours.biz ponudu za Skopelos....www.afroditehotel.grApsolutno se slazem. Cele godine radimo da bi otisli 15-ak dana na letovanje ili zimovanje pa jos ako ti neko upropasti i to malo normalno da poludis. Zato, oprezno i sa agencijama i individualno. Sve na papir i molim lepo. Svedoci smo kakve su sve afere bile zadnjih godina i zato, pamet u glavu i samo kod proverenih agencija uplacivati pa cak i ako su za nijansu skuplje. Da ne ispadne ono jeftino skuplje.......