Bogdan Telenor
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
..nego, ko je bio na banani neka preprica utiske... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sitno brojis Bogdane ?Bogdan Telenor:
Ne raduj se mnogo-"utisci" su vrlo matori-sve preko 60god...bar bili pre mesec dana,mozda se sad stanje podmladiloBogdan Telenor:..nego, ko je bio na banani neka preprica utiske...![]()
"Boom",nadam se da nisi pomislio da sam tebi replicirao.znam da su mnogi bili nezadovoljni i prepusteni sami sebi (citaj-bukvalno bez vodica).Prokomentarisao sam samo cene,( narocito u prvoj polovini sezone,)koje su bile svakodnevni komentar loaklnih hotelijera.bilo je svakakvih komentara.bilo je i prijava tur.inspekciji,zbog niskih cena.inace,cena dvokrevetnog apartmana na skiathosu u prvoj polovini juna je od 30-tak evra,sto je otprilike i cena u bg,zlatiboru,srbiji...Srpske agencije su u junu imale ponudu od 180 evra za deset dana +viza+autobus+brod.Zato sam naglasio(na stranu sto se ostali grci ljute zbog niskih cena) da je najjeftinije letovao srpski turista.Sto se tice ostalih cena,oni koji su bili definitivno su se uverili da skiathos nije nista skuplji u osnovnim namirnicama od beograda,zahvaljujuci mega-marketima.narocito,momci koji su poneli 300 kozervi piva a ono ovde jeftinije....ali doduse nije "lav".......booom78:Doputovali smo sa putnicima agencije Halo Turs koji su imali skroz drugaciji (citaj normalan) trtman. U cenu ne ulazim, svi znamo sta smo i koliko platili al i te kako dobro znamo sta nam je ponudjeno a sta smo dobili. Sto znaci Agora nikad vise i ne bih je ni najvecem dusmaninu preporucio!!!
Al bitno da smo se mi lepo proveli i pocrneli...
http://img529.imageshack.us/img529/8367/p1020676op4.jpg
Vesna Ks:Zvoncice,ne znam jesi li citala moje utiske sa Skiathosa(negde oko 10.strane)dosta sam napisala pa cu sad ukratko-za biciklu je tamo puno uspona,pa ako si u bas,bas dobroj kondiciji probaj,ali...Bez kola se gubi mnogo,autobusi ne idu svuda.Sto se Hidden beach-a tice...mi smo bili u vreme zalaska sunca,par ljudi na njoj,bilo je mnogo trave tada(sto ne znaci da je uvek tako)..
veko, prochitala sam sve postove, imam jedino problem sa tvojim slikama, jer ih vidim tek kad kliknem na 'citiraj' i to kao minijature?!? stra'ota!
LM, kondicija nije problem, poshto se verem po lokalnim brdima sa ekipom koja planira da se u oktobru penje po Atosu, tako da cju izacji na kraj i sa tim brezuljcima na Skiathosu, sa biciklom ili na gurku)
odushevila sam se za marina park, nisam imala pojma da mogu i delfini da se ukache (uz malo srecje). nego me brine shto svi olako prelazite preko shisharke, toliko je hvaljena kao top plaza na egejskom moru, a svi koji su bili su nekako mlaki: 'ok je kukunaries'aselinos cju svakako da odradim, nema greshke.
hvala puno za reply, narochito za tsougriju. najbolje da se smirim na skiathosu a da letesanje ostavim za neki drugi put.
Vesna Ks:Kako problem sa slikama....?Ja ih vidim kao male,pa kad se klikne na neku ona se vidi uvecana...zar ne vidimo svi isto?!