SKIATHOS ali stvarno!

Preturao sam nešto po garaži i nadjem ovu razglednicu sa Skiathosa.
Stara je SIGURNO 20 godina. Sad sam je skenirao, pa je kačim na forum.

Baš me interesuje kako sada izgleda spram ovoga !?

Skiatos-1.jpg

Bogdan Telenor:
Kakve su sobe, okoliš Vile, na sajtu Vile Teodora slike bašte i bazena su inpresivne. Ja idem 24.8. valjda neće biti tih britanaca, to je već kraj sezone!? Da li do vile vodi ulica ili neke uske staze(zbog kola i motora)?

I mi smo isli preko Oktopoda, i nama su rekli isto da su sobe na prvom spratu......mi i jos jedan par smo bili na prizemlju a njih troje koje je agencija pokupila u Nisu( zbog kojih smo izgubili sat dok je autobus usao u centar) su bili na prvom spratu. Put do vile je asfaltni i ima normalan prilaz bez zavlacenja, jeste malo uzi, zeznuto je kada se sa magistrale skrene ako naidje jos neko u susret, ne moze da se mimoidje....a za motor je extra.. :lol:

Sobe su ok, uredne, velike, posteljina je promenjena 4 dan, kupatilo i soba cisceno svaki dan, namestan krevet, postoji zena koja radi to svaki dan, mi smo imali i treci krevet, pomocni, pa je bilo mesta, kupatilo je malo ali bas, kada se tusiras ne mozes da ne iskvasis sve.........od kuhinjske opreme nismo imali aspirator i mikrotalasnu kao sto je receno, nismo imali ni dzezvu tako da ako volite da pijete kafu ponesite i da imali smo neku ogromnu serpu kao za sarmu u kojoj ne mozes da spremis nista.....Sto se tice puta kada smo isli putovali smo 19 sati a u povratku nam je trebalo 15, autobusi su udobni i bilo nas je malo tako da je svako imao po 4 sedista na raspolaganju....

Znači....
...osim lonca za sarmu, malog kupatila,uskiih ulicica,dzezvi za kafu,bubljivog prizemlja,velike udaljenosti od plaze, velikog uspona do autobuske stanice, nemogucnosti kupanja u bazenu vile,skupog čipsa, sve je uglavnom bilo ok? :(

Bogdan Telenor:
Znači....
...osim lonca za sarmu, malog kupatila,uskiih ulicica,dzezvi za kafu,bubljivog prizemlja,velike udaljenosti od plaze, velikog uspona do autobuske stanice, nemogucnosti kupanja u bazenu vile,skupog čipsa, sve je uglavnom bilo ok? :(
He he he nisam dugo hteo da se javljam na ovu temu ali sad eto moram. Bogdane, umro sam od smeha he he he svaka cast !

Bogdan Telenor:
Znači....

Pa ako ti ides na Skiatos da bi se kupao na bazenu i na prvoj plazi i da kuvas i spremas rucak pored mali milion taverni onda idi negde blize......Ostrvo je prelepo i nudi mnogo ako to znas da iskoristis, osim kolios plaze u blizini su i vromolimnos i ag. paraskevi do kojih mozes da dodjes peske ali ako iznajmis motor ili kola sve ce ti biti bolje i moci ces da obidjes dosta, uspon do vile nije uspon na Himalaje, ako volis da grickas ponesi iz Srbije ako ti je to problem, kada osetis mir i lepotu svega te sitnice ti nece biti bitne...Opusti se i uzivaj......... 8-)

sara-key:
Pa ako ti ides na Skiatos da bi se kupao na bazenu i na prvoj plazi i da kuvas i spremas rucak pored mali milion taverni onda idi negde blize......Ostrvo je prelepo i nudi mnogo ako to znas da iskoristis, osim kolios plaze u blizini su i vromolimnos i ag. paraskevi do kojih mozes da dodjes peske ali ako iznajmis motor ili kola sve ce ti biti bolje i moci ces da obidjes dosta, uspon do vile nije uspon na Himalaje, ako volis da grickas ponesi iz Srbije ako ti je to problem, kada osetis mir i lepotu svega te sitnice ti nece biti bitne...Opusti se i uzivaj......... 8-)
Ma bre salio sam se....
Nisam ja paradajz turista! ;)

sara-key:

A znate li sta znaci Vromolimnos? ;)

Back