Bogdan Telenor
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
.....sara-key:Ako te jos nesto interesuje pitaj.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....sara-key:Ako te jos nesto interesuje pitaj.......
Bogdan Telenor:Kakve su sobe, okoliš Vile, na sajtu Vile Teodora slike bašte i bazena su inpresivne. Ja idem 24.8. valjda neće biti tih britanaca, to je već kraj sezone!? Da li do vile vodi ulica ili neke uske staze(zbog kola i motora)?
He he he nisam dugo hteo da se javljam na ovu temu ali sad eto moram. Bogdane, umro sam od smeha he he he svaka cast !Bogdan Telenor:Znači....
...osim lonca za sarmu, malog kupatila,uskiih ulicica,dzezvi za kafu,bubljivog prizemlja,velike udaljenosti od plaze, velikog uspona do autobuske stanice, nemogucnosti kupanja u bazenu vile,skupog čipsa, sve je uglavnom bilo ok?![]()
Bogdan Telenor:Znači....
...osim lonca za sarmu, malog kupatila,uskiih ulicica,dzezvi za kafu,bubljivog prizemlja,velike udaljenosti od plaze, velikog uspona do autobuske stanice, nemogucnosti kupanja u bazenu vile,skupog čipsa, sve je uglavnom bilo ok?![]()
Ma bre salio sam se....sara-key:Pa ako ti ides na Skiatos da bi se kupao na bazenu i na prvoj plazi i da kuvas i spremas rucak pored mali milion taverni onda idi negde blize......Ostrvo je prelepo i nudi mnogo ako to znas da iskoristis, osim kolios plaze u blizini su i vromolimnos i ag. paraskevi do kojih mozes da dodjes peske ali ako iznajmis motor ili kola sve ce ti biti bolje i moci ces da obidjes dosta, uspon do vile nije uspon na Himalaje, ako volis da grickas ponesi iz Srbije ako ti je to problem, kada osetis mir i lepotu svega te sitnice ti nece biti bitne...Opusti se i uzivaj......... 8-)
sara-key:Pa ako ti ides na Skiatos da bi se kupao na bazenu i na prvoj plazi i da kuvas i spremas rucak pored mali milion taverni onda idi negde blize......Ostrvo je prelepo i nudi mnogo ako to znas da iskoristis, osim kolios plaze u blizini su i vromolimnos i ag. paraskevi do kojih mozes da dodjes peske ali ako iznajmis motor ili kola sve ce ti biti bolje i moci ces da obidjes dosta, uspon do vile nije uspon na Himalaje, ako volis da grickas ponesi iz Srbije ako ti je to problem, kada osetis mir i lepotu svega te sitnice ti nece biti bitne...Opusti se i uzivaj......... 8-)
Cuo sam nesto kao "prljava plaza" ili "prljava luka"emma05:A znate li sta znaci Vromolimnos?![]()
BgViaSkiathos:Cuo sam nesto kao "prljava plaza" ili "prljava luka".Ko zna grcki nek prevede. Mada se niko nije zalio ni na jednu plazu na Skiatosu da je prljava i zagadjena.Bilo da je to morska voda ili okolis.
Bravo! Bas tako.Znao sam da je nesto grdno.emma05:pa da, bukvalan prevod je Smrdljivo jezero.