Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Ma skroz prosecan,ja ga ne bih ni prepoznala,moja cerka jeste...Na filmu je mnogo bolji....eee,ko zna kakvi bi mi bili da nas propuste kroz sve te procedure 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogdan Telenor:Kako to da niko nije boravio u vili Teodora?!?!?!?!?!?
Auuuu! Moja devojka je alergična na insekte! U Pargi smo prošle godine bili u prizemlju, oka nije sklopila zbog raznih insekata i gmizavaca, a zbog nje ni ja! Kažu ovi iz Oktopoda da su sve sobe na prvom spratu! Sa kojom agencijom ste vi putovali? Ovi su me u par navrata razočarali, neće valjda i u vezi soba!sara-key:Vratila sam se 30. 07. sa Skiathosa odseli smo u vili Teodora, vila je ista kao sa slike, jeste udaljena 450m od plaze od toga od autobuske stanice br. 15 nekih 300m uz brdo i poslednja je u nizu( prvi dan deluje da je daleko posle se naviknes). Mi smo bili na prizemlju sto nam se i nije svidelo jer uvece ne mozes da ostavis otvorenu teasu jer ulaze razni insekti, ogromni paukovi, savetujem da ponesete raid za komarce jer je prosto nemogucce spavati od istih. Inace u sobama je bilo prijatno tako da za klimom nema potrebe. Gazda je Britanac Bob i gosti vile su uglavnom Britanci koji po ceo dan sede, jedu i piju na bazenu, mi se ni jednom nismo okupali na njemu. Bili smo u periodu koji vazi za najskuplji i da je najveca guzva ali meni to nije smetalo, cene su normalne za jedno takvo mesto, malo skuplje, nista strasno. Blizu vile je market koji je dobro snabdeven i u njemu su normalne cene izuzev cipsa i slicnih grickalica koje su skupe obican cips 1.20. Ostalo o Skiathosu i plazama je vec ispricano i potvrdjujem da je prelep i romantican, bila sam sa deckom i ovo nam je bilo najlepse letovanje do sada....
Ako te jos nesto interesuje pitaj.......