Dobro vece,svim ljubitelljima "Sporada" kao i onima koji ce to postati ukoliko odluce da svoj odmor provedu na predivnom Skiathosu!!!Moj boravak na Skiathosu je bio od 26.06-06.07.2007 u vili Makis(Akropolis),preko agencije Sabra.Organizacija,put,smestaj,prevoz-na zavidnom nivou.A ostrvo...carobno!!!Cak i da je bilo "minusa" u prethodno nabrojanim stvarima,pri prvom susretu sa ostrvom,sve se zaboravlja...jer to je prosto ljubav "na prvi pogled"...onda pogledate jos jednom...i shvatite da ste bas, bas "zaljubljeni"...i da se vredi vratiti(cak i za mene koja uvek zeli nesto novo i drugacije)!Izuzetno malo,izuzetno lepo,izuzetno sarmantno,izuzetno "zeleno"ostrvo,predivnih plaza i krajolika,gostoljubivih ljudi,ostrvo "mira"i"ludila"(zavisi sta zelite?!),istovremeno i mondensko i ruralno dozirano kako i koliko treba...SKIATHOS...Ako sam bar nekog od vas "cacnula"da razmisljate o Skiathosu,zadovoljna sam...ako neko vec krene put Skiathosa bicu presrecna da po povratku podelimo utiske...Toliko od mene...uskoro slede i fotke...Vesna Ksje postavila tri sjajne fotografije kao "uvertiru",znaci sledi "razrada"(dugo toplo leto),pa"kulminacija"...a "zakljucak" cemo ostaviti za zimu...Pozdrav!