Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i za manje. Proveri OKTOPOD. Cuo sam da nisu prodali brdo aranzmana pa sad daju bud zasto. Ovo je nepouzdana informacija ali treba proveriti !jovasava:Gledala sam neke ponude za Skiatos...ima i jeftinih autobusom preko halo toursa za nekih 200 evra sve ukupno...
AlwaysSummerDays:Ma, ljudi, samo se vi zezajte, ali...znate li šta znači priliv poznatih ličnosti na ostrvo? Znatni skok cena!![]()
Hvala. Jos lepse je bilo videti sve to... Nadam se da nije ni upola lepo kao npr. Lalarija..Vesna Ks:Ako se uozbiljimo padace cene?!?Evo... :| :| :|
Bogdane,dobra ti je foto tura iz Parge,posebno ona no coment plaza.... 8)
Bezimeni77:Moja prijateljica danas putuje na skiatos 12 noći (platila 9999 din), pa ćemo dočekati svež izveštaj za petnaestak dana.
Ja sam bio samo na ekskurziji, a ona ide tamo na letovanje, pa cemo videti kako se snasla.
Javljam
E ovo su vec ozbiljne slike! Bravo! 8)AlwaysSummerDays:Najlepše i najdetaljnije slike Skiatosa na koje sam naišla ( ima i puno portreta turista, te možete i da preskočite) :
http://www.flickr.com/photos/tags/skiathos/
Vesna Ks:DA.....Bas zavidim sebi!!!
A posle cu zavideti vama .... :?
pajamaca: