doroti perkins
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo poslednje ne bih komentarisala, jer sam mislila na pomoc, koju je uostalom Grcka i dobila.
Bez dalje zelje za bilo kakvom raspravom, reci cu samo da nemam nista protiv vas licno, samo malo nije na mestu, kada ovde na forumu, obican turista postavi neko pitanje, ocekuje i odgovor od isto tako obicnog turiste iz svoje zemlje, da bi mogao da se poistoveti. Na 9 od 10 pitanja, dobije odgovor od vas, a to nisu merodavne informacije. Takodje, svaki drugi post je reklamiranje vaseg sajta, vasih smestajnih kapaciteta, vasih usluga-sa napomenom to samo za MOJE turiste. A posto 98% clanova ovog foruma nisu vasi turisti, znaci vase informacije su za nas irelevantne. Postoje oglasi,kao uostalom i vas sajt gde mozete sve to reklamirati, jer nije korektno ni prema ovom sajtu, gde se reklamirate besplatno, a svi znamo koliko reklama kosta, a ni prema obicnim turistima koji su uskraceni za "pogodnosti" koje vi nudite, pa su samim tim i dezinformisani. Kada sam se prikljucila ovom forumu, ocekivala sam da cu saznati ono sto me zanima od putnika, turista, radi razmene pravih informacija, a ne onih posebnih i samim tim zakljuciti da li meni nesto odgovara ili ne. I takodje, svako ima pravo na svoju vizuru svega, pa i Skijatosa, tako da mislim da je sve ovo jedan nepotreban presing. Pozdrav!
Хвала Дороти на овом посту.
Замолила бих корисника са ником Мобилни да буде мало пристојнији и коректнији у комуникацији са осталим корисницима.![]()
Мој ник је Ванда, за оне који не знају ћирилицу - Vanda.![]()
Ja nisam rekao da treba reci odakle si...nego,kazem kako funkcionisu Srbi..a opet poznavajuci Grke,(da vole da se cenkaju)....Srbi s pravom traze bolju cenu i uvek je dobiju.
Ne znam zasto vam lice na prosjake(....ali znam da je ova zemlja jedna od retkih u svetu,gde u izlozima radnji stoji (primer): jakna-60 evra..a kupujes je za 45.... pise cena u rent a car- 30 evra.....uzimas za 20... i hiljade drugih primera.
I nasi turisti koji letuju godinama u grckoj,to veoma dobro znaju i tako se i ponasaju i s pravom traze bolju cenu...i dobijaju je.
Oni koji su letovali uglavnom po muslimanskim zemljama (turska,egipat,tunis...) verovatno i ne znaju za odnos grka prema srpskom turisti u odnosu na ostale...
Ljudi ( ne mali broj puta) odlaze iz grcka sa poklonima, od domacina gde su boravili...
Mada, ima pojava i da se iz bivsih Yu republika,predstavljaju za Srbe (narocito kad traze posao)...
Srbi nikad nisu bili niti ce ikad biti "samo turisti" u grckoj...
Za mesecak dana, ce put Grcke krenuti hiljade malisana (bez roditelja) da provedu po ko zna koji put,letnji raspust,kod svojih "drugih" roditelja.
Jedna takva porodica iz Patre (sa decom iz b.luke) letuje kod mene 15 dana.
Da kazemo, da su i ova deca "samo turisti"?
E sad, sto u turizmu ili u trgovini, ne mogu da vam daju veci popust....valjda je jasno,da je kriza, da imaju i oni troskove,da treba i oni da zarade....
PS. Tek sad shvatih iz tvojih reci (" valjda znaju, koliko im sta kosta").... da letujes prvi put u grckoj (najverovatnije).
Kakvo je vreme na Skiatosu i šta da očekujemo od 6. juna?
Mislim da bilo ko ko imalo zna o Grčkoj i Grcima ne može da protivureči prethodno navedenom. U pravu je Mobilni kad kaže da oni imaju poseban odnos prema ljudima i turistima iz Srbije. Ja imam petnaestogodišnje iskustvo sa njima, vrlo lepo i pozitivno. Oni su divni i kao prijatelji i kao domaćini, posebno prema Srbima.
Za razliku od većine našeg naroda humani su, pomagali su mnogima, a pomažu i dalje, bez obzira na situaciju u kojoj se trenutno nalaze.
Baš zbog toga što ih jako dobro poznajem imala sam potrebu da se registrujem na forumu i prokomentarišem sve prethodno navedeno.![]()
Kakvo je vreme na Skiatosu i šta da očekujemo od 6. juna?
Neregistrovani, ako malo precesljas temu nacices odgovorDa li Kukunaries ima jos nesto osim plaze(setaliste,tavernice,prodavnice...)
mnogi kazu da ostrvo nije za one sa malom decom,zato ovo i pitam...
... ali nam je bitno da imamo lepu plazu gde nam je i smestaj jer ne mozemo sa malom decom puno da se vozikamo.Isto tako,bitno nam je da imamo gde i da prosetamo i nesto da vidimo ...
Alex,
lepo se provedite i pisite cim sredite utiske![]()