Webwalker
Zainteresovan član
- Poruka
- 139
Nismo se razumeli, znam da stvari ranije moraju da se iznesu, mislio sam da li ima neki apartman koji je ostavljen za goste poslednjeg dana, koji moze da se koristi da se istusiras pred put i sl. Tako je bilo na drugim mestima, jer je povratak bio po podne.
Hvala za utiske. Da li si do Krifi amosa isao peske ili kolima? Mojoj devojci se vratila drugarica sa Skijatosa i ona i nije nesto odusevljena, kaze ocekivala je vise. I rekla je mojoj devojci da su videli neku veliku zmiju, ne znam tacno gde i naplasila je sad i ova nece sad nigde da ideDa li si ti video neke takve gmizavce na tim puticima za te "divlje" plaze? Meni one deluju najbolje, bilo bi mi krivo da ih ne obidjemo zbog toga.
Mi smo bili u hotelu Lake,pa smo stavri ostavili na recepciji,a iza hotela ima tus pa smo se tamo istusirali,a i na plazama ima tuseva.Stvari ce ti se osusisti dok cekate trajekt.Sto se tice zmija nismo ih videli,sto ne znaci da ih nema ali to nije bas dzungla...Opusteno do divljih plaza pesice i moja devojka je izdrzala sve.Lep provod!