SKIATHOS ali stvarno!

Nismo se razumeli, znam da stvari ranije moraju da se iznesu, mislio sam da li ima neki apartman koji je ostavljen za goste poslednjeg dana, koji moze da se koristi da se istusiras pred put i sl. Tako je bilo na drugim mestima, jer je povratak bio po podne.

Hvala za utiske. Da li si do Krifi amosa isao peske ili kolima? Mojoj devojci se vratila drugarica sa Skijatosa i ona i nije nesto odusevljena, kaze ocekivala je vise. I rekla je mojoj devojci da su videli neku veliku zmiju, ne znam tacno gde i naplasila je sad i ova nece sad nigde da ide :( Da li si ti video neke takve gmizavce na tim puticima za te "divlje" plaze? Meni one deluju najbolje, bilo bi mi krivo da ih ne obidjemo zbog toga.

Mi smo bili u hotelu Lake,pa smo stavri ostavili na recepciji,a iza hotela ima tus pa smo se tamo istusirali,a i na plazama ima tuseva.Stvari ce ti se osusisti dok cekate trajekt.Sto se tice zmija nismo ih videli,sto ne znaci da ih nema ali to nije bas dzungla...Opusteno do divljih plaza pesice i moja devojka je izdrzala sve.Lep provod!

Pozdrav svim zaljubljenicima u Skiatos. Devojka i ja smo trazili destinaciju za letovanje i Skiatos nas je ocarao.
Srazmerno budzetu, zapala nam je za oko ponuda agencije za vile Makis i Manolas u periodu od 04.09 do 14.09 . Pa me interesuje da li bi mi neko mogao reci nesto vise o ovim vilama, tj za Manolas posto sam o Makisu procitao par stvari na ovom forumu.
Takodje interesuju me i gde bi moglo jeftino da se vecera i po kojoj ceni.
Da li na plazama mora da se iznajmi suncobran sa lezaljkama ili mozemo poneti nas suncobran.

Nadam se da ce neko ko se skoro vratio da podeli svoja iskustva sa nama.

Poslednja izmena:
Pa me interesuje da li bi mi neko mogao reci nesto vise o ovim vilama, tj za Manolas posto sam o Makisu procitao par stvari na ovom forumu.

Par iskustava za koja znam (posredno, preko ovog i drugih foruma i prijatelja ljudi koji su boravili tamo) o vili Manolas su dobra. Ima dobru lokaciju. Smeštaj nešto osnovno, klima nije uključena u cenu. Sad je otišlo nekoliko ljudi koji će možda neto napisati kad se vrate. Ja sam tamo od subote i preneću svoja iskustvakad se vratim.

pozdrav

Da li neko od vas nosi hranu i ako nosi sta najcesce spremate od obroka?
Bio bih vam vrlo zahvalan na odgovoru posto prvi put idem na letovanje bez uplacene ishrane a cuo sam da je hrana na skiatosu poprilicno skupa.

Dva predjela, supica obavezno...uvece posle plaze zavijemo sarmice da odstoje do sutra za rucak, i dezeeert naravno dzema i leba!
Imamo velki kofer i malo stvari, tako da ima mesta i za dzem...
I da, zmije vise sa drveca, one su ukras ostrva!

Моли се корисник Јеротије да не спамује тему.
Хвала унапред. :) Ванда.

Ok neću kad me tako lepo i ljubazno moliš samo mi neide u glavu da se više nema mašte kako da se tema održava pa čovek pita šta obično jedemo kada smo na Skijatosu ? Uz to kaže da nikad nije bio na letovanju ali Skijatos mu je odmah prirastao za srce xexe
Ok neću više. Skijatos je zakon, nema na svetu bolje :-(

Ok neću kad me tako lepo i ljubazno moliš samo mi neide u glavu da se više nema mašte kako da se tema održava pa čovek pita šta obično jedemo kada smo na Skijatosu ? Uz to kaže da nikad nije bio na letovanju ali Skijatos mu je odmah prirastao za srce xexe
Ok neću više. Skijatos je zakon, nema na svetu bolje :-(
Postovani Jerotije, procitaj malo bolje moj prethodni post pa ces skontati da sam napisao da PRVI PUT IDEM NA LETOVANJE BEZ UPLACENE ISHRANE
a ne da prvi put idem na letovanje.

Poslednja izmena od moderatora:
Dva predjela, supica obavezno...uvece posle plaze zavijemo sarmice da odstoje do sutra za rucak, i dezeeert naravno dzema i leba!
Imamo velki kofer i malo stvari, tako da ima mesta i za dzem...
I da, zmije vise sa drveca, one su ukras ostrva!

Sarmice su extra predlog :super: ali ja sam razmisljao da ponesem zamrznute filovane paprike i pihtije bez kojih ipak, ne mogu da zamislim moje "prvo" letovanje. :hahaha::hahaha::hahaha:

Da li ima da se iznajmi fica u rent a car - u na Skiathos - u? :think: :rotf:

Sarmice su extra predlog :super: ali ja sam razmisljao da ponesem zamrznute filovane paprike i pihtije bez kojih ipak, ne mogu da zamislim moje "prvo" letovanje. :hahaha::hahaha::hahaha:

Da li ima da se iznajmi fica u rent a car - u na Skiathos - u? :think: :rotf:

Pametno, stara dobra pihtija ce vam ublaziti sok od nepoznatih stvari, kao sto je letovanje! A ficu imaju sigurno, samo kriju za vip turiste. Podmitite ih u agenciji tim paprikama, pa cete ga mozda i dobiti:manikir:

Zar niko nema informaciju o hotelu Nostos Village na Skijatosu o tome koliko je udaljen od morske obale, da li ima uspona do hotela, kakva je hrana u hotelu, jer sam u obavezi prema ugovoru da uplatim polupansion ( sestopedeset eura za dve osobe ) za deset dana . Treba li poneti flasiranu vodu za pice, Ostalo vec ima verovatno u Mega marketima ali koliko su udaljeni od hotela, pa necemo biti gladni , jescemo sladoled i palacinke. Odlazak je prvog septembra o.g. HVALA.

Zar niko nema informaciju o hotelu Nostos Village na Skijatosu o tome koliko je udaljen od morske obale, da li ima uspona do hotela, kakva je hrana u hotelu, jer sam u obavezi prema ugovoru da uplatim polupansion ( sestopedeset eura za dve osobe ) za deset dana . Treba li poneti flasiranu vodu za pice, Ostalo vec ima verovatno u Mega marketima ali koliko su udaljeni od hotela, pa necemo biti gladni , jescemo sladoled i palacinke. Odlazak je prvog septembra o.g. HVALA.

http://www.putovanja.info/forum/top...galows-skiathos/page__pid__231351#entry231351

pozdrav svima!

zanima me par informacija, posto sam razmisljao da letujem na skiatosu ove godine...

sto se tice plaza - da li je dozvoljeno instaliranje sopstvenog suncobrana na svim plazi?

koliko je okvirno para potrebno za 9 dana? bez nekog preteranog bahacenja... vecere u sopstvenoj reziji i slicno...

hvala

Back