Ti Grci nisu bas normalni.najbolje da im posaljemo pare a da nedodjemo.kao i kod crnogoraca.ovo prvi put cujem.oni sigurno zarade na iznajmljivanju apartmana,i mislim da zbog potrosena struja nisu u minusu!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti Grci nisu bas normalni.najbolje da im posaljemo pare a da nedodjemo.kao i kod crnogoraca.ovo prvi put cujem.oni sigurno zarade na iznajmljivanju apartmana,i mislim da zbog potrosena struja nisu u minusu!!!!!!!!!
samo da skrenem paznju na NESTO, i vezano za turiste koji ne putuju preko agencija: ove sedmice u razmaku od par dana,dve srpske porodice u razlicitim vilama su dobile otkaz gostoprimstva uz vracanje dela novca.RAZLOG: prevelika potrosnja struje,kuvanje ruckova u apartmanu.... Da napomenem,da su sami rezervisali smestaj preko net-a.takodje,zbog ovih slucajeva i meni je skrenuta paznja od saradnika ali za sada....no problemo.takodje....sinoc cujem za bahato ponasanje nasih turista na plazama u vezi lezaljki(traze lezaljke za 1 pice a ne da plate),glasnog vikanja,psovanja dece i sl.licno...nemam komentar,jer takvi smo kakvi jesmo....
Iskreno, zamalo se nisam ispovraćao kad sam pročitao tu priču.
Već zamišljam pune autobuse koji hitaju ka Skijatosu sa ženetina sa viklerima i kućnim haljinama koje u koferima vuku krompir, paradajz, krastavac, luk, začine... a iz torbi za plažu im vire drške od tiganja.
Sreća pa nismo baš navikli puno da se tuširamo inače bi čestiti skijatoski domaćini propali načisto.
I još nešto, ko ide na Skijatos neka obavezno decu ostavi kući.
Vi koji se još niste zeznuli pa dobili decu idite na sterilizaciju kako bi bili poželjni gosti na tom mondenskom ostrvu i učite strane jezike da ne bi na Skijatosu morali da izigravate gluvoneme osobe.
P.S. Puno se zahvaljujem Agistrosu na vrlo detaljnim i korisnim informacijama koje je ostavio na ovom forumu i koje sam cesto koristio kao vodic na ostrvu.
ima net-cafe gde uplatis i koristis net....ali ima i mesta,gde sedes i opet koristis net-besplatno.raspitaj se na ostrvu,ne mogu vas uputiti na ta mesta jer mogu ONI koji citaju ovaj forum i "prepricavaju" ga mestanima da dodaju nesto prilikom "podnosenja izvestaja"....Drugari,
Posto, na zalost, ni na odmoru ne mogu da se odvojim od notebook-a, zna li neko ima li mesta gde mogu da koristim wi-fi?
Sada i mene zanima oko tog kuvanja. Ne mislim da zavijam sarme ali imam malo dete kome treba priuštiti da pojede nešto kvalitetno. Da li će biti problem ako hoću da skuvam gotovu supu ili nešto slično? Do sada mi u Grčkoj nikada nisu pravili problem.
Ma ljudi, sve dok ne pečete jagnjiće i prasiće...