SKIATHOS ali stvarno!

i nesto sam procitala o nekakvim losim gumama, zemljanim putevima, pa ne znam bas da li je je skuter idealno sredstvo za prevoz
Znas da nije al pitaj da bi pitala
h030.gif
a sad ce mobilni da odgovori sa tri posta
k070.gif
da ne padne tema

Poslednja izmena:
U rent-a-car agenciji "aivaliotis" pored ALPHA BAANK sam iznajmio ovih dana 3+2 automobila.cena je bila 18 evro dnevno.za csacotere niko me nije pitao pa ne znam.ali su sigurno ispod 10 evra.medjutim,ostavise mi utisak neki turisti...dosli su preko raznih agencija,konhtaktirali me u vezi ovo i ono.....a vecina je ponela sa sobom odstampane i veoma korisne informacije,skinute sa foruma....veoma korisne.jer,ovde se nema bas puno vremena za pricu...i kada nekoma nesto objasnim....to je dosta informacija u 5-10 minuta,pa se zaboravi..a vremena za mnogo podpitanja zaista nemam.takodje,na forumu "putovanja" od clana "dragan" imate puno informacija....jutros je iz luke na izlet na marine park otislo 23 turista iz srbije.u predsezoni i samo danas...onda moze se zamisliti,kako ce biti nadalje.....zato i naglasavam ovo.....pokupite sto vise informacija sa foruma(oni koji prate forum). za scooter.....AKO NEMATE ISKUSTVA,nemojte da vam se desi da sebi upropastite letovanje.licno....cekam decembar,da stariji sin napuni 18 god i polaze za auto.oduzecu mu scooter....i kupiti citroen1.losi su putevi a dva tocka su...ipak dva tocka.

zahvaljujem...

ovih dana idemo da uplatimo smestaj na agia paraskevi (valjda dobro napisah) krajem avgusta. nadam se da smo napravili dobar izbor. jedino smo to nasli da bi isli avionom, a da ne puknemo previse para.

jos jednom, hvala mobilni, forum je jako koristan. iskoristicemo mnoge informacije koje smo nasli ovde sigurno...

Po prvi put sam naisao na temu Skiathos-a sinoc i shvatio da "Mobilni" moze da objavi brosuru o Skiathosu od sakupljenih odgovora svim zainteresovanim. Jos kada se uzmu u obzir i reakcije odusevljenih, bio bi to hit na trzistu turistickih brosura. Dakle, "Mobilni" svaka cast, nije lako pratiti i odgovarati na sva pitanja i to svakodnevno! Nadam se da cemo imati priliku da se upoznamo, ali da predjem na pitanje. Nasao sam (preko neta, kao i uvek) ponudu za Kolios Beach Studios na istoimenoj plazi...objekat sa sopstvenom tavernom. Posto putujem sa zenom i dvoje klinaca (3 i 5 god.) interesuje me da li mozda znas kakav je objekat i kakva je usluga? Na sajtu slike govore da je super ali bolje da proverim kad si ti vec tamo kao "dobra vila". Takodje, me interesuje da li je ta uvala stradala u pozaru proslog leta? Hvala, unapred!

.....samo kratka informacija ....
Danas sam bila na celodnevnom izletu u Marina parku sa obilaskom jos 2 ostrva . VIDELI smo, cuj videli , PRATILI NAS DELFINI , tri puta .Kao to dobro izgleda ! Svi putnici se nakace preko ivice ograde i snimaju .
Brod odlican , velik , udoban ......
Ma ceo dan , FANTASTICAN ....

Jos da navatam Lalariju i ja sam pobedila , Nadam se da ce me vreme posluziti.

Idem dalje , ....poz svima....

pozar nije dosao ni blizu.objekat je na samoj plazi.nisam nikad ni pomislio da upitam o saradnji jer prilicno je onako.....obican.ne znam kako da ga opisem.objekat je stariji.ali verovatno ti "pase" cena i na samoj si plazi...ima i mini-market(naravno-skuplji),parking,tavernu.....zato,ako ti odgovara cena...za 10 dana -dobar je. tvoje ime...ima veze i sa istim mestom? interesuje me osoba pod "nadimkom" Dzambas....

nisam mislio na forumu vec iz semegnjeva...nije ni bitno.to je ta cena za studio.ja nemam vise sa 2 sp. sobe+kuh za taj period a prodao sam po 65...sadfa je nesto i skuplje jer vec nema mesta.ako nisi rezervisao...pozuri jer obicno treci dan toga vise nema

radi se na tome..ali nesto preciznije,tek popodne.da ponovim iz pp,da je vila "zaharo" nova,(upravo prodata) na samoj plazi,sa novim namestajem i kuhinjama,modernim kupatilima...mesto ce se naci jer ste nam dali "sirok termin"....upravo mi javljaju iz grenn-a da imaju slike u kompjuteru,pa vam mogu proslediti.kontaktiraje ih na 011 3477890 a ja vam saljem slobodne termine i cene...auto je 67 evra a po osdobi-- odrasli 19,5

Poslednja izmena:
www.skiathos.biz radi! za Ducu:imamo mesta u "Diamond" od 13.07 a cena je 80 evra.smestaj:bas veliki cetvorokrevetni+ pomocni krevet,kuhinja,klima,priv.parking,bazen za decu i odrasle(voda hlorisana).oko 700m od plaze kolis.u okruzenju-borova suma,taverne i market na 30m. "Zaharo"-ima mesta od 10,11,12. 07(po izboru),cena takodje 80 evra.smestaj:dve sp.sobe,kompl. kuhinja,klima,priv. parking,restoran za goste objekta,na samoj plazi trulos....mozete rezervisati direktno preko mene i dobiti racun o rezervaciji i gar.pismo za vizu.mozete rezervisati i u green tours i dobiti vaucer za vizu.u oba slucaja,rezervacija broda,docek i smestaj,geografska karta,nasa popust karta,market-popust karta,najjeftiniji izlet.....dobijate od mene.Vi odlucujete....a telefon agencije je 011 3477890 www.greentours.biz

Back