Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Мобилни, нисам била на Скиатосу, не знам ни да ли ћу отићи, али ми је жао момка, придружила сам се групи, а желим да дечко успе у борби за живот.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"doroti"... siguran sam da ce se uskoro javiti neko od turista koji su bili ovde i posavetovati za "formulu",kako najbolje funkcionisati na ostrvu.Posto nisam turista,a poznajem neke druge stvari,ja cu na to i skrenuti paznju (kako tebi-tako i ostalima).Uzela sam neke kataloge iz agencija i mene i mog decka ove godine najvise zanima Skiatos. Procitala sam dobar deo teme, ali imala bih i par pitanja za poznavaoce: vile koje nude nase agencije nalaze se u razlicitim oblastima i ne znam koju bi bilo najbolje izabrati ili grad, s obzirom na nas program letovanja
-1dan: obicno smo na plazi u blizini apartmana i malo prosvrljamo okolo
-2 obicno obidjemo mesto i vidimo za rent a car
-3
-4
-5
-6 isli bi na izlet na Skopelos i Alonisos (valjda sam dobro napisala) (nije bitno da ovo budu ti dani, nego racunam 2 dana za izlete)
-7 isli bi na izlet na Lalariju
-8
-9
-10 obicno smo na plazi u blizini apartmana i malo prosvrljamo okolo
E, sad znaci ostaje nam 5 dana-da li uzeti rent a car za sve dane ili npr. 3 dana, a ostala 2 busom do nekih plaza i sl. Da li je to uopste izvodljivo?
I ako nam je smestaj u Ag. Paraskevi a hocemo busom do Kukunariesa, da li placamo punu cenu karte ili zavisi od koje do koje stanice ides?
Da ima nekog ko uopste nije uzimao rent a car, vec se sve vreme vozio busom? (nismo neki zaludjenici i nemamo po 18, nego pitam zbog velicine ostrva)
pozdrav "crni..." Dolazim na sajam ali i pored zajednickog dolaska sa grcima,najverovatnije necu ucestvovati u "bla,bla.." na njihovom standu,koji ce biti gde i prosle godine u hali1. Ne mogu da dozvolim sebi, da mi neko zamera ili sugerise sta cu reci na SVOM jeziku i SVOM narodu, i pored toga sto me dobar deo grka odavde "gura" u to.Ne treba biti extra pametan, i shvatiti,da pojedinci (bilo gde u svetu),stavljaju ispred opsteg interesa....interes kumova,prijatelja,rodjaka.....@mobilni
da li dolazis u beograd na sajam?
i gde ce vam biti stand...u kom delu, hali?
20 stepeni![]()
Hvala! Kad spomenu jun, kakvo je vreme oko polovine juna? Dvoumimo se oko termina, jun je dosta povoljniji od jula... Ja sam za jul ali decko hoce da kupi nova kola, pa je vise za jun, da malo ustedi"doroti"... siguran sam da ce se uskoro javiti neko od turista koji su bili ovde i posavetovati za "formulu",kako najbolje funkcionisati na ostrvu.Posto nisam turista,a poznajem neke druge stvari,ja cu na to i skrenuti paznju (kako tebi-tako i ostalima).
Shvatio sam,da idete sa agecijom, a to znaci u odredjenom danu stotine turista dolazi na Skiatos i da je vecini potreban automobil.Zbog zakona ponude i potraznje ove cene http://www.skiathoscheapcarrental.gr/skiathos_car_rental_pricelist.html mozda nece postojati,ako se podje u potragu za autom, nekoliko dana po dolasku.Zato, svi oni koji iznajmljuju auto,treba da to pogledaju prvi dan boravka.Ali ako se desi, da su dani vikenda u pitanju-to ne vazi.Zbog velikog priliva vikend-turista iz Larise i Volosa,cene se znatno podignu a u ponedeljak vrate.
Napisah ovo za rent a car,zbog informacije da je recimo jun vec full... ali i da se ne osecam ni ja neprijatno, kada mi se obraca mnogo ljudi na skiatosu, sa primedbom, zasto su auti poskupeli. Normalno je da ce poskupeti,ako je potraznja veca...
Za izlete... neko ce vec odgovoriti
Sto se tice Panosa...Smestaj je daleko od najboljeg. Dakle, mi smo trazili sprat, sto smo i dobili, ali za razliku od renoviranog prizemlja, na spratu su studija jako mala i kupatila prastara, najmanja koja ste ikad videli. Panos nam je rekao da planira i to da renovira. Mi smo bili 2008., pa ne znam da li je. Inace, samo dvoriste, bazencic, bar, izgleda preslatko. Sve je to sam Panos pravio, zaista je lepo uredjeno. Mi se nismo pokajali, bitno nam je bilo da je cisto, lokacija je OK. Sa terase se vidi more, pa je uzivancija za kaficu.
U busevima su bile velike guzve, tako da je u stvari najbolje imati kola stalno. Onda je grad najbolja opcija za mene. Sednes u kola, pa po plazama. Ostrvo je bas maleno, svugde se brzo stigne.
Nema mi druge, moracu da nahvatam nekog mestanina
Nego, citam da kad se ide na izlet na Skopelos i Alonisos ide se u neko mesto Hora, koje mi deluje jako slatko. Ali pise da je to proizvoljno, kao bus kosta jos 4E, pa me zanima jel bus obavezno vozi, sta ako se prijavi malo ljudi?