SKIATHOS ali stvarno!

:DE,a nama se bas dopalo..bas pricamo pre neki dan da Skiathos treba ponoviti...:heart:A nas porodicni sastav je-dvoje matoraca,dva studenta i jedno manje dete...niko od nas Skiathos nije doziveo kao promasaj..malo smo se vodali zajedno,a onda ono dvoje omaldinaca za svoj gros,mi za svoj..dakle razlicite stvari su nas privlacile,ali smo svi nasli sta zelimo!:super:Uzivaj!

....za one koji su na Skiatosu ili tek dolaze,a imaju decu za skolu..nek obrate paznju na ponudu super-marketa Marinopoulos www.carefour.gr

Prilozi

• katalog1.jpg
    katalog1.jpg
    15,5 KB · Pregleda: 33
  • katalog 2.jpg
    katalog 2.jpg
    17,7 KB · Pregleda: 30
  • katalog 3.jpg
    katalog 3.jpg
    18,5 KB · Pregleda: 24
  • katalog 4.jpg
    katalog 4.jpg
    16,9 KB · Pregleda: 25
  • katalog 5.jpg
    katalog 5.jpg
    18,9 KB · Pregleda: 31
Sto se tice agencije Magic , ispostuju odlazak , povratak , ali......ne racunajte na predstavnika ukoliko volite da se oslonite na pomoc istog .
Vec prvi dan izvrsi presing na izlete sa njegovim cenama koje su skoro 3 puta skuplje nego da odete u luku i sami izaberete gde cete i sta videti . Izlete je nazvao nekakvim engleskim nazivima da covek stane i pored jako dobrog znanja jezika , se pita sta je pisac hteo da kaze . Nikako ne pristajte na prevaru . preterao je samo tako.Za rentacar , vazi isto .
Kad vam treba , nema ga a kad treba da je tamo gde sam kaze da ce biti , opet ga nema .
E sad , kako meni takvi inace ne trebaju , nisam se nesto patila bez njega .
Za smestaj kad vam nesto smeta , najbolje je obratiti se vlasniku i sve se resava .
Sam hotel neznam gde se nalazi i to ce vam , nadam se neko drugi pomoci

dali je neko isao na skiatos preko agencije magic?
zanima me hotel ARIA?
kakvo je vreme od 15 septembra,ili jos konkretnije do kada se moze kupati....
naravno nadam se d ace mobilni odgovoriti posto ima najvise iskustva
hvala mobilni

hotel aria se nalazi na odlicnom mestu.blizu autobuske stanice br 4 i prodavnice.do papadijamantis ulice se stize za 5min.nisam bila u ovom hotelu ali sam svaki dan prolazila pored njega.mislim da neces pogresiti ako se odlucis za njega.pozdrav

Zdravo svima!

Vratih sa ja sa Skijatosa 16.08., a pre toga sam prečešljala ceo forim više puta i moram priznati da nisam baš oduševljena. Samo ostrvo ne zaslužuje toliku pažnju. Bili smo smešteni u vili Fantazija i smeštaj je odličan, apartmani su veliki, prostrani, čisti. Ono što je najvažnije je da je smeštaj blizu grada, recimo 5 min peške od glavne ulice. Nema velikih uspona pri povratku ( iz grada do smeštaja ) kao što imaju vile Makis i Plavi horizonti.

naravno, ali ispade kao da su se ljudi stideli da kazu - meni se ne dopada...a onda jedan za drugim, svi nezadovoljni... bas sad kad ja treba da putujem...::dontunderstand:

Evo, ja sam vec pisao o mom iskustvu, nisam se stideo, da mi se nije svidelo - to bih i rekao. Ostrvo je stvarno lepo, plaza ima za svaciji ukus, ne bih mogao reci da su toliko slicne, pogledajte samo koliko su razlicite medjusobno recimo Agistros-Lalaria-Megali Amos-Mandraki-Kukunaries...Svaka je prica za sebe. Takodje, neke se nalaze tik pored puta, sto ima svojih prednosti, dok se do drugih dolazi kroz predivnu prirodu, koja veoma blagotvorno deluje i na dusu i na telo, samo se treba prepustiti. Hladovine ima dovoljno da put ucini skoro neosetnim, a ko je ljubitelj dugih pesacenja i avantura u divljini, takodje nece biti uskracen za ta "sitna" zadovoljstva...Znaci, sa jedne strane strane imas dobar nocni provod u centru, a sa druge uzivanje u skoro netaknutoj i netaknutoj prirodi van grada po danu. Meni nekako ta kombinacija sasvim odgovara :mrgreen:

Ja sam neplanirano dobio vilu Blue Horizon, tako da nisam nesto ni ocekivao od smestaja, tj. nisam se dovoljno informisao pre puta. Znaci, ne mogu da govorim iz perspektive onih ljudi koji su unapred imali izgradjenu sliku o tome sta ih ceka, pa se razocarali. Ja licno nemam ni jednu vecu zamerku na smestaj, soba mi je bila skoro identicna onoj sa slike koju je postavila jedna forumasica nedavno. Samo taj uspon sto ume da bude nezgodan za ljude bez prevoznog sredstva.

Agencije kao agencije, ko razume - shvatice ;)

Napisano je na forumu toliko toga, neko se trudio da bude sto objektivniji, neko bas i nije, ljudi imaju razlicita iskustva, sto je sasvim normalno, a i razlicite prioritete. Moj konacni savet je da, pored teskih kofera, na put poneses i jednu lepu dozu dobrog raspolozenja, a Skiatos ce vec naci nacina da ti na oci natakne naocare kroz koje se svet vidi kao jedno mnogo opustenije i magicnije mesto :)

Evo i ja se juce vratih sa Skijatosa pa da ostavim neki komentar. Prelepe plaze, pored neuporedivo najlepse Lalarije (koju smo jedini iz grupe uspeli da vidimo jer smo isli u sopstvenoj reziji) nabolji utisak je ostavila Banana pa onda i Mandraki, Ambelakia, Kukunaries...Mada nisu samo plaze za pohvalu, ima Skijatos mnogo toga, klubovi, romanticni restorani uz vodu, Papadiamandi ulica...sve u svemu vrlo zanimljivo, mada ovo uglavnom svi vec znaju. Ono o cemu nisam citao na forumu jeste smestaj u kom smo bili. Rec je o Manolas studijima koji se nalaze tik iza klubova Kahlua i BBC, znaci centar grada, bez uspona, blizu pocetne stanice autobusa. Pored odlicne lokacije ovaj smestaj dosta pristojno izgleda i pre svega je cist. Dve gospodje svaki dan ciste, izbacuju djubre a posteljina se menja na 5 dana. Naravno radi se o klasicno opremljenim studijima ali definitivno imate sve sto je potrebno prosecnom turisti, pa cak i mikrotalasnu, toster...Dakle dobili smo i vise nego sto smo ocekivali za cenu koja je bar za 20 % bila niza od ponuda za druge smestaje na Skijatosu. Svakako toplo preporucujem, pozdrav svima!

za "hedonist 77":...prognoza za septembar je veoma dobra,tako da ce kupanja biti do kraja meseca sigurno.samo da se podsetim...2005 godine, na plazi ksanemos za vikend 18. oktobra je bilo krcato kupacima,pa obzirom na veoma nestabilno leto,ove godine mnogi predvidjaju veoma toplu jesen.kad smo vec kod plaza....ovo je 100% delo nekog zaljubljenika u skiatos: http://blic.rs/reportaza.php?id=108519 toliki tekst o andaluziji,sen trope,kefaloniji....a u startu slika Kukunariesa:zcepanje:.... elegantno i inteligentno-nema sta:super:..."jedna slika-hiljadu reci". efharisto poly....

Poslednja izmena:
pozz za sve...i svima hvala na bezbroj korisnih info o skijatosu...
ja sa devojkom i jos jednim parom putujem preko Ete turs 04.09.(odnosno tada nam pocinje termin a krecemo dan ranije iz Srbije) i odabrali smo vilu Fantazija.
ako neko ide tada, javite se pa se mozda jos i autobusu upoznamo
i pitanje za Mileta-mobilni DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA NEGDE GRUPNO GLEDAMO UTAKMICU SRBIJA-FRANCUSKA KOJA SE IGRA 09.09.???

veoma tesko da ce neki evropski(slobodan) kanal da prenosi utakmicu.i tamo gde imaju satelite,obicno ignorisu neciji zahtev,zbog (mozda) jednog gosta kome fudbal nije zanimljiv.pokysajte u nekoj kafeteriji,da napravite deal ali da ste grupa od 7-8 osoba,tako da im se isplati u vidu konzumacije. u slucaju da prenosi utakmicu rts-sat....iznecu moj tv u dvoriste,koje moze da primi 100-ak ljudi,pa izvol"te....(5 evra po osobi a pice ponesite sami....):cool: ili se informisite,koji kanali ce prenositi utakmicu,pa cu vec negde pitati....

Poslednja izmena:
pozz za sve...i svima hvala na bezbroj korisnih info o skijatosu...
ja sa devojkom i jos jednim parom putujem preko Ete turs 04.09.(odnosno tada nam pocinje termin a krecemo dan ranije iz Srbije) i odabrali smo vilu Fantazija.
ako neko ide tada, javite se pa se mozda jos i autobusu upoznamo
i pitanje za Mileta-mobilni DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA NEGDE GRUPNO GLEDAMO UTAKMICU SRBIJA-FRANCUSKA KOJA SE IGRA 09.09.???

Mozes da probas u kafeima preko puta luke, mi smo tu gledali finalnu utakmicu u vatrepolu. Lepo dosli malo pre pocetka utakmice i zamolili konobara da nam pusti kanal koji je prenosio utakmicu. Bez problema nam je izasao u susret. Ubrzo su se svi lokali pored napunili Srbima i pocelo je takvo navijanje da se ceo Skiatos orio od nasih povika. Culo se, mislim, do Soluna!! Bilo je zaista prelepo da sam imala utisak kao da sam stvarno na utakmici.

Mi smo pocetkom jula placali 23 eura/dan za sedam dana = 161 eur.
Uzeli smo preko AVISA, malo jaci model od 260 cc, posto ipak treba da potegne nas dvoje do svih udaljenih plaza.
Mogao si da nadjes one manje i slabije modele od 150cc po 18-20 eur.
Pozdrav.

Mozes da probas u kafeima preko puta luke, mi smo tu gledali finalnu utakmicu u vatrepolu. Lepo dosli malo pre pocetka utakmice i zamolili konobara da nam pusti kanal koji je prenosio utakmicu. Bez problema nam je izasao u susret. Ubrzo su se svi lokali pored napunili Srbima i pocelo je takvo navijanje da se ceo Skiatos orio od nasih povika. Culo se, mislim, do Soluna!! Bilo je zaista prelepo da sam imala utisak kao da sam stvarno na utakmici.
..... lako bi bilo da je u pitanju opet vaterpol..:think:ALI.... to vece igraju se mnoge utakmice a narocito je bitna moldavija-grcka,koja ce biti na svakom tv-aparatu u grckoj,pa i da ne bude ista satnica...grcki fudbalski fanatici pocinju sat i po pre utakmice emisiju o njihovim uspesima,planovima,kombinacijama a tako je i nakon zavrsetka utakmice.tako da je kod grka,pomalo nemoguce glkedati prenos srbija-francuska.jedino resenje sam nasao sa "PASTA PAZA"(italijani) u stvari sa Ivanom iz Cuprije koji je i glavni konobar i sef je po tom pitanju.imaju dva satelita i sigurno ce naci kanal sa prenosom utakmice.bice i obavestenje ispred picerije(preko puta taxista) u vezi toga.naravno zbog samo 20-ak stolova,bice potrebno rezervisati mesto neki dan ranije a podrazumeva se da je "neophodna" i konzumacija.cene su im vise nego normalne(porcije ili pizze su od 4 do 10-ak evra).vreme je i da se razbije maler..... kako mi rece Ivan,kad god su tu gledali utakmicu---izgubili smo.necemo valjda opet.....:worth:

Back