tamara1
Aktivan član
- Poruka
- 1.423
Ja sutra uveče krećem na Ohrid pa za tri dana dalje na Skiatos. Kad se vratim stižu sveže informacije sa Skiatosa. Vidimo se na nekoj plaži 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sutra uveče krećem na Ohrid pa za tri dana dalje na Skiatos. Kad se vratim stižu sveže informacije sa Skiatosa. Vidimo se na nekoj plaži![]()
To moze samo licni dozivljaj da ti pokaze...u onome sta je kome lepo,vredno...nema apsolutnih istina![]()
E,a nama se bas dopalo..bas pricamo pre neki dan da Skiathos treba ponoviti...
A nas porodicni sastav je-dvoje matoraca,dva studenta i jedno manje dete...niko od nas Skiathos nije doziveo kao promasaj..malo smo se vodali zajedno,a onda ono dvoje omaldinaca za svoj gros,mi za svoj..dakle razlicite stvari su nas privlacile,ali smo svi nasli sta zelimo!
Uzivaj!
dali je neko isao na skiatos preko agencije magic?
zanima me hotel ARIA?
kakvo je vreme od 15 septembra,ili jos konkretnije do kada se moze kupati....
naravno nadam se d ace mobilni odgovoriti posto ima najvise iskustva
hvala mobilni
dali je neko isao na skiatos preko agencije magic?
zanima me hotel ARIA?
kakvo je vreme od 15 septembra,ili jos konkretnije do kada se moze kupati....
naravno nadam se d ace mobilni odgovoriti posto ima najvise iskustva
hvala mobilni
naravno, ali ispade kao da su se ljudi stideli da kazu - meni se ne dopada...a onda jedan za drugim, svi nezadovoljni... bas sad kad ja treba da putujem...:![]()
pozz za sve...i svima hvala na bezbroj korisnih info o skijatosu...
ja sa devojkom i jos jednim parom putujem preko Ete turs 04.09.(odnosno tada nam pocinje termin a krecemo dan ranije iz Srbije) i odabrali smo vilu Fantazija.
ako neko ide tada, javite se pa se mozda jos i autobusu upoznamo
i pitanje za Mileta-mobilni DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA NEGDE GRUPNO GLEDAMO UTAKMICU SRBIJA-FRANCUSKA KOJA SE IGRA 09.09.???
..... lako bi bilo da je u pitanju opet vaterpol..Mozes da probas u kafeima preko puta luke, mi smo tu gledali finalnu utakmicu u vatrepolu. Lepo dosli malo pre pocetka utakmice i zamolili konobara da nam pusti kanal koji je prenosio utakmicu. Bez problema nam je izasao u susret. Ubrzo su se svi lokali pored napunili Srbima i pocelo je takvo navijanje da se ceo Skiatos orio od nasih povika. Culo se, mislim, do Soluna!! Bilo je zaista prelepo da sam imala utisak kao da sam stvarno na utakmici.