SKIATHOS ali stvarno!

Kaća jel ima u blizini neka plaža sa prirodnim hladom gde bih mogla po ceo dan da budem sa malim detetom? I kako je uveče na Skiatosu, jel toplo ili sveže? Jeste da ja idem tek krajem avgusta kada više i nisu neke vrućine

Kaća jel ima u blizini neka plaža sa prirodnim hladom gde bih mogla po ceo dan da budem sa malim detetom? I kako je uveče na Skiatosu, jel toplo ili sveže? Jeste da ja idem tek krajem avgusta kada više i nisu neke vrućine

Najbliza plaza je Megali Amos ali na njoj nisam bila jer su svi sa foruma rekli da nije nesto, pa nisam htela da gubim vreme, tako da ne znam da li ima prirodnog hlada. Oko plaza je bolje da te posavetuje neko od boljih poznavaoca Skiatosa jer sam ja po privi put imala zadoviljstvo da letujem tamo. Znam sigurno da na Koukounariesu u zadnjem redu lezaljki ima prirodnog hlada preko celog dana, a na Aselinosu, Micro Aselinosu i na Kechri nema. Iskreno, nisam puno obracala paznju na takve stvari (vrsta peska, hlad, kakve su lezaljke), vec se opustila i uzivala u lepoti!!
Sto se tice vremena nama je prvih nekoliko dana vreme bilo odlicno (po mojim merilima:D), temp. oko 30 i duvao je prijatan vetric, posle je bilo znatno toplije i preko dana i uvece. U svakom slucaju nisu bili potrebni dugi rukavi.

zdravo svima. ja sam sa skijatosa dosla pre 7 dana i ne znam odakle da krenem.isli smo preko ete turs u plavi horizont.smestej je ocaj zivi.dobili smo sobu u prizemlju i terasu koja je kao na pozornici ,svi te vide kad sedis ili se oblacis u sobi.jer ulazna vrata su i tarasna.tako da privatnosti uopste nema.dali su nam trokrevetni apartman,znaci bracnog krevete nema.kreveti su mali odvratni i razdrdani.ono sto je prigazano na slici u agencijama i na sajtu to nece te dobiti jer to nepostoji.sve u sobi je staro i izakano.u kupatilu nema odvojenog dela za tusiranje,a kamoli zavese .sve je jedna celina.tako da mozes da sednes na wc solju i da se tusiras.neku su imali srece pa su dobili hoklicu,valjda da odmore dok se tusiraju.svi koji niste uspeli da nadjete slobodno za ovu vilu nemojte da zalite,jer nema te za cime.jedno lepo je pogled ka gradu.ali dok se popnete do vile crknete.ima da se pesaci dobrih 15 minut,a uzbrdica je velika.u prevodu netreba ici preko agencija jer su prevaranti.e sad malo lepih stvari. skijatos ima prelepo more i u lepsem se nism kupala.pojedine plaze me bas nisu odusevile.jer imaju puno lisca i iglica od borovine,posto je ostrvo dosta zeleno.meni se najvise dopala plaza Trulos,Mandraki,Ahladis,Vrolomnimos i Kukunaris.samo na Kukunaris je najbolje otici rano ujutru,jer od 12h je ogromna guzva,Vasilas plaza je mirna i ima prirodan hlad.Kolios je takodje mirna i lepa plaza.na Bananu smo samo dosli i videli plzu,ali nismo se kupali.prilaz do te plaze je odvratan,seoski put kojim se dize ogromna prasina, da posle toga sam izgledala kao da sam se valjala u prasini.Krifi amos sam samo videla sa litice i ima prelepe nijanse plave boje,ali ima veoma strmi put do nje pa nisam silazila.sto se tice prevoznog sretstva na ostrvu mislim da je neophodan auto ili skuter.bez toga ste hedikep na ovom ostrvu......

Moram da se nadovezem na poruku koju je poslala Lindos jer se i nama desila identicna stvar. Mi smo se nocas vratili sa Skijatosa.
Krenuli smo u dva para, decko i ja, i moja sestra sa deckom, i uplatili Plavi horizont preko Adventure toursa jer smo jedino preko njih uspeli da nadjemo slobodne apartmane, mada su to sve Etini aranzmani. Uplatili smo isti dan, isti iznos, istu vrstu smestaja, a kada smo stigli tamo i videli smestaj - dobili smo nebo i zemlju. Nas studio se nalazio u prizemlju, ista situacija kao sto je vec napisano, soba lici na spajz sa jednim prozorom i vratima koja izlaze na to sto bi trebalo da bude terasa sa pogledom na more, mracno i propalo, namestaj star 25 godina sa krevetima u koje upadas i iz kojih strce federi, u kupatilu bez prozora ckilji sijalicica od 25 vati, tako da jedva mozes da vidis nesto kad zatvoris vrata od kupatila... sve u svemu, katastrofa, sigurno ne ono sto sam ocekivala za oko 600 eur koje smo uplatili za nas dvoje (isli smo svojim kolima tako da smo uplatili samo smestaj)! Drugi par sa kojim smo dosli je dobio studio na 1. spratu, sa sopstvenom terasom sa pogledom na more, nista lux ali svetlo i prostrano, i odprilike ono sto smo i ocekivali kada smo uplatili, a ne spajz u prizemlju.
Tu se na odmoru nasla i gospodja iz Adventure toursa kod koje smo i uplatili smestaj, koja nas je najblaze receno izignorisala kada smo se zalili na smestaj i upucivala na vodica iz Ete - Senku, koja ce doci to vece na grupni sastanak pa da se njoj zalimo na sve sto imamo. Gospodja nije videla nikakvu razliku izmedju studija koji smo mi dobili i onoga koji je dobio drugi par, i posle svega nam je nasla obrazlozenje da su studiji u prizemlju dvokrevetni (iako je postojao i treci krevet) i da smo to i uplatili, a drugi par je "imao srece" pa je dobio trokrevetni apartman po ceni dvokrevetnog. Verovatno ne treba ni pominjati da je gospodja dobila normalan studio na prvom spratu, odmah pored moje sestre, iako ih je takodje bilo dvoje!
Senka iz Ete, koja se pojavila to vece, nas je posle 2 minuta bukvalno iznapadala pred celom grupom (posto joj se gospodja zalila na nas pre nego sto je dosla), potrosila na nas 5 minuta svog vremena koje je provela tako sto nam je bezobrazno rekla da smo to uplatili, potpisali ugovor i da nemamo pravo da se zalimo na bilo sta, odbila da dodje i da vidi studio koji kosta 600 eura i presla da pricao o tome kako je Skijatos dobio ime! Kada smo je posle sastanka pitali kome mi uopste mozemo da se zalimo, rekla je da sve sto imamo napisemo i damo njoj pre nego sto krenemo, a ona ce to preneti kome vec treba!
Stvarno nisam imala losa iskustva ranije a isli smo preko svakojakih agencija, letujemo u Grckoj na razlicitim ostrvima poslednjih 6 godina i znam da ne treba mnogo da ocekujem od smestaja u Grckoj jer su sve basic varijante. Ali je ovo stvarno bilo previse, pogotovo sto smo ovaj studio platili mnogo vise nego neke ranije i stvarno nisam ocekivala cumez u koji su nas smestili! Tako da u Plavim horizontima mozete proci i stvarno ok, kao moja sestra i njen decko koji su dobili sasvim ok studio (mada su imali srece :) ), a mozete proci kao i mi, a od cega to zavisi nemam pojma, jer je cena ista.
U svakom slucaju, naravno nismo dopustili da nam to pokvari letovanje, ali je naravno imalo mnogo uticaja na ceo dozivljaj. Skiathos je stvarno lep sa mnogo prelepih plazica, prelepim gradicem i ulicicama koje stvarno treba istrazivati. Necu mnogo pisati o tome jer je vecina vec recena, ali sam htela da podelim sa vama lose iskustvo da bi ste znali sta moze da vam se desi, i da eventualno to dobro proverite sa agencijom pre nego sto krenete.

Mi smo bili prosle godine na Skiatosu, i mogu vam reci da smo razocarani. Toliko smo toga culi lepog o ovom ostrvu da smo celo leto visili po forumima i citali o njemu i gledali slike na netu. Medjutim Skiatos nije uopste ono sto smo ocekivali. Prvo bila je prevelika guzva svuda, pocev od plaza pa do grada uvece. Plaze su lepe ali su previse urbane. Najlepse plaze su na nenaseljenoj strani ostrva, ali ima previse trave nagomilane u plicaku. Stvarno nije bilo vredno muke i strepmje oko rezervacije trajekta, i voznje cele noci da se stigne na vreme. Mileru svaka cast, covek je legenda. Sve ostalo je nista posebno. Ove godine idemo po drugi put na Kefaloniju, koja je prelepa i Skiatos se ne moze porediti sa njom.

Moram da se nadovezem na poruku koju je poslala Lindos jer se i nama desila identicna stvar. Mi smo se nocas vratili sa Skijatosa.
Krenuli smo u dva para, decko i ja, i moja sestra sa deckom, i uplatili Plavi horizont preko Adventure toursa jer smo jedino preko njih uspeli da nadjemo slobodne apartmane, mada su to sve Etini aranzmani. Uplatili smo isti dan, isti iznos, istu vrstu smestaja, a kada smo stigli tamo i videli smestaj - dobili smo nebo i zemlju. Nas studio se nalazio u prizemlju, ista situacija kao sto je vec napisano, soba lici na spajz sa jednim prozorom i vratima koja izlaze na to sto bi trebalo da bude terasa sa pogledom na more, mracno i propalo, namestaj star 25 godina sa krevetima u koje upadas i iz kojih strce federi, u kupatilu bez prozora ckilji sijalicica od 25 vati, tako da jedva mozes da vidis nesto kad zatvoris vrata od kupatila... sve u svemu, katastrofa, sigurno ne ono sto sam ocekivala za oko 600 eur koje smo uplatili za nas dvoje (isli smo svojim kolima tako da smo uplatili samo smestaj)! Drugi par sa kojim smo dosli je dobio studio na 1. spratu, sa sopstvenom terasom sa pogledom na more, nista lux ali svetlo i prostrano, i odprilike ono sto smo i ocekivali kada smo uplatili, a ne spajz u prizemlju.
Tu se na odmoru nasla i gospodja iz Adventure toursa kod koje smo i uplatili smestaj, koja nas je najblaze receno izignorisala kada smo se zalili na smestaj i upucivala na vodica iz Ete - Senku, koja ce doci to vece na grupni sastanak pa da se njoj zalimo na sve sto imamo. Gospodja nije videla nikakvu razliku izmedju studija koji smo mi dobili i onoga koji je dobio drugi par, i posle svega nam je nasla obrazlozenje da su studiji u prizemlju dvokrevetni (iako je postojao i treci krevet) i da smo to i uplatili, a drugi par je "imao srece" pa je dobio trokrevetni apartman po ceni dvokrevetnog. Verovatno ne treba ni pominjati da je gospodja dobila normalan studio na prvom spratu, odmah pored moje sestre, iako ih je takodje bilo dvoje!
Senka iz Ete, koja se pojavila to vece, nas je posle 2 minuta bukvalno iznapadala pred celom grupom (posto joj se gospodja zalila na nas pre nego sto je dosla), potrosila na nas 5 minuta svog vremena koje je provela tako sto nam je bezobrazno rekla da smo to uplatili, potpisali ugovor i da nemamo pravo da se zalimo na bilo sta, odbila da dodje i da vidi studio koji kosta 600 eura i presla da pricao o tome kako je Skijatos dobio ime! Kada smo je posle sastanka pitali kome mi uopste mozemo da se zalimo, rekla je da sve sto imamo napisemo i damo njoj pre nego sto krenemo, a ona ce to preneti kome vec treba!
Stvarno nisam imala losa iskustva ranije a isli smo preko svakojakih agencija, letujemo u Grckoj na razlicitim ostrvima poslednjih 6 godina i znam da ne treba mnogo da ocekujem od smestaja u Grckoj jer su sve basic varijante. Ali je ovo stvarno bilo previse, pogotovo sto smo ovaj studio platili mnogo vise nego neke ranije i stvarno nisam ocekivala cumez u koji su nas smestili! Tako da u Plavim horizontima mozete proci i stvarno ok, kao moja sestra i njen decko koji su dobili sasvim ok studio (mada su imali srece :) ), a mozete proci kao i mi, a od cega to zavisi nemam pojma, jer je cena ista.
U svakom slucaju, naravno nismo dopustili da nam to pokvari letovanje, ali je naravno imalo mnogo uticaja na ceo dozivljaj. Skiathos je stvarno lep sa mnogo prelepih plazica, prelepim gradicem i ulicicama koje stvarno treba istrazivati. Necu mnogo pisati o tome jer je vecina vec recena, ali sam htela da podelim sa vama lose iskustvo da bi ste znali sta moze da vam se desi, i da eventualno to dobro proverite sa agencijom pre nego sto krenete.

zao mi je sto ste doziveli ovakvo lose iskustvo-ali je dobro sto ste to podelili sa nama.ma gospoja Senka je samo tu da ljudima uzme pare za izlete.a svako ko je normalan nece ici preko nasih agencija na izlete kad su jeftiniji kod grka.ta ista senka je meni rekla kako nism informisana za izgled apartmana.-a ja od decembra meseca vism po netu i forumima, ma muka mi je od tih odvratnih agencija koje su zasticene kao beli medvedi. a nas turiste ko sisa,samo da nam uzmu pare.

Ackol,
I ja o Skijatosu imam slicno misljenje. Bili smo prosle godine. Sve plaze su previse slicne. One na divljoj strani ostrva skoro iste. Kad se setim kako sam se lozila da vidim sve plaze na divljoj strani, a one "ko jaje jajetu".Mi smo imali par dana neki ludacki vetar koji je naneo travu na toj divljoj strani, pa dok su je malo sklonili...Stalno mi je bilo hladno da udjem u vodu i kad je malo pirkao vetar, a bili smo pred kraj jula. More mi je bilo hladno, jedino na Lalariji toplo. Gradic je simpatican, a najlepsi utisak je voznja kroz borove na divljoj strani i plaza Ambelakia na koju smo se vracali.
Niamo ni na Lalariju otisli zbog vetra...Nama je bilo lepo, dosta smo se vozikali po ostrvu, uzivali u grcoj klopi itd. Ipak, ostrvo je definitivno precenjeno. Jos jedna velika mana...Nema trotoara van grada, pa neko lako moze da te udari kolima
Bili smo na nekoliko ostrva i sva su mi bolja od Skijatosa.

Ackol,
I ja o Skijatosu imam slicno misljenje. Bili smo prosle godine. Sve plaze su previse slicne. One na divljoj strani ostrva skoro iste. Kad se setim kako sam se lozila da vidim sve plaze na divljoj strani, a one "ko jaje jajetu".Mi smo imali par dana neki ludacki vetar koji je naneo travu na toj divljoj strani, pa dok su je malo sklonili...Stalno mi je bilo hladno da udjem u vodu i kad je malo pirkao vetar, a bili smo pred kraj jula. More mi je bilo hladno, jedino na Lalariji toplo. Gradic je simpatican, a najlepsi utisak je voznja kroz borove na divljoj strani i plaza Ambelakia na koju smo se vracali.
Niamo ni na Lalariju otisli zbog vetra...Nama je bilo lepo, dosta smo se vozikali po ostrvu, uzivali u grcoj klopi itd. Ipak, ostrvo je definitivno precenjeno. Jos jedna velika mana...Nema trotoara van grada, pa neko lako moze da te udari kolima
Bili smo na nekoliko ostrva i sva su mi bolja od Skijatosa.

takodje delim misljenje sa tobom.

Desilo vam se isto sto i nama.papreno naplacuju jedan sasvim prosecan smestaj. ali nisu za to krivi grci, vec nase agencije. njima je samo bitno da nam uzmu pare i nista vise. takozvani vodici nas tretiraju kao decu ili maloumnike. mi smo , takodje, prisustvovali sceni u luci, kada se ta ista Senka izvristala na neke devojke. ponasaju se kao da im nismo platili putovanje, nego smo ga na lutriji dobili! ali ni to nece vecno trajati, jer nam od 1. januara vize , a samim tim ni agencije, vise nece biti potrebne.

dragana79yu i lindos, mislim da možete da se borite protiv agencija, ja ću ću to svakako učiniti ukoliko mi se desi isto što i vama. jer dok god mi ćutimo i čekamo, takve agencije će da zarađuju i baš ih briga. mislim da nije dovoljno da na forumu samo razmenjujemo mišljenja, već i da se učini nešto!

Ja sam ove godine bila na Skijatosu sa malim detetom po preporuci ljudi koji se na ovo ostrvo vracaju godinama.
Iskreno, razocarana sam.
Nemam neke posebne zamerke na samu prirodu i plaze, osim sto te negde na putu do plaze saceka stado ovaca i siprazje u pozadini lezaljki i ima stvarno puno potpuno neuredjenih povrsina.
Ostrvo i plaze su lepi ali po meni nista vise od toga. Ko ocekuje neki vanserijski raj neka se ne nada previse.

Poslednja izmena:
Mi smo bili prosle godine na Skiatosu, i mogu vam reci da smo razocarani. Toliko smo toga culi lepog o ovom ostrvu da smo celo leto visili po forumima i citali o njemu i gledali slike na netu. Medjutim Skiatos nije uopste ono sto smo ocekivali. Prvo bila je prevelika guzva svuda, pocev od plaza pa do grada uvece. Plaze su lepe ali su previse urbane. Najlepse plaze su na nenaseljenoj strani ostrva, ali ima previse trave nagomilane u plicaku. Stvarno nije bilo vredno muke i strepmje oko rezervacije trajekta, i voznje cele noci da se stigne na vreme. Mileru svaka cast, covek je legenda. Sve ostalo je nista posebno. Ove godine idemo po drugi put na Kefaloniju, koja je prelepa i Skiatos se ne moze porediti sa njom.

Pozdrav iz Pariza.Citam vec mesec i nesto dana pomno sve komentare napisane na ovoj temi i ovo je prvi put da zelim da napisem nesto u odbranu Skiatosa uz duzno postovanje svacijeg misljenja.Zelim i da se zahvalim svima koji su odvojili deo svog slobodnog vremena po povratku sa Skiathosa da napisu nesto o svojim iskustvima.Svako od nas dozivljava stvari,mesta i ljude na svoj nacin.Bez imalo namere da se hvalim zelim samo da vam kazem da sam sa suprugom dosta toga proputovao i video.Svake godine Novu Godinu docekujemo na Mauricijusu gde boravimo ceo januar a u martu smo svake godine 3 nedelje u Meksiku tacnije u Playa del Carmen.Na Kubi smo bili 3 puta A i na Dominikani .Zivimo u Parizu pa su nam ove destinacije mnogo pristupacnije nego nekom ko zivi u Srbiji a i posao kojim se bavim mi omogucuje da imam popuste na avio karte.Avio mehanicar sam na pariskom aerodromu Orly.
Mene za Skiathos vezuju divne uspomene i radujem se ponovnom odlasku u septembru.Uvek sam isao na bum i nalazio hotel na samom ostrvu po sistemu stanem sa kolima kad vidim nesto sto mi se dopada.I uglavnom su cene bile mnogo pristupacnije nego ono sto se nudilo u internet ponudi a usluga i smestaj vrhunski.Licno meni je vise odgovarao neurbani deo ostrva ali ja sam imao svoj auto tako da sasvim razumem ljude koji su morali da se oslone na gradski prevoz.Uglavnom sam dane provodio na Sakrivenoj plazi.Ima i boljih ali mi je zbog svoje izolovanosti i mira ona najvise odgovarala.
Mislim da je Skiathos (bio sam 10ak puta na Halkidikiju u Haniotiju) za turiste iz Srbije vrlo lepa destinacija i ima sta da se i vidi i obidje.Pri tom nije daleko a cene su pristupacne.E sad da je guzva u julu i avgustu to verujem pa zato sam izabrao pocetak septembra a i zbog poslovnih obaveza nisam ranije mogao da dobijem odmor.
Zelim da pozdravim gospodina Milera koga sam upoznao telefonski i do skorog vidjenja.Na njegovu preporuku sam rezervisao Diamonds Apartmane i nadam se i dobrom smestaju i ugodnom odmoru.Da li je neko od forumasa bio u njima?Kakva su mu iskustva?
Svima koji putuju zelim sretan put i da vas vreme posluzi.I jedan savet svugde gde sam putovao najveca opasnost je dolazila od onog zbog cega se svi mi odlucujemo da prevalimo hiljade kilometara.SUNCE!Na Mauricijusu nema s u n c a n j a!Sunce je toliko jako tokom cele godine da je na trenutke neizdrzivo biti cak i u hladu.
I jos samo da nesto dodam.Volim Grcku i rado idem kad god imam malo godisnjeg odmora leti jer kao sto sam gore napisao uglavnom moj odmor koristim kad je u Evropi zima koju ne podnosim i idem u tople tropske krajeve.
Ljudi vi ne mozete ni zamisliti koliko je Mauricijus i sto se tice smestaja u kvalitetnim apartmanima i cena restorana i svega drugog jeftiniji.Apartman od 120m2 na Mauricijusu (bez problema mogu u njemu da borave 2 porodice sa decom) kosta 40E po danu.Plaze su kao sa razglednica a boje mora neopisive.Podvodni svet je isto tako zivopisan i lep.
Jednostavno receno destinacija iz snova...

Pozdrav svima

dragana79yu i lindos, mislim da možete da se borite protiv agencija, ja ću ću to svakako učiniti ukoliko mi se desi isto što i vama. jer dok god mi ćutimo i čekamo, takve agencije će da zarađuju i baš ih briga. mislim da nije dovoljno da na forumu samo razmenjujemo mišljenja, već i da se učini nešto!

Ne vredi veruj mi, jos tamo sam pogledala ugovor u kojem nije pisalo nista vise od toga da su u pitanju Plavi horizonti i smestaj 1/2, to je to, nema na osnovu cega da se zalis, nisu ni oni glupi. Nasa greska, sledeci put necu izaci iz agencije dok mi ne bude svaki detalj pisao u ugovoru, ali nam se do sada nije nikad nista lose desilo pa nisam toliko ni obracala paznju. Pogotovo zato sto su svi toliko ishvalili tu vilu, da sam mislila da je stvarno dobar smestaj.

Pisali smo Eti i zalili se na smestaj i ponasanje vodica, dobili odgovor danas u kome isto to kazu - da nismo bili informisani, nismo pitali - a sto se tice vodica izvinjavaju se ako je to bio slucaj i to je to. Tako da dobro pazite kada sklapate ugovore, jer je to jedino na sta cete moci zvanicno da se pozovete ako vam se desi nesto slicno kao nama!

Napisah poveci tekst,ali i pored toga sto sam ga "lepo upakovao".....opet se provlace neke poruke,koje ne bih zeleo da se pogresno protumace a mozda i ja imam poluinformacije.Zato....krajem septembra,ocekujte detaljan izvestaj o svemu i svacemu od ove sezone i to "NI PO BABU NI PO STRICEVIMA"......... i o onima koji mozda to ne ocekuju.Zimus u beogradu,tapsanje po ramenu i ...."Mile,svaka tebi cast....." a kad ljudi iz drugih agencija pitaju za mene: "...oni Mile ne rekose ni jednu lepu rec za tebe"......Vize ukinuli ili ne.....ucinicu sve da srpskom turisti,dodje sto veci broj vlasika apartmana "na noge"-na SAJAM TURIZMA.Informativno,nas tiraz reklamnog materijala bice visemilionski....:rtfm:

Mile zaboravih tebi posebno da se zahvalim na profesionalizmu i pozrtvovanosti da se svima nama udovolji na znatizelji i zelji da nam odmor na Skiatosu bude ono sto svi ocekujemo,nesto cega cemo se rado secati i prepricavati sa zeljom da se opet vratimo na to malo ali s dusom ostrvo.Hvala unapred za sve do sada.Citajuci sve sto si napisao i ono sto nisam znao ili sam zaboravio saznah i prisetih se
A nekao ovo moje gore napisano bude po principu "kad je meni na Skiathosu lepo sto upoznah daleke tropske krajeve i provodima jedan mesec godisnje na Mauricijusu a sto ne bi i vama".Srecu i zadovoljstvo treba traziti u svakom zivotnom trenutku i gde god da nas put nanese i sto manje ocekujemo to ce nam biti lepse.A koliko ljudi toliko i cudi...Svaka cast svakome.

Opusteno ljudi i pravac Skiathos a Mile mi se vidimo po dogovoru 6.septembra u luci...

I sto rece dr Nele Karjlic u jednoj pesmi : more su provod more su koke .....:hahaha:

ps ja se verih na Skiatosu pre 6 godina.Smotala me nabrzaka moja sadasnja zena :zag:

dugo citam o skiathosu, i bas mi se cinilo da su ljudi zadovoljni, a sad odjednom poplava nezadovoljstva... iskreno, nisam sigurna da li to potice od nezadovoljstva smestajem i agencijom, ili zaista ostrvo ne zasluzuje toliko pozitivnih komentara, koje je dobilo na ovom, ali i onom drugom forumu...

i ja sam se ovog leta verila na skijatosu.pa cu videti da li ce mi skijatos ste strane doneti srecu:zag:
podsetili ste me na porodicu koja zeli da krsti dete na skiatosu u septembru...ali se nakon upita vise ne javise,pa nek procitaju ovde: papa-Angelos iz manastira Evagelistrias vas pozdravlja i naravno da ce udovoljiti vasoj zelji.treba mu SAMO izvod iz maticne knjige rodjenih za dete-preveden na grcki jezik i overen u grckoj ambasadi u beogradu....pozz

dugo citam o skiathosu, i bas mi se cinilo da su ljudi zadovoljni, a sad odjednom poplava nezadovoljstva... iskreno, nisam sigurna da li to potice od nezadovoljstva smestajem i agencijom, ili zaista ostrvo ne zasluzuje toliko pozitivnih komentara, koje je dobilo na ovom, ali i onom drugom forumu...

To moze samo licni dozivljaj da ti pokaze...u onome sta je kome lepo,vredno...nema apsolutnih istina:cool:

Meni se na Skijatosu nije desilo nista lose. Sta vise...Tamo sam saznala da sam trudna i sad imam mog preslatkog bebca:) Zbog toga ima posebno mesto u secanju, ali kad se realno sagleda samo ostrvo, utisci su onakvi kakve sam opisala gore.
Kome je dovoljno da je na lepim pescanim plazama, ako potrefi period kad nema trave na divljoj strani, bice mu lepo...Samo treba poci sa predznanjem da su te plaze jako slicne i da nista novo iza krivine nema...

Pošto 3. Septembra idemo na Skiatos, u hotel Plaza, interesuje me da li je neko od forumaša boravio u ovom hotelu ove ili prošle godine. Kvalitet smeštaja,hrana, sobe itd? Za sada nisam našao nikakve informacije za ovaj hotel na našim forumima.

Back