zdravo svima ,ja dosao danas sa skiatosa,tacnije jutros oko 06h,preko evrotursa,ete i sabre i mogu vam reci organizacije nema,na to budite spremni kad putujete autobusom!!!voze vas samo do trajekta a onda vas sa sve stvarima izbace iz busa i aj na trajekt,a tamo tek...parola snadji se za kofer(koji su mi inace razbili kad su ga izbacivali)!inace sam bio u vili Fantasia i smestaj je ok,sve je novo,svaki dan ciste i namestaju krevete,mana samo ponekad nema tople vode,i koliko god da vam je cisto imacete zutih mrava u svakom apartmanu,apartmani nemaju terase vec samo jednu veliku zajednicku izuzev apartmana sa brojem 5(trokrevetni) i preko puta njega ali je taj sestokrevetni!cene kao kod nas na adi po kaficima(makiska rivijera)ko se sam hrani dia i marinopulos,restorani,preporuke alexandros,maragio,pasta paza i neki originalni pri kraju nove luke na M,plave stolice beli stolnjaci,znaci sveza morska riba tanjir sam lizao i + najjeftinija,a poslastice znaci obavezno vafl u corneru!!!i palacinke kod crkvice(tacnije jedete na ulazu u crkvu) na kraju stare luke na p nekako se zove! A moj savet nerentirajte kola,nemozete obici sve nikako znam slucaj da su se neki srbi zaglavili kolima pa su placali slep sluzbu,koja bogami i kosta,mi smo rentirali ono cudo malo na 4 tocka i mislim da za onako malo ostrvo nema bolje!!!inace ostrvo mi i nije bog zna sta,ja vise volim palme na moru nego borove kojih ima mnogo!a busom ako planirate tamo da se vozite,nek vam sa srecom...moje preporuke Agia Eleni popodne do zalaska sunca+extra muzika!bananu treba videti ali ako nepodnosite guzvu bezte i nikako sa malom decom tamo!ambelakia prepodne,kafe mistik+extra muzika,aselinosmegalos,popodne ima zurki sad,mandraki ako nemate lezaljku ne idite zbog ogromnih mrava,vromolimnos obavezno od 17h da vidite crnca i pola plaze u vodi kako pice aquabik,meni se svidela Maratha plaza od tih juznih koje su u principu sve iste manje vise i nezaobilani xanemo ko voli sljunak i pojavu aviona iznenada iznad glave dok se przi na suncu,a ko nema auto a u gradu je,necima mu se autobusom postoje male uvalice kojih nema na mapi a mozete se okupati tu super,plakes i bourtzi delovi grada,i postoji plaza malo van grada sa pogledom na isti u delu koji se zove pounta gde su bogatuni neki(dobre vile)znaci na plazi matori 50 god. sa klinkom od 19,inace ako ste stariji a izlazite razocaracete se,ali imacete vise para za hranu,ja sam nabacio 10kg sigurno

inace gradic je super,nervira me samo sto nas ima MNOOOGO,grci pa mi,obavezno obidjite windmill restoran makar pice popili samo,fantastican pogled na grad i svaku crkvicu koja se vidi iz luke kao i manastir Evangelistria i obavezno otici u restoran Panorama,ime vam sve govori,sto se izleta tice,mi smo isli lalaria- kastro za 13e u staroj luci odete pred sam polazak i posto uvek ostane mesta spusti cenu kako bi popunio brodic,znaci dodjete na zadnji,mi smo se uspavali pa sam tako i prosao dzabe,a na skopelos nisam otisao i jako mi je krivo zbog toga,***.u sustini bio,video,mnogo ljudi na malom prostoru(mi i makedonci)nikad vise,zanimljivo sigurno mnogo vise mladjima koji vole da izlaze!
Inace,jos jednom veliko hvala coveku koji je toliko priblizio ostrvo svima koji su citali forum ovaj da i nemoraju doci na njega i koji mi je pomogao tim opisima kao i u jednoj neprilici a to je gospodin Mile aka Mobilni,HVALA!