Skandal u Mladenovcu

Vise bih volela da u novinama citam samo lepe stvari, al' znam da to ne ide tako... U svakom slucaju, treba da se procita i kad nesto nije u redu, a ovde ocigledno nije. Najmucnije mi je zbog zivotinja koje ispastaju ni krive ni duzne, ali ako se, za pocetak, prekine ili bar pokida deo lanca ovakvih desavanja - ucinjen je pomak.

Nažalost, a zaslugom onih koji nisu znali, hteli ili mogli da ovu stvar dovedu do kraja i ugase na nezakonit način registrovana udruženja i u ovom tekstu se na Blagojeviće gleda kao na udruženje što oni nikako nisu! To i navodi razne mar_comm(e) na ovakve komentare, a udruženjima nanosi štetu! Vlasti i nadležni sa svoje strane nisu učinili ništa kako bi im stali na put, najlakše je kazniti one koji nisu krivi a to su psi koji su završili u Ovči! Da bi zauzeli mesto u Knezu, Blagojevići su žrtvovali 160 pasa koliko ih je bilo u azilu nakon njihovog odlaska o kojima je brinula samo jedna starica, o sterilizaciji i lečenju nije bilo govora. Koliko ih je sada daleko od očiju javnosti i bilo kakve kontrole? Ja se iskreno nadam da lažu o novom tajnom azilu jer šta će biti kada se jednoga dana ti psi pojave?
mar_comm
Pročitaj staru temu ako te interesuje uopšte!
mari47
Hvala na lepim rečima
KetiLi
Ne razumem šta ti je zasmetalo? Lepih reči je ovde suviše malo da bi bile suvišne! Btw ne videh tvoj komentar?

Значи навијаш за Стојановиће ....

У реду,
шта је проблем па се стидиш да то јавно напишеш (под блаженом заштитом анонимности ника, коју ти Крстарица гарантује) ???

Е, сад још лепо да кажеш због чега (да можда ниси члан породице, лично заинтересован/а)
и проблем решен ...

И неће те тамо неки mar_comm-и више давити, јел ...

Значи навијаш за Стојановиће ....

У реду,
шта је проблем па се стидиш да то јавно напишеш (под блаженом заштитом анонимности ника, коју ти Крстарица гарантује) ???

Е, сад још лепо да кажеш због чега (да можда ниси члан породице, лично заинтересован/а)
и проблем решен ...

И неће те тамо неки mar_comm-и више давити, јел ...

navija? svasta
ne radi se uopste o tome,nije ovo utakmica

ko kaze da je anonimna?

Zar je toliko teško da se pročita tema o kojoj komentarišeš? Videćeš da nisam ni anonimna, već stoje svi moji podaci, a i zašto sam na strani "Stojanovića" kojima smo učinili medveđu uslugu time što smo im pomogli, jer je briga o "raju" postala njihov pakao!
Ne znam iz kojih si razloga zalutao na ovaj podforum, ali kad si već tu pokušaj nešto i da naučiš, a za to ne moraš birati stranu!

Poslednja izmena:
Ja sam to davno rekao da od raja neće biti ništa samo nema ko da me sluša pa sam odustao. Eto na kraju se i pobiše ...niti je azil napredovo niti postoje više štandovi za udomljavanje. Nije ovo posao za amatere, svi ovi ljudi nemaju nikakvu obuku niti stručnost i zato se sve to dešava.

Poslednja izmena:
pa nikome ne treba obuka da bi znao da hiljade i hiljade dinara skupljenih na standu ne idu njima u debeli dzep,nego tim zivotinjama.
svaki put sam videla stence sa ogromnim stomacima......ni od glista nisu mogli da ih ciste,a jedna tableta ne kosta puno.
a na moje pitanje sto ih ne ciste od parazita i sto ih ne vakcinisu odgovor je uvek identican "ocisceni su nego su se prejeli,vakcinisani su,bla bla"
prejeli se malo sutra
a to sto su vakcinisani.....ahahahah
svi su vakcinisani,a nigde nema zdravstvene knjizice(doduse to je bilo pre dosta vremena,dok sam imala zivaca da im pricam neke stvari)

bitno da se kupuju novi telefoni(mislim posto stenci jedu mobilne,pa im ovi redovno kupuju nove....sveze)

"Raj" je bio samo Blagojevićima i autoru ekskluzivnih laži, jer su zloupotrebljavali azil više od godinu dana, a da su svi bili ubeđeni u njihov "rad"!
Azil je naravno napredovao, ali odakle bi ti to mogao da znaš, zar ne?! Najvažnije je da su psi sterilisani i da nema sopstvene produkcije, nema mrtvih zbog ženki u teranju! Sada su takav isti horor napravili na drugom mestu ako je istina da imaju neku "tajnu lokaciju"!
Životinje se leče, štenci se više ne drže u vagonu smrti ( iako i dalje stoji, u vagonu su sada normalni uslovi za adekvatan broj štenaca), a opština uskoro završava radove u azilu!
Štandova nema? Naravno da ih ima! Blagojevići nisu izostali ni jedan dan, čak ni godišnji nisu koristili, jadni ljudi! Kakvi amateri? Oni su profesionalci bez premca! Tri godine bez bolovanja, godišnjeg odmora ili praznika, tročlana porodica živi od štanda! Za to im treba skinuti kapu!Slučajno ili namerno uleteli su među ljude posebnog mentalnog sklopa koje ljubav prema životinjama čini ranjivim i naivnim i lako ih izmanipulisali!

Picture224-1.jpg

Da li je ovo rezultat neznanja ili kriminala?

Blagojevići sa svojim "sponzorom" nastavljaju u svom stilu...Nije to više nikom bitno, svi znaju koliko su tačne njihove vesti!:zcepanje:
Nego, ne mogu da ne primetim: malom od Blagojevića ne prija baš zagađen vazduh u Knezu, čini se da je onaj u azilu iako smrdi ipak čistiji! Treba mu malo kondicije jer ga je Milan sredio onako u samoodbrani, a zamislite kako bi izgledao da ga je tukao?!:zper: Jadničak je pesnicu proglasio tupim oruđem, ne mogu mu zameriti!
Što se tiče ostatka laži, uzeto je deset štenaca zajedno sa majkom, koje su iz Ovče izveli Blagojevići posle dva dana!Njima ionako nije bitno šta će biti sa štencima, važno je da ostanu "sveži" dok su mali i dok mogu da razneže ljude!
Pored gomile laži, tačno je samo to da su "štenci bili u ograđenom prostoru" i to ograđenom sa svih strana ...u njihovom automobilu!

Picture121-1.jpg

Vidim da ste navijački raspoloženi kako je neko ovde već primetio. Gledam da neku situacuju sagledam sa više strana zato sam postavio link kao novu temu, Nemojte me mešati u sve ovo kad kažete "vas".....nisam član nijednog društva i to što kažem nešto što vam ne ide u prilog ne znači da sam na nečijoj strani,

Gledam da bude sve pravedno ...pa kako bude.

Naravno, samo je bilo potrebno da neko i preduzme prve korake! Što se tiče ovog uginulog šteneta, nažalost , propušteno je da se nešto konkretno uradi, jer ga je čovek na čijem je placu pronađen ukopao, premda će se naći u tužbi i taj detalj! Bilo ih je nekoliko iz istog legla, na fotografijama se vidi njegov brat/sestra u oboru sa štencima,a drugo , tj treće su istovarili polumrtvo, zaraženo, ispred kapije azila!
Identične šare
Picture215-1.jpg

New Foleru, mora vam se priznati da ucite. Vise niste povezani, kao na pocetku, sa Blagojevicima, a veze nemate ni sa sajtom netbre, ili kako se vec zove, sada igrate ulogu neutralnog posmatraca, pa nam eto, stavljate link da vidimo sta kaze i kako izgleda D. B. Kad ste neutralni sto ne stavite sta kaze M. Stojanovic i kako je on izgledao posle napada D. Blagojevica. Uostalom, postoji policijski zapisnik i izjave inspektora o tome ko je koga napao, tako da .... vam te paradajzicne fleke i tuzan izraz lica nece pomoci.

Mladenovac je mnogo blize od Dubaija, telefon nije skup pa ako nekom treba neka info moze saznati.

Poslednja izmena:
Povezaliste se ko creva svi ovde, pokušavate da ometate pokušaj da neko iznese druge stavove. Moderator mi je premestio temu i učinio link manje vidljivim.

Evo ga opet.......http://netbre.info/animals/vesti_6.htm

Ne volim kada mi briše i premešta neko post. Prvo ste svi očekivali neke vesti pa onda krivite mene što vam se ne svidjaju.

Vidim da moderatoru ne smetaju slike mrtvih životinja i neovlašćenog objavljivanja fotografija ljudi.

Što se mene tiče možete slobodno da se poubijate izmedju sebe vi članovi raznih organizacija.

Poslednja izmena:
A, ha, ha, iznervirali ste se g. New Foler, zasto? pa svi smo videli sta je iza linka, ne morate da ga stavljate ponovo, nemojte se umarati, a i ne brinite za nas, da li cemo se poubijati ili ne, brinite za sebe, jer kad tamo u Dubaiju vide ko ste i shvate da je briga o njihovim mackama paravan, mahacete :gace: , ali mozda nece pomoci.

Neverovatni ste gosn folder! Da nije vas niko ne bi ni pročitao vesti sa ljubljenog vam portala! Jedino još nismo dokučili koliki je vaš deo kolača! Da li je moguće da je Knez Mihajlova takav rudnik zlata da ima za sve?! Ili se onaj glavni zgoditak još uvek iščekuje?
Vesti nam se btw baš dopadaju, samo vi pišite! Niko ne sumnja u njihovu verodostojnost, počevši od rubrike "O nama" u kojoj su i dalje vlasnici azila sa sedam zaposlenih i dresuri 'pasa vodiča!:zcepanje:
Članovi organizacija se neće ni tući , ni poubijati, to je način komunikacije Blagojevića koji će biti organizacija kada od g... napraviš pitu!

Bogami ne bih rekao da se nećete tući više, kako je krenuo "dijalog" ko zna kako će se završiti. Nemojte se hvatati za mene ...samo gubite vreme. Što se tiče linka na vaše insistiranje sam postavio ako se sećate sami ste tražili, mogli ste i sami to da uradite da ste hteli.

Možda niste primetili nisam komentarisao dogadjaj.

Back