Skandal u Mladenovcu

Kada li ce se ta moralna, intelektualna a vala i vizuelno skandalozna Blagojevic bagra ukloniti sa nasih ulica, pitam se...Nasrtanje mladjeg Blagojevica nozem na Milana Stojanovica je vise nego alarmantno- da li treba da se desi tragedija da bi neko negde nesto uradio?

Da, kako se ne bih sećala...Plakala sam i molila da umesto mene postavite link, kako bi nam ulepšali dan!? Dijaloga nema , niti ga može biti ,a ni tuče, mada ako treba da se brani, Milan će im uvek izaći u susret. Zar treba i da komentarišete? Svima je jasno šta imate da kažete, a i da pitate!

Folderu zar nemas neka pametnija posla? Na primer da odes da vidis jel ima neka macka na ulici,pa da javis ovde da je neko uzme ako moze....ili neki les...pa da kazes nama da mi zovemo koga treba ili da mi idemo da sklonimo les...

Hej, pa nemojte da ste neke....Folder je zaista zaštitar u srcu i duši, a tek koliko je životinja spasio...time što ih je uvalio Dejanu da se pobrine kao i onog psa što im je pobegao ispred Ovče! Svi su oni spašeni za razliku od štenaca koji su završili kod Blagojevića ( onomad kad je krenuo po psa a izvadili štence)!:ok:

Naravno da se nije spontano dogodilo već namerno! Možda je Milan namerno izazvao tuču kako bi ga napalo troje ljudi kako bi fotografisao? Nije on autor fotografija okrvavljenog mlađanog Blagojevića! Kako to da su oni bili spremni za slikanje? Umesto da se opere od krvi on pozira!
Šta god da pokušavate gosn folder ne možete izmeniti mučne utiske onoga što je nama važno, a to je zlostavljanje tih štenaca zarad kasice u Knezu, nekulture, bahatosti i svega ostalog što prati ovu porodicu koja sa zaštitom i ljubavlju prema životinjama nema blage veze!
A to je slučaj i sa onim(a) koji ih podržavaju i pokušavaju da ih predstave na neki drugi način!

Back