Skandal u Hrvatskoj! Gosti na proslavi klicali Paveliću: Pevali pesmu o ustaškom pokolju nad Srbima

Počisti prvo ispred svog dvorišta! :mazipsa:

Četnici_kolju_zarobljenika.jpg

Chetniks_in_Šumadija_kill_a_Partisan_through_heart_extraction.jpg

Četnici su uglavnom ubijali komuniste, i to srpske komuniste uglavnom. Dosta nas je stradalo ovde od njihove ruke, čak su i mog dedu za dlaku streljali jedne noći i ako im je pružio prenoćište. To su bile razularene manje grupice, i nisu uticale na tok rata.

Za razliku od vas krvata koji ste sprovodili SISTEMATSKI GENOCID NAD SRBIMA I JEVREJIMA.

Čak si se italijanski i nemački oficiri zgražavali vaših ZVERSTAVA.

Smislili ste čak 85 načina ubijanja srpskih zarobljenika, alo bre PEDESET OSAM NAČINA DA SE NEKO LIŠI ŽIVOTA ?

Organizovali TAKMIČENJE U KLANJU zarobljenih i nemićnih ljudi ?

Ubijali ste srpsku decu i od njihovih mrtvih tela pravili MORBIDNI PERFORMANS ?

Foto_Željko_Kresojević_CORDON_LINE_717x940.jpg

OVOGA SE NI SAM SATANA LIČNO, NE BI SETIO.

Četnici su uglavnom ubijali komuniste, i to srpske komuniste uglavnom. Dosta nas je stradalo ovde od njihove ruke, čak su i mog dedu za dlaku streljali jedne noći i ako im je pružio prenoćište. To su bile razularene manje grupice, i nisu uticale na tok rata.

Za razliku od vas krvata koji ste sprovodili SISTEMATSKI GENOCID NAD SRBIMA I JEVREJIMA.

Čak si se italijanski i nemački oficiri zgražavali vaših ZVERSTAVA.

Smislili ste čak 85 načina ubijanja srpskih zarobljenika, alo bre PEDESET OSAM NAČINA DA SE NEKO LIŠI ŽIVOTA ?

Organizovali TAKMIČENJE U KLANJU zarobljenih i nemićnih ljudi ?

Ubijali ste srpsku decu i od njihovih mrtvih tela pravili MORBIDNI PERFORMANS ?

Pogledajte prilog 1294990

OVOGA SE NI SAM SATANA LIČNO, NE BI SETIO.
58 načina? Ozbiljno? :kafa: U pravu si. Toga se ne bi dosjetio ni Sotona, ali pri tome ne mislim na ono što ti misliš. ;)

Četnici su ubijali i Židove i Rome i šurovali zajedno s nacistima. Beograd je bio prvi Judenfrei grad u Europi i Nedić se hvalio time.

Back