Skandal u Hrvatskoj! Gosti na proslavi klicali Paveliću: Pevali pesmu o ustaškom pokolju nad Srbima

MOST6

Elita
Poruka
23.965
Нико од вас нема изгледа везе са усташама па ни сам Степинац аморални стуб те накардне државе?!?
Неки непознати људи инфилтрирани међу хрватски народ певају снаф песме и носе црне усташке униформе
скандирајући убу Србина?
Pogledajte prilog 1293183
Pogledajte prilog 1293184
Po ocjeni i zaključku stručne srpske komisije - Stepinac je kršćanski mučenik koji nema apsolutno nikakve veze s ustaškim zločinima.

:bye: :mazi:

MOST6

Elita
Poruka
23.965
Провокацијама нећеш променити злочиначку структуру својих предака, то је у историји
зацементирано за вјеки вјекова, док ће о улози поменутих личности увек постојати разумна
сумња о њиховим лошим намерама. НДХ је апсолутно доказана злочиначка творевина са
најмонстоузнијим начинима извршења ликвидација уз примесу претварања злочина у
спортску дисциплину. Постојање издавача који штампају негаторску литературу свега овога
довољно говори о данашњој Хрватској у којој очигледно још увек живи зли демон усташтва.
Шта год ти на ово написао то неће утишати јеку планског злочина који одјекује ходницима времена.
:lol: Moji preci nemaju nikakvu zločinačku strukturu. O čemu ti? :lol:

Zacementirana je vama osuda za genocid za vijeke vjekova. Brini ti o tome. :bye:

Poruka
16.275
Promašio si ceo fudbal. Nemam ja problema s bilo čime, niti postoji ijedan razlog zašto bi ih imao. Zapravo, uopće ne razumijem ovaj tvoj komentar.

Самим тим што си овде и нон стоп шириш то ваше усташко ђубре доказује колики проблем у глави имаш.
Ти си незадовољан и разочаран властитим животом и вашом пропалом државом, вечито због Срба фрустриран и искомплексиран. Да није тако не би трошио време овде покушавајући да докажш нешто у шта ни сам не верујеш.

:mazi:

Ви сте дијагноза.

MOST6

Elita
Poruka
23.965
Самим тим што си овде и нон стоп шириш то ваше усташко ђубре доказује колики проблем у глави имаш.
Ти си незадовољан и разочаран властитим животом и вашом пропалом државом, вечито због Срба фрустриран и искомплексиран. Да није тако не би трошио време овде покушавајући да докажш нешто у шта ни сам не верујеш.

Ви сте дијагноза.
Jbt, kakve autoprojekcije. :lol:

Poruka
16.275

Не можеш против истине колико год се трудио

slika_4_jasenovac.jpg

MOST6

Elita
Poruka
23.965
Inače, ta knjiga je zanimljiva. Autor piše da je Roosvelta i Amerikance bolio k**ac za ustaške zločine i da su sve znali o tim zločinima još 1941. godine. Opravdanje State Departmenta bilo je da to nije njihov problem i da se nemaju namjeru miješati u to. Zapravo, to je knjiga koja otrežnjavajuće govori o ulozi i položaju Srba u ww2. Bili su procijenjeni kao potpuno nevažni.

Poruka
16.275
Inače, ta knjiga je zanimljiva. Autor piše da je Roosvelta i Amerikance bolio k**ac za ustaške zločine i da su sve znali o tim zločinima još 1941. godine. Opravdanje State Departmenta bilo je da to nije njihov problem i da se nemaju namjeru miješati u to. Zapravo, to je knjiga koja otrežnjavajuće govori o ulozi i položaju Srba u ww2. Bili su procijenjeni kao potpuno nevažni.
:mazi: :mazi: :mazi: :mazi: :mazi:

800px-Kolona_Ustašev_in_hrvaških_beguncev_blizu_Pliberka.jpg

Oslobodjenje-Zagreba-2.jpg

psmaniac

Poznat
Poruka
9.286
:lol: Moji preci nemaju nikakvu zločinačku strukturu. O čemu ti? :lol:

Zacementirana je vama osuda za genocid za vijeke vjekova. Brini ti o tome. :bye:
Ебеш осуду, битан је траг који остависте за собом и тај смрад нечовештва никада неће изветрити.

psmaniac

Poznat
Poruka
9.286
Evo vaš krvavi smrad nečovještva kojeg ste ostavili za sobom. :bye:

2015-07-07t154301z-40492159-gf10000151485-rtrmadp-3-bosnia-srebrenica-32068-750x421.jpeg
Ту нема деце, жена, ни стараца, све до једног наораужани џихадлија. Ми се поносимо тим делом и камо
среће да су они тако поступали са нашом нејачи а овог пута су били гори од вас или ви бољи од њих,
па су у неку руку и заслужили пут на ахирет пре времена.
Уместо да се захвале генералу Младићу на исказаној официрској части они му ломе споменике и пљују га
где стигну. Упоран си да ову војничку победу изједначиш са стварним геноцидом злочиначке монстроузне
државе хрвата из ДСР-а, у којој су најјезивијим начинима убијани Срби, Јевреји и Роми, деца, жене и старци.
Трошиш енергију на немогућу мисију.

MOST6

Elita
Poruka
23.965
Ту нема деце, жена, ни стараца, све до једног наораужани џихадлија. Ми се поносимо тим делом и камо
среће да су они тако поступали са нашом нејачи а овог пута су били гори од вас или ви бољи од њих,
па су у неку руку и заслужили пут на ахирет пре времена.
Уместо да се захвале генералу Младићу на исказаној официрској части они му ломе споменике и пљују га
где стигну. Упоран си да ову војничку победу изједначиш са стварним геноцидом злочиначке монстроузне
државе хрвата из ДСР-а, у којој су најјезивијим начинима убијани Срби, Јевреји и Роми, деца, жене и старци.
Трошиш енергију на немогућу мисију.
Ima djece. Ubili ste i dječake od 13 godina. Znam da se vi ponosite genocidom. Zato se i takvih kao ti gadi cijeli svijet i zato se gleda poprijeko i ostale Srbe, radi psihopata poput tebe. Slaviti genocidnog ratnog zločinca je dno dna. Jadan si. Ti si jednako genocidan kao i Mladić, jer odobravaš genocid koji je on počinio. Isto si smeće kao i on.