Ivana983
Početnik
- Poruka
- 7
Da li imate negde u okviru foruma, svoje oglase za prodaju kolača? Interesuju me članice iz Pančeva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moji sitni kolaci za Uskrs
![]()
Ja ne stavljam manje ulja, 2 kašike na 100gr. čokolade.Kada se rastopi izmiksiraj je obavezno.I još nešto.Podloga za belu čokoladu mora biti bela.Draga Vera kako ti je glazura od bele cokolade ovako blistavo bela, i nekako gusta, ja sam jednom probala i bilo je tuzno providno, od koje cokolade pravis tu glazuru? Ja sam totalni amater za kolace, a htela bih sama da ih pravim za Slavu. Tvoji kolaci su super i objasnjenja su takva da mislim da ne mogu da omanu!
Mnikolic ti je dobro napisala, bitna je podloga.Sitni kolaci koji imaju u sebi crnu cokoladu odozgo ide crna, a oni koji su beli odozgo ide bela cokolada.Ja cokoladu i belu i crnu rastopim na pari sa 3 kasike ulja na 100 gr.Ne sme da se zagreva vise od 35 stepeni.Posudu u koju rastopis cokoladu drzi na ringlu ukljucenu na 1, ako je najjace 3.Ako hoces lepu belu podlogu dva puta glaziraj i obavezno da su kolaci hladni iz frizidera, a moze i iz zamrzivaca.
Mnikolic ti je dobro napisala, bitna je podloga.Sitni kolaci koji imaju u sebi crnu cokoladu odozgo ide crna, a oni koji su beli odozgo ide bela cokolada.Ja cokoladu i belu i crnu rastopim na pari sa 3 kasike ulja na 100 gr.Ne sme da se zagreva vise od 35 stepeni.Posudu u koju rastopis cokoladu drzi na ringlu ukljucenu na 1, ako je najjace 3.Ako hoces lepu belu podlogu dva puta glaziraj i obavezno da su kolaci hladni iz frizidera, a moze i iz zamrzivaca.
Moji sitni kolaci za Uskrs
![]()
To mi bas nije jasno, sta znaci ALI NE DO KRAJA?!KINDER OBLANDA
Razliti na veliku oblandu na deo sa rupicama, ali ne do kraja.
To mi bas nije jasno, sta znaci ALI NE DO KRAJA?!
To mi bas nije jasno, sta znaci ALI NE DO KRAJA?!