Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Aj da vas čujem!
Ako je tema bila obrišite je.
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raspiši se malo, zašto sise, kakve sise, čije sise...sise ?
i mislim da je bila![]()
moje sise ili od neke druge žene koja ima dobre sise hahahRaspiši se malo, zašto sise, kakve sise, čije sise...
a jese ti pališ na sisemoje sise ili od neke druge žene koja ima dobre sise hahah
mene pali kada vidim da se muškarac pali na sise, eto toliko od mene
msm, može da se pali i na dupe, nije problem
I da je bila mozda se nesto promenilo od tada. Ti dupe jos uvek?Aj da vas čujem!
Hvala
Ali samo tvoje, inače siseI da je bila mozda se nesto promenilo od tada. Ti dupe jos uvek?
Uvalim ti cmokPa stvarno ……. Lock
Forke i ja volimo dupe!Dupe. To je stvoreno da se zgrabi, da se gnjavi. Sise ako si malo nepažljiv žali se boli je, koga boli dupe? A i kad gledaš dupe ne mora da se foliraš kako ti u stvari glava pada od umora dok u sebi vrtiš ''seti se koje boje su joj oči, možda će da pita''
pa da.. kada vidim za mene dobre i izazovne sise, ali to je zbog fantazija o sexu koje prouzrokuju u mojoj glavia jese ti pališ na sise![]()
sise treba znati kako diratiDupe. To je stvoreno da se zgrabi, da se gnjavi. Sise ako si malo nepažljiv žali se boli je, koga boli dupe? A i kad gledaš dupe ne mora da se foliraš kako ti u stvari glava pada od umora dok u sebi vrtiš ''seti se koje boje su joj oči, možda će da pita''
@pura moca, da vidiš kakve priče kruže o tebi.Forke i ja volimo dupe!
Moca voli u dupe
Celog života je igro odbojku, bio primač...
100 ljudi, 100 cudipa da.. kada vidim za mene dobre i izazovne sise, ali to je zbog fantazija o sexu koje prouzrokuju u mojoj glavi, vidim odmah i muške ruke tu... a one su vrlo sexi