Sise ili dupe?

Dupe. To je stvoreno da se zgrabi, da se gnjavi. Sise ako si malo nepažljiv žali se boli je, koga boli dupe? A i kad gledaš dupe ne mora da se foliraš kako ti u stvari glava pada od umora dok u sebi vrtiš ''seti se koje boje su joj oči, možda će da pita''

Dupe. To je stvoreno da se zgrabi, da se gnjavi. Sise ako si malo nepažljiv žali se boli je, koga boli dupe? A i kad gledaš dupe ne mora da se foliraš kako ti u stvari glava pada od umora dok u sebi vrtiš ''seti se koje boje su joj oči, možda će da pita''
Forke i ja volimo dupe!

Moca voli u dupe :(

Celog života je igro odbojku, bio primač...

sise treba znati kako dirati
jednom kada se kod žene to probudi, onda zauvek voli..

Ma, šalim se, lepo je i dupe dirati

To kod muškarca delom zavisi i od ponašanja dosadašnjih partnerki...
Generalno, ne znam da li na netu postoje neke lekcije, ali retko koji muškarac zna da dira ženu da je dovede do ludila.. skoro sam gledala jedan filmić, dira je tako po sisama, baš da izazove onaj nervić, pa onda druge delove tela, i guzu.. kao da ga neko podučavao od žena ili je prosto talentovan da vidi kada žene najviše uživaju..

Znam da je tema za muškarce, oprostite :)

Back