Sirena widjena 12 puta u Izraelu

ovo su samo hipoteze.

i sasvim su ok...kad nisu u sluzbi jeftine kreacionisticke propagande, tojest...
nevolja je u tome
sto to ideju o "delfinima sa Sirijusa"..cini jos smjesnijom : )))

http://en.wikipedia.org/wiki/Panspermia

naime, nitko ne spori da je covjek...sastavni dio...takoreci cedo vaseljene
jedino sto sporim je imbecilna... zamisao (pazi sto je legla imenica...ko zohar u burek...)
da je netko dovukao...delfine...od... nekud i posadio ih na Zemlju...dobro, to i ideja o "sirenama"...ono, pola coek - pola zivuljka; riba/tica...nije ni bitno...:zcepanje:

Poslednja izmena:
a mozda da ti preskocis ovaj forum i odes na neki...zatvorenog tipa gdje mozes "raspravljati"
iskljucivo s istomisljenicima do mile volje? :zper:

da te podsjetim; uvodni post je ovo

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10732793&postcount=1

iskreno, ti veze nemas ni sta je delfin, ni sta je sirena...

tj. to sto ti nemas ni dovoljno znanja, ni dovoljno strpljenja
da razmislis o bilo cemu van tvog uskog...vidokruga i nezrelog naicna razmisljanja
je tvoj problem. :)

ps meni je savrseno jasno sta tebi zapravo smeta, ali realnost
nece nestati zato sto si ti tako...odlucio

Poslednja izmena:
http://www.mtsmondo.com/entertainment/gossip/text.php?vest=143684

Ako se utvrdi da je to pravo mitolosko bice,to ce samo potvrditi postojanje Atlantide,i sta ako postoji podvodna civilizacija sirena? Sta ako one nisu samo mit?

Aj ti lepo u Izrailj pa uzmi milion dolara ako uspes da je fotografises i dokazes njeno postojanje. Pardon. 1.4 miliona dolara.
Mislim da ti se isplati pa sve da sedis tamo godinu dana.

Sta je neces?
Mrzi te?
Ni sam ne verujes u to?

Dobro, sutra ce sve biti drugacije...

a mozda da ti preskocis ovaj forum i odes na neki...zatvorenog tipa gdje mozes "raspravljati"
iskljucivo s istomisljenicima do mile volje? :zper:

da te podsjetim; uvodni post je ovo

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10732793&postcount=1

iskreno, ti veze nemas ni sta je delfin, ni sta je sirena...

tj. to sto ti nemas ni dovoljno znanja, ni dovoljno strpljenja
da razmislis o bilo cemu van tvog uskog...vidokruga i nezrelog naicna razmisljanja
je tvoj problem. :)

ps meni je savrseno jasno sta tebi zapravo smeta, ali realnost
nece nestati zato sto si ti tako...odlucio

Alo devojko,smiri strasti wise! Sta si zapela za wrste delfina?! Sta sad,hoces da mi kazes da su oni u Izraelu wideli delfina? Sta ti znace postovi o delfinima i njihovim wrstama? A ti znas sta je sirena i delfin?

Daj molim te,postovi ti nemaju nikakav cilj. Owde si samo da skreces temu.

Alo devojko,smiri strasti wise! Sta si zapela za wrste delfina?! Sta sad,hoces da mi kazes da su oni u Izraelu wideli delfina? Sta ti znace postovi o delfinima i njihovim wrstama? A ti znas sta je sirena i delfin?

ajd i ti malko iskuliraj, nest si napet zadnjih dana... mozda da odes negde u spa centar? :cool:

vid, ne mozemo raspravljati o necemu sto je "videlo" 12 ljudi. mislim, tema ne moze da se svede na ozbiljnu diskusiju jer nemas nikakvih argumenata sem par citata. ono sto si procitao ti, procitali smo svi mi.
vidis, ponekad i ja pozelim da istrazim neku "misteriju". proguglam, pogledam nekoliko sajtova, uporedim misljenja, pogledam fotografije, dokumenta, filmove, izjave, na osnovu svega toga donesem neko svoje misljenje koje opet imam prava kao i ti i kao i svi da iznesem na forumu. bacila sam vam na tone dokaza na vise tema, o razno-raznim pojavama i "misterijama". kao sto sam citala tekstove i gledala fotografije na wikiju tako sam citala i na sajtovima cije linkove ti postavljas. poenta je u tome, da ja gledam sve, a ti gledas samo taj deo koji zelis da gledas. a priznaces to nije dobro. i onda dolazimo u situaciju da se teme spamuju i odu na sasvim drugi ili reci kraj. opusti se i prosiri malo vidike :cool:

ti rece da su delfini bozanstva sa Sirijusa koja su donesena na Zemlju?

e, pa onda nam mozda mozes objasniti zasto tako mislis s obzirom na cinjenicu da se
pojam delfin ne odnosi na jednu vrstu vec na skoro 40 srodnih vrsta...
koje imaju svoje mjesto na evolucijskom stablu sisara.
dakle, koja od njih je stigla sa Sirijusa...sve?

sta je u Izraelu vdijeno, ako je uopce ista vidjeno ne znamo ni ti, ni ja.

ono sto ja znam je da se susreti sa raznim morski sisarim tipa delfina, tuljana, morskih krava
cesto "prijavljuju" kao...vidjenja mitoloskih bica tipa...sirena...

znam i koliko je stupidna ideja da se covjek ukrsti na taj nacin s bilo kojim morskim sisarem ili ribom...
za razliku od tebe, imam i prilicno jasno predstavu zasto je to tako.
naravoucenije: Otok Dr Moroa...tesko, nikako, tojest.

takodjer, znam da skoro pa nema dana bez pronalaska i identifikacije neke "nove" vrste...
to najcesce nisu spektakularni pronalasci, ali su sasvim dovoljni
da se zapitamo koliko znamo o planeti na kojoj obitvamao i zivimo svijetu ciji smo dio.

sto se tebe tice; umjesto sto pjenis zbog vlastite nemoci i gluposti
mozda bi to vrijeme mogao utrositi na sticanje nekih stvarno korisnih, suvislih i koliko
toliko sistematiziranih informacija.
mozda tvoj...mentalni svijet onda ne bi bio tako..."carobno konfuzan" i jezivo ogranicen
vec bi, svakako, bio otvoreniji, bogatiji i samim tim...carobniji.

naime, gotovo sve sto si ovdje do sada...podijelio s nama svodi se na napabircene gluposti i...traceve
na nivou scenarija za trecerazrednu tv seriju.

:)

Poslednja izmena:

Back