Sirena widjena 12 puta u Izraelu

znas kako se u narodu zove Sredozemna Medvjedica..."morski covik"

a jel znas kako izgleda?....vako...

medvjedica-jadran.jpg

e, a fora je to npr. ja kad skinem lece/sociva vidim samo obris : )))

Vau, kakva lepotica.

Je l' još nekog uzbuđuje ovde?

Pa tvoj prethodni post o sireni je upravo taj nivo ili "kako mali Perica pokušava da bude duhovit".

Pa dobro, nekome je mozda i zabavno, nije bas u redu da ocenjujes u tudje ime, ja vidim da Salu prilicno raste reputacija u poslednje vreme sto ce reci da ima onih koji prihvataju tu vrstu humora.Sta se tebe tice uostalom kako on pise narocito sto ne primecujem da si bas aktivan na ovom pdf-u?

To što ne postujem ništa na ovom pdf ne znači da ga ne čitam, kao što sam i rekao u prvom postu. A tiče me se kako on piše zato što on svojim infantilnim pošalicama i dosetkama pokušava da upropasti svaki topic ovde, ja realno nisam video ni jedan njegov smislen post na ovom pdf-u, sve se svodi na spam poruke o moćnim rendžerima, teletabisima, wc šoljama i sličnim glupostima. To što on ima reputaciju je zato što ovde dolaze ljudi slični njemu, koji eto pokušavaju da pokažu neku svoju intelektualnu "superiornost" spuštajući ljude glupim fazonima.

Poslednja izmena:
Ne upropastava on vec oni koji reaguju upravo ovako. Vidis..ja procitam pa ili ako mi se dopada ostavim komentar ili preskocim, mislim ostavim ja komentar i kada mi se ne dopada:lol: Ali nikada nikog ne vredjam i ne podcjenjujem njegov stvaralacki rad:zper:
Dobro mozda mi je malo Parkeris slaba tacka:mrgreen:

Viđu vamo mrčo...
Prvo - na teemu.
Sirena, mermaid, rusalka ili riba sa sisama ili žena bez nogu :hahaha: jeste, biće i
neće prestati da bude MITOLOŠKO BIĆE.
Što će reći da spada u misterije,ali je ovo pdf svrstan pod zabava,jelte.
:mrgreen:
Nijesmo li zaboravili da, prema legeendi, dotične pjesmom omađijaju ljude.
Pa kako se vrati njijeh 12(dity dozen :cool: ) sa sve " jes i ja viđu " pričom?
Ali ovo jes' zabava pa zato,dok se ne ukaže Triton sa sve Arielle i Sebastianom.
Party,rock on,let's post some bull...
MOOOOOO....
:hahaha:

Kontam da si ti jedan od "onih" samo sa drugim nikom... :) Ma jesi 100% :)

Evo jedan citat iz moje knjige "Kontovi i dugokontovi prirode"

"Svaki cetnik koji je pocetnik, nije nista drugo neko neko ko bi cet-ovao, a nije jos brk penom za brijanje omastio"

1. koji brk...oklen brk?
2. koja pjena...sta ce cetniku...pocetniku...koji drzi do sebe, tamo neka pjena za brijanje?
:eek:

sto se Uliksa tice: ne bi si ne on vratio da je redovno cistio usi...
naravoucenije; cistoca je POLA zdravlja :)

Ja postavim temu o sirenama,kako bi swi mogli da raspravljamo na temu sirenske civilizacije i o njenom postojanju,a wi se swadjate,pricate o roze zekama,i o fotografiji koju je postavila Vragana,a post na tu sliku je " Da li se neko uzbudjuje?".

I wi meni recite da to nije spam? Da to nije skretanje sa teme? Sal,kazi mi sta je tvoj cilj? I tvoja knjiga o kontovima prirode i o brku jednog cetnika? Sta je njen cilj? Da odgonetne swe misterije?

Covece,u pocetku si bio lik koji je iznosio znanje i teorije,a sada kacis slike mocnih rendzera i lansiras fore na temu reposa? Brate,sta ti je? Ni jedan tvoj post wise nema nijednu teoriju,i bilo kakwe weze sa znanjem :(

Owu si temu skrenuo,zajedno sa Vraganom. A tema "Kontinent Mu" je bila zanimljiwa,dok nije pocelo hard core bombardovanje kako on ne postoji,pa slike nisu dovoljne,pa drz',pa ne daj :(

Ae molim te,od sad da ne pricas o tim kontovima prirode,niti mocnim rendzerima,niti reposima,wc soljama,i molim Vraganu da ne upada sa postovima koji nemaju weze sa temom,kao i Milicu Cobanicu koja pise nesto sasvim lewo,sto nema weze sa temom.

A znam da was owe stvari weoma zanimaju,samo ne znam cemu takvi postovi?

Ja postavim temu o sirenama,kako bi swi mogli da raspravljamo na temu sirenske civilizacije i o njenom postojanju,a wi se swadjate,pricate o roze zekama,i o fotografiji koju je postavila Vragana,a post na tu sliku je " Da li se neko uzbudjuje?".

I wi meni recite da to nije spam? Da to nije skretanje sa teme? Sal,kazi mi sta je tvoj cilj? I tvoja knjiga o kontovima prirode i o brku jednog cetnika? Sta je njen cilj? Da odgonetne swe misterije?

Covece,u pocetku si bio lik koji je iznosio znanje i teorije,a sada kacis slike mocnih rendzera i lansiras fore na temu reposa? Brate,sta ti je? Ni jedan tvoj post wise nema nijednu teoriju,i bilo kakwe weze sa znanjem :(

Owu si temu skrenuo,zajedno sa Vraganom. A tema "Kontinent Mu" je bila zanimljiwa,dok nije pocelo hard core bombardovanje kako on ne postoji,pa slike nisu dovoljne,pa drz',pa ne daj :(

Ae molim te,od sad da ne pricas o tim kontovima prirode,niti mocnim rendzerima,niti reposima,wc soljama,i molim Vraganu da ne upada sa postovima koji nemaju weze sa temom,kao i Milicu Cobanicu koja pise nesto sasvim lewo,sto nema weze sa temom.

A znam da was owe stvari weoma zanimaju,samo ne znam cemu takvi postovi?

iskreno, moji postovi su medju malobrojnima koji uopce imaju veze s temom
e, sad to sto se tebi sadrzaj tih postova ne svidja
i sto bi volo da su delfini vanzemaljska bozanstva, a pola ljudi - pola ribe realnost...sorry...
delfini su vrlo inteligentni sisari i nista vise...kao sto smo i mi prilicno inteligentni primati (te sisari...dok ribe nisu..sisari vec...) i nista vise,
a kimere covjeka i ribe ne postoje.:mrgreen:

inace, temu si otvorio na javnom forumu
piso si sta si piso, mislis sta ...god da...mislis...
sad budi veliki decko pa podnesi sudar s...realnoscu : )))

Poslednja izmena:
Jel ja moram again i again jovo nanovo trabunjati ili da nacrtam u paintu i okacim u posebnu temu?

Zasto ne bi rendzeri bili validna teorija kao Drakonski sljam? Zasto ne bi neidentifikovane leteci objekti oblika wc sholja bili isto tako validni kao NLO-i u obliku tanjira? I zasto ne bi moja knjiga kontova prirode bila vaznija ca covecanstvo od recimo "Komunizam i baba Vanga: U kontu sa prirodom" ili "Instant kuvar: Sto jela od paradajza, kecapa i banane"? :):):)

Kao sto rece Vragana, ovo je javni forum i to jos na pdf-u zabava.
Svako ima pravo da pise sta oce, kako oce i o cemu oce (sve naravno u okviru pravila krstarice)
A ti, ili bilo ko ko voli da slusa svoj glas dok mu ostali tapsu, neka se spici na svoj blog.

I da vam poklonim jos jedan citat iz moje knjige "Kontovi i dugokontovi prirode"

"Ustrojstvo prirode se ogleda u tome sto je svaki forum javno mesto. Kao javna kuca. Neko tamo radi, a neko se tamo zabavlja. A kont prirode je da se ona sama najvise zabavlja."

Citat: "i sto bi volo da su delfini vanzemaljska bozanstva, a pola ljudi - pola ribe realnost...sorry..."

Sta si htela reci owim? Ja bih woleo da saznam pravu istinju o njima,jer ipak mitovi i legende,nisu samo mitovi i legende.

Sal,ja nemam reci... Sta trazis owde? Sad kada wise ne stavljas postove kao pre,wec udjes na temu,i pricas o kontovima prirode. A weze sa wezom to nema.

Citat: "i sto bi volo da su delfini vanzemaljska bozanstva, a pola ljudi - pola ribe realnost...sorry..."

Sta si htela reci owim? Ja bih woleo da saznam pravu istinju o njima,jer ipak mitovi i legende,nisu samo mitovi i legende.

Sal,ja nemam reci... Sta trazis owde? Sad kada wise ne stavljas postove kao pre,wec udjes na temu,i pricas o kontovima prirode. A weze sa wezom to nema.

Trazim malo zabave, materijal za "Kontove i dugokonove prirode", i besplatan rucak.

Ovo ti je drugi put da me pitas isto. Treci put cu to smatrati uznemiravanje na rasnoj osnovi, posto sam ja Mocni Rendzer.

Back