gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od cega mislis da umiru?
Mislim, sta je uzrok?
Pitala sam je sta misli sta je uzrok raku? Tupokancer![]()
Pa sto onda pises na ovoj temi kad nema veze sa ovim o cemu ja pisem.ja sam plavusa,koliko god se trudila,ne ide...
mozda je fazon sto je petrovac malo mesto,svi se znamo,pa za koga god da cujes,znas ga
u gradu nit znam ko je umro,ni od cega
Prvo: nezagađenih sredina u Srbiji nema, makar zbog toga što smo bombardovani uzduž i popreko i što je primena propisa o zaštiti životne sredine u svim oblastima privrede i života nikakva.Pitala sam je sta misli sta je uzrok raku? Tupo
Pa sto onda pises na ovoj temi kad nema veze sa ovim o cemu ja pisem.
Umiru ljudi svugde, to je cinjenica.
A isto tako je cinjenica da je vazduh zdraviji na planini I moru I u nezagadjenim sredinama.
Zasto pored svega toga ostajemo u gradovima da udisemo ovaj otrov?
To je tema
posto je pusaca puno lakse izbjeci nego fabriku
Da li ih je lakše izbeći? Nešto nisam primetio!Kod mene u kući se ne puši. Ne pušimo ni mm ni ja. S tim nemamo problem.
Lako mogu sebe i decu zaštiti od duvanskog dima.
Kod mene u kući se ne puši. Ne pušimo ni mm ni ja. S tim nemamo problem.
Lako mogu sebe i decu zaštiti od duvanskog dima.
Ali kako da se zaštitim od fabrike? Šećerane? Izduvnih gasova iz automobila?
seceri kojima sebe i svoje dete hranis su opasniji od izduvnih gasova koje jedna secerana ispusta
na takav nacin pravis kiselu sredinu u organizmu, koja onemogucava da organizam bude u balansu i ne moze da koristi odbrambene potencijale kako bi eliminisao stetna dejstva
Pitala sam je sta misli sta je uzrok raku? Tupo
A isto tako je cinjenica da je vazduh zdraviji na planini I moru I u nezagadjenim sredinama.
To je tema
petrovac na moru nema ni jednu fabriku,relativno je malo mesto,pa ni kola nema bas nesto preterano osim u julu i avgustu
ljudi se hrane ribom,maslionovim uljem.svi zivi zive kao usporeni,po ceo dan po kaficima,niko nije pod stresom
al umiru od raka kao muve
nenormalno mnogo mladjeg sveta se preselilo na groblje
Da li ih je lakše izbeći? Nešto nisam primetio!
Da li je dovoljno to što se u kući ne puši? U kući se ne dimi ni fabrički dimnjak ni auspuh!
Rafinirani šećer i svi njegovi derivati,sva industrijski prerađena i konzervirana hrana, koja sadrži konzervanse,stres,loš imunitet,elektrane...gradovi poput Panceva i Bora...eve ti.ako ti ne odgovara,pravac Švajcarska!Pitala sam je sta misli sta je uzrok raku? Tupo
To je tema
Prvo: nezagađenih sredina u Srbiji nema, makar zbog toga što smo bombardovani uzduž i popreko i što je primena propisa o zaštiti životne sredine u svim oblastima privrede i života nikakva.
Osim ako ne pričamo o eksluzivnim urbanim morskim i planinskim predelima
Tako je u selu moje pokojne babe, ispod Velebita, gde su se svi bavili stokom, zemljoradnjom, udisali velebitski vazduh i pili vodu sa izvora u koje su se kleli.ne budi tako uskogruda,nisu otrovi samo ono sto udisemo.ja ne znam od cega ljudi tamo toliko umiru od raka,ali ti kazem da i tamo gde je sve nirvana,nesto ne stima
ne selimo se svi u selo zbog posla,para,skola,pogodnosti koje pruzaju gradovi
mi svaki vikend odlazimo na selo,provodimo vreme napolju,ja kad setam sa bobijem,odlazim u park blizu dunava,ne setam bulevarima,vec prolazim kroz dvorista
dovijamo se koliko mozemo
Ne znam, vrlo moguće.verovatno od hemikalija kojim prskaju biljke
Ja bih se složila, a nešto mi govori da je i postavljačica teme tako nešto imala na umuDakle resenje je da se ode na neko more, da se ne radi nista zbog toksina i da se nadje neko ko ce to da finansira...![]()
Mm juče posadio drvo banane u dvorište.
Misliš da je život u (Beo)gradu i život na planini/moru jednako zdrav? Vazduh je isti?![]()
JesteDa li ih je lakše izbeći? Nešto nisam primetio!
Da li je dovoljno to što se u kući ne puši? U kući se ne dimi ni fabrički dimnjak ni auspuh!
Znam.seceri kojima sebe i svoje dete hranis su opasniji od izduvnih gasova koje jedna secerana ispusta
na takav nacin pravis kiselu sredinu u organizmu, koja onemogucava da organizam bude u balansu i ne moze da koristi odbrambene potencijale kako bi eliminisao stetna dejstva
Cicak, znas li ti koliko je bombi kojekakvih vrsta baceno po svetu? Cernobilu popusta onaj oklop koga su napravili posle katastrofe vec godinama u nazad, a nema para za novi. I ko zna koliko ima katastrofa za koje ne znamo?
Po vama je isto ziveti u centru Beograda, pod auspuhom svaki dan
I ziveti na planini/moru?
Jeste
Dovoljno je
Znam.
Ali smatram da nisu opasniji od zagadjenog vazduha koji udisemo
- - - - - - - - - -
Iskrena da budem, briga me za svet I Cernobilj.
Ja razmisljam o sebi I svojoj deci.
Kako obezbediti bolje? Gde je to bolje?
- - - - - - - - - -
Po vama je isto ziveti u centru Beograda, pod auspuhom svaki dan
I ziveti na planini/moru?