R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
posle izjave da se 20% građana srbije hrani u tzv "narodnim kuhinjama" ovo ti je takođe za Top ten![]()
Dok ovo ne moze ni da primirise u prvih 100 Top spam...ali, vidi se da se trudis, vidi se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posle izjave da se 20% građana srbije hrani u tzv "narodnim kuhinjama" ovo ti je takođe za Top ten![]()

Dok ovo ne moze ni da primirise u prvih 100 Top spam...ali, vidi se da se trudis, vidi se.![]()

Ma ne, kolega, ja sam tu samo u prolazu, takoreci u mimohodu...kolega, vi ste neki zastupnik krstarice, zlostavljanih forumašica...šta?![]()

Po srpskom obicaju nesto genocidno.

е ако за овакво вређање не треба да се добије бан онда стварно не знам
Ovo je slika preuzeta sa Albanske wikipedije sa njihovim pretenzijama na Srpsko KiM i delove centralne Srbije sa Nisom kao glavnim gradom te regije.
![]()
Da se Vi pitate, tj. da imate apsolutnu moc odlucivanja u vezi stanja na Balkanu koji scenario bi izabrali ?
e al' najjaca im je ova karta velike Albanije do Nisa, a vec u Kursumliji, koja je do adm. granice, nema ni jednog Siptara...![]()

a koji je taj srpski obicaj
gde zivis ti?:mad:
sto se mene tice neka doju do Nisa, svaka imperija je negde pukla![]()
Al' oni ne znaju sta da rade sa teritorijom. Nikada nisu ni znali. Pogledaj Albaniju kao primer...