- Poruka
- 2.632
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Pogotovo na osobe.Da li se fokusom na dobre stvari, osobe, dešavanja mijenjaju naše misli i fokus?
A mene?Tako bih te zagrlila zbog ovog posta!
Divno i pretačno!
I tebe bih zagrlila!![]()
Da li se fokusom na dobre stvari, osobe, dešavanja mijenjaju naše misli i fokus?
Ja sam se uvjerila u to da kad se osjećam "meh" ako se natjeram da primjetim dobro, da postanem radosna.
Uvijek se možemo teti u trgovini nasmojati, i ona uzvratiti. Ili u kafiću zahvaliti.
To činim kada sam radosna, a kad sam u mislima i nižim emocijama - ne.
Ti si poput Spocka i ostalih Vulkanaca.Ја се пробудим па онда осмотрим како се осећам. Ако приметим да су осећања прејака, онда их све редом погасим па их онда пуштам полако, једно по једно, пазећи да не пређу границу. Ако одрадим добро посао, онда је резултат композиција благих осећања.
Da li se fokusom na dobre stvari, osobe, dešavanja mijenjaju naše misli i fokus?Ja sam se uvjerila u to da kad se osjećam "meh" ako se natjeram da primjetim dobro, da postanem radosna.
Uvijek se možemo teti u trgovini nasmojati, i ona uzvratiti. Ili u kafiću zahvaliti.
To činim kada sam radosna, a kad sam u mislima i nižim emocijama - ne.