Sindrom "da ispadnem riba"

AcaBg82:
Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Ono ne ide mi u glavu tak fazon.
Prvo mislim da ne treba da trazi na pogresnom mestu.Jer on ocigledno pada na ''ribe'' umesto na lepe,kulturne fine devojke koje nisu od onih lepojki koje bi samo da pokazu dupe.
I naravno on je lep,kulturan i normalan i nije in kod takvih devojki.Njima trebaju neki problematicni tipovi,po pravilu se vezu za one koji piju i biju ih i varaju ih i imaju puno para pa ih svejedno biju i varaju...
A cesto se devojke koje su normalne,ili bar bile,ugledaju na takve fufe i smatraju ih idolima i ribama pa rade isto sto i one da bi licile na njih.
Sta da ti kazem.

AcaBg82:
Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
jok sad - ja sam uvek riba :lol: - tema ti je bzv 8)

AcaBg82:
joj Aco, pa ti si Decko82bg sa kabeza foruma :lol:

Ацо, баш си ме разочарао и као друг и као комуниста: рекао си да само са нама делиш своју интиму, и да нико други то не зна, а ти нас вараш са другим форумом и причаш им све исто што и нама?

Evo je Acina riba.

Prilozi

• ca157.jpg
    ca157.jpg
    2 KB · Pregleda: 82
:shock:
AcaBg82:

da vidimo... a da RODILA MAJKA SINA DEBILA !
uzas :roll:

Back