Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Samo ti ubedjuj sebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chuj, to uopshte nije losha ideja. Ako se dobri ljudi ovog foruma lepo skupe i napishu peticiju, mozhda ti admin dozvoli da na tebi omiljenim podforumima dobijesh po jednu temu koja ce biti zakljuchana za sve osim za tebe i tvoje klonove. Onda cete moci siti da se isprichate i razmenite iskustva... ti, aca, Luciferko... koliko vas je? (jbt, jednom smo prebrojavali sve tvoje klonove, moram da nadjem gde je to bilo). Lepo, sebi pishesh, sebi odgovarash, a mi drugi cemo moci samo da chitamo i zabavljamo se (poshto ti teme nizashta drugo i nisu).FrojdSigmund:E, i mene zanima sta Aca studira?
FrojdSigmund:Mislis da sam ja klon?!? :shock: :shock: :shock:
FrojdSigmund:Mislis da postavljam debilna pitanja?

Pa ti valjda cenis intelekt. 

Sucker!Borg_Queen:yebote paranoja od ace, sigi ja misim da ti nisi aca

Pa naravno da nisam.Borg_Queen:yebote paranoja od ace, sigi ja misim da ti nisi aca

Pa to i ja kazem. Ovaj LePiaf se zesce istripovao. :shock:chika_doktor:ma jeni sta ste se istripovali![]()

pa ono... sladak si... al ne mogu ja tako na suvo.. ajd mi poshalji sliqFrojdSigmund:Livija, jel da da ti se svidjam.Pa ti valjda cenis intelekt.
![]()
Pa moja slika je na avataru. To sam zaista ja. Jesam li lep?livija:pa ono... sladak si... al ne mogu ja tako na suvo.. ajd mi poshalji sliq![]()