LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Ne znam kako da ti kazhem, ali ti, Aco/Sigmunde, zrachish 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samantha Jouns:ma i ja sad mislim da je ACA SIGMUND...![]()

Sa svakim nickom vraca se poboljshan, vispreniji i pohotniji. AcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Ono ne ide mi u glavu tak fazon.
AcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
Tuzni_patak:Ako je riba , onda se posti......
ako nije riba , onda se masti , pa masti , i masti.....
FrojdSigmund:Pametnice jedna, a na osnovu cega to mislis? Ajde bas me zanima.![]()
Ma mene samo takvi debili i muvaju....LePiaf:Samanta, pa tebe Aca muva! :shock:Sa svakim nickom vraca se poboljshan, vispreniji i pohotniji.
"
?
?:?UZAS
oprostite mi ali nisam mogao da odolim!Samantha Jouns:Ma mene samo takvi debili i muvaju....?
?:?UZAS

Zar ti mislis da je to riba? Zasto se uopste smaras takvim ljudima...ccc... ne gubi vremeAcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Ono ne ide mi u glavu tak fazon.
AcaBg82:U medju vremenu sam smislio sta sam hteo da pitam na ovom topicu
Zasto devojka nikad nece da prizna da joj se neki decko koji je extra svidja. I sta vise jos ce reci da je odvratan.
Ne znam, pitaj FrojdSigmund-aAcaBg82:Zasto devojka nikad nece da prizna da joj se neki decko koji je extra svidja. I sta vise jos ce reci da je odvratan.

Lexa:Jbt, možda je i Aleksej Aca? :shock: