banegad
Domaćin
- Poruka
- 4.564
evo mu ideje za novi nickHellen:Ово је 5. пут да питаш који Аца....ццццц....(мислим да је Алцхајмер у питању...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo mu ideje za novi nickHellen:Ово је 5. пут да питаш који Аца....ццццц....(мислим да је Алцхајмер у питању...)
Silent Bob:Samo ti ubedjuj sebe...[/Q
Ooo neeee! Sad cu imati krizu identiteta zbog tebe...![]()
Prvo mislim da ne treba da trazi na pogresnom mestu.Jer on ocigledno pada na ''ribe'' umesto na lepe,kulturne fine devojke koje nisu od onih lepojki koje bi samo da pokazu dupe.AcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Ono ne ide mi u glavu tak fazon.
Pussycat:Sasvim je ocigledno da je vec imas... :smajlikojisekrevelji:Silent Bob:Samo ti ubedjuj sebe...[/Q
Ooo neeee! Sad cu imati krizu identiteta zbog tebe...![]()
jok sad - ja sam uvek ribaAcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
- tema ti je bzv 8)Silent Bob:Pussycat:Sasvim je ocigledno da je vec imas... :smajlikojisekrevelji:
A sto si se ti toliko okomio na mene??? Da sjases malo,a?![]()
joj Aco, pa ti si Decko82bg sa kabeza forumaAcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala

no no... to je javna tajna... o tome se ne govori :razz:Clyde_the_Glide:joj Aco, pa ti si Decko82bg sa kabeza foruma![]()
o lord,sad sam mu pogledala temeClyde_the_Glide:joj Aco, pa ti si Decko82bg sa kabeza foruma![]()
tragedija,ne znam dna koliko foruma ce postaviti iste teme Pussycat:Ajde... naporan si...Silent Bob:A sto si se ti toliko okomio na mene??? Da sjases malo,a?![]()
valjda trazi pravu........ :?Hellen:Па што је не навата већ једном?
Silent Bob:Pussycat:Ajde... naporan si...
Ma ti prizeljkujes da sam ja musko posto si ti gej... Sad sam sve skapirala!![]()
Pussycat:Ma da... ja samo o tebi razmisljam...Silent Bob:Ma ti prizeljkujes da sam ja musko posto si ti gej... Sad sam sve skapirala!![]()
Silent Bob:E, Bobe, srecna ti Nova godina!Pussycat:Ma da... ja samo o tebi razmisljam...![]()
AcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
Pussycat:Srecna i tebi...Silent Bob:E, Bobe, srecna ti Nova godina!![]()