Sindrom Balkanskog muškarca

samo da to izjednačenje ne krene u pogrešnom pravcu
nego
opet ja sa ono oko vaspitanja dece
porodica porodica i porodica, je temelj svega daljnjeg što će biti
Da odmah bude jasno , 30 godina mi nemamo moral u Srbiji , to znaci da oni koji sad imaju 40 nisu videli u okruzenju nista sto poziva na ljudskost i postovanje ljudi...samo kod kuce eventualno..
Da li cudi sto u mom komsiluku u 4 ujutro kad se vrate iz diskoteke, ljudi stemuju zid....
Jeste, ne spava se ljudima uzeli lepo cekic burgiju i udri po zidu, , nisu iznad mene direktno , prazan stan, olaksavajuca okolnost, ali cuje se i dva sprata kad neko stemuje...

Mislim da li je iznenadjenje.?
Mislim i kad uporedim sa nekim drugim pojavama, pa i nije..
Zamislite nisam iznenadjen pre neki dan kad su buknule svadje u prevozu , oko toga sto niko od dece nece da ustane starijima , nego trce da sednu, mada ja vidim to isto , kad pitam da mi ustupe mesto , jer sam u bolovima, oni mi ustupe mesto...doduse ustupe mi mesto i stariji kad me je bilo uhvatilo...

Ali na mutavo nece niko da ustupi mesto.

Dragi muškarci,zašto ste se osetili toliko prozvanim ;)
Zato sto brises sve postove koji ti dodju pod ruku a oslikavaju koliko mrznje prema muskarcima ima u pricama i odnosima feminacista na forumu...
Nisi ti uopste cista sto se tice muskomrzackih gestova....
Ovo sve je pocelo kad ste skocile na muski kutak jer vam zenski kutak nije dosta da tamo stalno sirite i feminacizam i muskomrzacku politiku..

Zato nemoj te provokacije da smo se mi nasli prozvanim kad dobro znas da ste se vi nasli prozvanim..
I dalje ne znam zasto vam smeta ako neko kaze da prema zenama ne treba biti iskren..
Ili tako neke stvari koje ste navikle da zloupotrebljavate...
Mozda nisi potpuno u tom kolu feminista, ali si trenutno u tom kolu..
Meni nije cilj da vas sabiram i da vas bude sto vise....
Ali nije mi cilj ni da ste vi stalno nesto zabezeknute i uvredjene, a kad se pita sto , pa zato, pa ne prija nam da se kaze ovo ili da se kaze ono...

A sta to ovo ono , pa ono sto poturamo da mi jesmo a nismo..

Zato sto brises sve postove koji ti dodju pod ruku a oslikavaju koliko mrznje prema muskarcima ima u pricama i odnosima feminacista na forumu...
Nisi ti uopste cista sto se tice muskomrzackih gestova....
Ovo sve je pocelo kad ste skocile na muski kutak jer vam zenski kutak nije dosta da tamo stalno sirite i feminacizam i muskomrzacku politiku..

Zato nemoj te provokacije da smo se mi nasli prozvanim kad dobro znas da ste se vi nasli prozvanim..
I dalje ne znam zasto vam smeta ako neko kaze da prema zenama ne treba biti iskren..
Ili tako neke stvari koje ste navikle da zloupotrebljavate...
Mozda nisi potpuno u tom kolu feminista, ali si trenutno u tom kolu..
Meni nije cilj da vas sabiram i da vas bude sto vise....
Ali nije mi cilj ni da ste vi stalno nesto zabezeknute i uvredjene, a kad se pita sto , pa zato, pa ne prija nam da se kaze ovo ili da se kaze ono...

A sta to ovo ono , pa ono sto poturamo da mi jesmo a nismo..
Ne znam ko je tebe toliko naljutio ;) P.S. ne mogu ja brisati postove na ptf gde ne moderišem :mrgreen:
P.P.S. Reći ću mužu da pazi kako spava, možda se ne probudi, saznala sam da sam velika muškomrziteljka :D

Takve zene su zrtve patriarhalnog sistema koje su se njemu prilagodile i podvrgle da bi opstale i prezivele u njemu jer sta mislis kako bi prosle da nisu?
Ne znam ko te slagao , ali u patrijarhatu su itekako bile emancipovane zene, koje su radile ono sto im se radilo....i profesionalno i licno...
Jeste bilo i onih zena koje nisu smele da se skoluju, ja sam svedok nekih, ali to nije radilo drustvo , nego su radili ljudi, i to u nekim vrlo mentalno siromasnim krajevima i porodicama..
A sta bi danas feminacisti da uvedu , da se feminizam instalira kao drustvena obaveza?

Nije bilo dozvoljeno kampovi mladih istrazivaca, a dozvoljeno je imati feminacisticke kampove...

Ne znam ko je tebe toliko naljutio ;) P.S. ne mogu ja brisati postove na ptf gde ne moderišem :mrgreen:
znaci tako cete da radite, ti na pdf psihologija ces da zavodis femi diktaturu?
Slicna ce normalno da postoji na pdf zene...
I tako sta ostane za filozofiju

Dakle najmanje su se bunili muskarci na prodor feminacizma na forum..
Ja sam se bunio...kad su se desavale neke stvari....
Bio sam sokiran pobedom feminacizma nad gradjanskim vrednostima ideja..

Vole one to...kad seljak nakrivi kapu pa kaze lubenica slatka ko sremica i tudja zenica...
Nije njima to patrijarhat kad se muskarac svalerise.....a kad je manji od makova zrna....
Eno ga moj buraz sve u rukavicama, mora za sve zenu da pita, ali da ima svalerku ima...na poslu naleti , nadje se, on navikao da ne sme zenama da kaze ne...a i korisno mu dodje..
To je tako zaokruzen psiholoski profil, da nista ne skripi...
Zena dolazi sa posla kad hoce, moderna vezica, on uglavnom obezbedjuje oko dece sve sta treba , iako oboje imaju isto radno vreme, tako je ispalo na kraju...

Njegovo je da se ne sazna, da bude diskretno i da baci sve maramice sa karminom iz kola ....

Vole one to...kad seljak nakrivi kapu pa kaze lubenica slatka ko sremica i tudja zenica...
Nije njima to patrijarhat kad se muskarac svalerise.....a kad je manji od makova zrna....
Eno ga moj buraz sve u rukavicama, mora za sve zenu da pita, ali da ima svalerku ima...na poslu naleti , nadje se, on navikao da ne sme zenama da kaze ne...a i korisno mu dodje..
To je tako zaokruzen psiholoski profil, da nista ne skripi...
Zena dolazi sa posla kad hoce, moderna vezica, on uglavnom obezbedjuje oko dece sve sta treba , iako oboje imaju isto radno vreme, tako je ispalo na kraju...
Dupe bi ti dao da si...SELJAK...😂😂😂

Dupe bi ti dao da si...SELJAK...😂😂😂
Mene to ne privlaci , sta bleja i ta balkanska snalazljivost, sve nam je dozvoljeno ...pa nije to moj broj...
Mene ne ushicuje da se pred drugima hvalim nekim stvarima..

Ali veliki broj muskaraca sebe posteno deformise prema zahtevima i prolaznoscu kod balkanskih zena..

Ne znam zasto to nije pomenuto a tacno je, balkanskog muskarca oblikuje balkanska zena..
Ne misli se na majku..

Mene to ne privlaci , sta bleja i ta balkanska snalazljivost, sve nam je dozvoljeno ...pa nije to moj broj...
Mene ne ushicuje da se pred drugima hvalim nekim stvarima..

Ali veliki broj muskaraca sebe posteno deformise prema zahtevima i prolaznoscu kod balkanskih zena..

Ne znam zasto to nije pomenuto a tacno je, balkanskog muskarca oblikuje balkanska zena..
Ne misli se na majku..
Ovo ,,dupe,,je sleng..ne boj se...😂😂😂😂

Šta ti je pusto bezobrazno i nezahvalno žensko!
Nema, najbolje je rekao onaj da je žena jedino zlo koje u kuću unosiš uz muziku.
Pa magla, sestro. Cepaj. Nađi sebi nekog Skandinavca Muhameda da uz njega živiš kao boginja jer ti to takva kakva si zaslužuješ. Šta te sprečava? Šta ti ima da serendaš o smrdljivim Balkancima, pa nije to tvoj nivo.
Ne opterećuj se,tema je sprdnja mogla bi u PDF humor...😂

Poslednja izmena od moderatora:
Pa kako nemas nista protiv patrijarhata kad bi stara majku/nanu morala bespogovorno da slusas? Ona je takodje slusala svoju svekrvu, a njena svekrva svoju itd
Šta ti podrazumjevaš pod tim slušala? Svekrvu svoju sam poštovala čim sam kročila u njihovu kuću, prihvatili su me i odnosili se prema meni kao prema svom djetetu, kad smo odlučili da nađemo svoj stan maksimalno su nas podržali. Ako slušati znači da im poslužim kafu i doručak, uzmem cekere kad dođu s pijace, svekra dočekam na vratima i prihvatim mu kaput....onda slušam i dan danas.

Šta ti podrazumjevaš pod tim slušala? Svekrvu svoju sam poštovala čim sam kročila u njihovu kuću, prihvatili su me i odnosili se prema meni kao prema svom djetetu, kad smo odlučili da nađemo svoj stan maksimalno su nas podržali. Ako slušati znači da im poslužim kafu i doručak, uzmem cekere kad dođu s pijace, svekra dočekam na vratima i prihvatim mu kaput....onda slušam i dan danas.
Bog ti dao,tebi i tvojoj porodici svu sreću...nastavi tako i ne brini,primer daješ deci i tako produžavaš tradiciju jake,stabilne i srećne porodice..❤️❤️❤️

Back